Wees gewaarschuwd en een tip!
Wees gewaarschuwd en bekijk ook alle andere slechte beoordelingen over dit bedrijf, voordat je hier bestelt: een gewaarschuwd mens telt voor twee! Ze zijn wat mij betreft zelfs die ene waarderingsster niet waard. Ze kwamen bij mij geen van hun beloftes na.
Bij Woneninterieur.nl had ik twee tuinbanken besteld met een geschatte levertijd van 3 weken. Echter, levering bleef uit: wel vele beloftes gekregen dat binnen een nieuwe termijn geleverd zou worden van een klantenservice, die anoniem of onder de naam Tom onprofessioneel opereert. Uiteindelijk heb ik na 3 maanden de koopovereenkomst per e-mail ontbonden en het geld teruggeëist. Mij werd beloofd alles binnen de door mij gestelde termijn van 2 weken terug te betalen, maar natuurlijk gebeurde dit niet. Uiteindelijk heb ik mijn geld via de zgn. cashback methode via de bank/creditcard maatschappij teruggestort gekregen.
Dus samengevat: koop hier niet, of wanneer je het toch niet laten kunt, dan kun je het beste zo te werk gaan:
• Betaal bij deze leverancier uitsluitend met creditcard vooruit, zodat je je geld via de cashback methode kunt terugeisen, wanneer er niet geleverd wordt. Betaal nooit met I-Deal, dan ben je je geld bij voorbaat kwijt
• Geef deze leverancier de tijd om binnen de beloofde termijn te leveren en stuur ze daarna een bericht dat je ze nog een week de tijd geeft om te leveren en kondig aan anders de koopovereenkomst te zullen ontbinden
• Blijft levering hierna nog steeds uit, stuur ze dan bericht dat je de koopovereenkomst ontbindt en geef ze een redelijke termijn van maximaal 14 dagen om het vooruitbetaalde bedrag terug te betalen
• Is na afloop van deze termijn niet terugbetaald, dan verzoek je je bank/creditcard maatschappij om het vooruitbetaalde bedrag terug te betalen via de zgn. cashback methode (of GeldTerugService). Je moet wel bewijs meesturen dat je de koopovereenkomst hebt ontbonden en dat je deze leverancier de tijd heb gegeven om terug te betalen.
• Je krijgt het volledige bedrag b
Reactie van het bedrijf
Beste klant,
Bedankt voor deze beoordeling en wat vervelend dat u niet tevreden bent.
Echter is dit bericht niet juist.
Deze bestelling is geannuleerd op verzoek en ook de terugbetaling verwerkt aan onze kant.
Met vriendelijke groet,
Klantenservice Woneninterieur