Hi Jeanette, bedankt voor je mooie beoordeling. Dat waarderen we! Fijn dat we je konden helpen met de juiste prijs. Veel plezier van je aankoop. Als we nog ergens bij kunnen helpen staat onze Klantenservice voor je klaar!
Hi Heleen, bedankt voor je mooie beoordeling. Fijn dat het retour sturen vlot is verlopen. Als we nog ergens bij kunnen helpen staat onze Klantenservice voor je klaar!
Hi Regina, bedankt voor je mooie beoordeling. Dat waarderen we! Fijn dat het gelukt is de stoelen 1 voor 1 naar binnen te krijgen. Veel plezier van je aankoop. Als we nog ergens bij kunnen helpen staat onze Klantenservice voor je klaar!
Hi Txema, We're are glad you had a good shopping experience on our webshop but are sorry to hear there have been some mishaps during transport! We hope it does not reflect poorly on us and we are working hard on finding and delivering your order!
Hi Els, bedankt voor je mooie beoordeling. Dat waarderen we! Veel plezier van het nieuwe kleed. Als we nog ergens bij kunnen helpen staat onze Klantenservice voor je klaar!
Hi Sue, Bedankt voor je mooie beoordeling. Veel plezier van je aankoop. Als we nog ergens bij kunnen helpen staat onze Klantenservice voor je klaar!
Hi Astrid, Bedankt voor je mooie beoordeling. Veel plezier van je bestelling. Als we nog ergens bij kunnen helpen staat onze Klantenservice voor je klaar!
Hi Peter, Bedankt voor je mooie beoordeling. Een 10 is perfect! Bedankt voor je moeite om ons een goede beoordeling te geven. Veel plezier van het mooie vloerkleed. Als we nog ergens bij kunnen helpen staat onze Klantenservice voor je klaar!
Hi Desiree, Bedankt voor je mooie beoordeling. Dat waarderen we! Helaas kan ik je niet helpen aan een groter huis. Maar fijn dat we je goed hebben kunnen helpen met de overige lampen. Veel plezier van de lamp. Als we nog ergens bij kunnen helpen staat onze Klantenservice voor je klaar!
Hi Rieke, Bedankt voor je mooie beoordeling. Dat waarderen we! Veel plezier met je nieuwe aanwinst. Als we nog ergens bij kunnen helpen staat onze Klantenservice voor je klaar!
Hi Rob, Bedankt voor je mooie beoordeling! We horen graag wat we beter kunnen doen rondom de (communicatie van jouw) levering. Als je tips hebt voor ons dan horen we het graag via [email protected]. Geniet van je nieuwe aankoop!
Hi Olga, Het heeft inderdaad heel even geduurd maar als het goed is staat sinds een paar dagen het geld op jouw rekening :) Hopelijk is alles zo in orde!
Originele beoordeling
Hey Sjoerd, De klantenservice zal blij zijn dat te horen! Fijn dat alles uiteindelijk goed is gekomen en je kunt genieten van je aankoop. Als de klantenservice nog ergens bij kan helpen dan horen ze graag van je!
Hi Irene, Erg vervelend dat er toch wat mis is met jouw tafeltje! Heb je al een bericht met foto's van de schade naar onze Klantenservice gestuurd? Dan kunnen we namelijk kijken wat we voor je kunnen betekenen! Het bericht mag naar [email protected]. We horen graag van je!
Hey Aline, We zijn erg blij dat je tevreden bent! Geniet van je nieuwe aanwinst. Als we nog ergens bij kunnen helpen staat onze Klantenservice voor je klaar!
Hi Douwe, Bedankt voor je mooie review en fijn dat alles goed is verlopen! Als we nog ergens bij kunnen helpen staat onze Klantenservice voor je klaar!
Hey Patr, Goed om te horen! Bedankt voor de goede beoordeling. Dat waarderen we! Veel plezier met je nieuwe aanwinst. Als we nog ergens bij kunnen helpen staat onze Klantenservice voor je klaar!
Hi Ton, bedankt voor de uitstekende beoordeling. Daar zijn we blij mee! Als we nog ergens bij kunnen helpen staat onze Klantenservice voor je klaar!
Hi Vladislav, We love to hear it! Thankyou for your great review :) If there is anything we can help with, you know where to find us.
Hi Fons, Bedankt voor je mooie review! Veel plezier met je nieuwe aanwinst. Als we nog ergens bij kunnen helpen staat onze Klantenservice voor je klaar!
Hi Audrey, Wij hebben via de mail besproken dat een omruiling hebben aangemaakt en de oude Cooler be Cool-box zullen ophalen. De eerste reacties hebben helaas wat langer geduurd omdat wij eerst probeerde enkel nieuwe wieltjes voor je te bestellen. Hopelijk is het zo toch opgelost!
Hi Janneke, Dit had inderdaad eerder bij ons bekend moeten zijn, beter gecommuniceerd, en sneller geschakeld. Nogmaals onze excuses en bedankt voor je eerlijke review.
Hi Irma, Bedankt voor je mooie review! Waarschijnlijk was er een kleine vertraging bij Loods5 maar we zijn blij dat we aan de verwachtingen hebben kunnen voldoen :)!
Hi Micha, Bedankt voor je mooie review. Daar zijn we blij mee! Als we nog ergens bij kunnen helpen staat onze Klantenservice voor je klaar!
Hi Nicolas, Were sorry to hear the Storm table is moving too much! Sometimes it can help to tighten the legs to reduce movement. Hopefully you are still able to enjoy the table! If you would like, you can always contact our Customerservice department at [email protected].
Schoot 2 b
1551 NB Westzaan
‘Zuiver’ betekent voor ons fris, puur en authentiek design voor iedereen, maar niet zomaar iedereen. Met onze eigentijdse collectie meubelen, verlichting en accessoires transformeren we toekomstgerichte materialen, vernieuwende designideeën en ontwerpen naar elk huis, om deze zo comfortabel mogelijk te maken en jouw gevoel van thuis te definiëren. Tomorrow’s designs for today’s interiors.