Toller Service

Toller Service und Zeitersparnis, hier komme ich Niederlande! Danke Mits für die Erklärung

Heel fijn dat alles voor me geregeld is

Helemaal klaar met die btw, wat een doolhof. Super fijne partij die gewoon doen wat ze zeggen.

Duits btw nummer

In november duits btw nummer aangevraagd. Duurde langer dan verwacht maar goed geholpen.

had btw nummer nodig voor amazon te verkopen. Goed geholpen door staxxer. ook meteen mijn btw aangiftes gedaan.

Duits btw nummer

Voor Amazon verkoop moest ik een Duits btw nummer hebben. Na een aantal weken wachten deze binnen gekregen nu alleen nog aangiftes doen.

Partij die wel mijn vragen beantwoord

Lang op zoek geweest naar een btw partij die voor ons de Duitse en Engelse aangifte konden doen en Staxxer was de eerste die doet wat het beloofd. En met wie we snel konden schakelen. Top geholpen door Mits!

Plein 1944 73

6511 JE Nijmegen

+31611150031

Over Staxxer

Europese btw registraties en aangiftes voor de online verkoper, dat is wat Staxxer doet. Door het inzetten van Staxcloud kan Staxxer Europese btw administratie toegankelijk, betaalbaar en gemakkelijk houden voor de e-commerce markt. Meer weten? Ga naar www.staxxer.com.