Alles is op top niveau: - de kwaliteit - de verpakking - de verzending Succes ermee verder!
I love them ! Fast and always on time !
Snell en top kwaliteit
Beste Bartosz, Dank je wel voor je fantastische beoordeling! π We zijn blij dat je tevreden bent met zowel de snelheid als de kwaliteit van onze producten. Het betekent veel voor ons om zulke positieve feedback te ontvangen. We hopen je snel weer te mogen helpen! Met vriendelijke groet, Het HomeChemistry Team π
Er zullen mensen zijn die het bestelproces wat ingewikkeld vinden ivm units maar dat wordt op de site heel goed uitgelegd. Gemakkelijk betalen via overschrijven via de bank. Het fijnste vind ik dat ze via WhatsApp heel snel reageren op een klacht of een fout in de bestelling. Geld wordt binnen een dag terug betaald of je krijgt de volgende dag de juiste bestelling geleverd. Kortom gewoon een fijne vendor.
Beste Bianca, Bedankt voor je uitgebreide en positieve feedback! π We begrijpen dat het bestelproces voor sommige klanten wat ingewikkeld kan lijken, maar we zijn blij te horen dat de uitleg op de site helpt. Het doet ons ook goed om te horen dat je de klantenservice via WhatsApp zo snel en behulpzaam hebt ervaren. We doen ons best om snel te reageren en ervoor te zorgen dat eventuele problemen snel worden opgelost. Dank je wel voor je vertrouwen in ons! We hopen je snel weer te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Het HomeChemistry Team π
Fijne webshop, fijne klantenservice
Beste Linda, Bedankt voor je geweldige feedback! π We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met zowel onze webshop als klantenservice. We streven er altijd naar om je de beste ervaring te bieden! Mocht je nog vragen hebben, staan we altijd voor je klaar. Met vriendelijke groet, Het HomeChemistry Team π
Altijd snelle levering en goede kwaliteit en mooi verpakt!
Beste Jesse, Dank je wel voor je geweldige beoordeling! π We zijn blij dat je tevreden bent met zowel de kwaliteit als de snelle levering van onze producten. We doen ons best om alles netjes te verpakken, zodat je het in perfecte staat ontvangt. Bedankt voor je steun en vertrouwen in ons! Met vriendelijke groet, Het HomeChemistry Team π
Ik bestel wat en dan heb ik t de volgende dag al in huis.
Beste Nicole, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de snelheid van onze levering! π We doen ons best om alles snel en efficiΓ«nt bij je te krijgen, en het is geweldig om te weten dat dit gewaardeerd wordt. Bedankt voor je positieve feedback! Met vriendelijke groet, Het HomeChemistry Team π
Als je goed je "research doet" zul je merken dat er heel veel levens verbeterende middelen tussen zitten maar leer,lees en wees verstandig
Beste Nyco, Bedankt voor je geweldige beoordeling en waardevolle feedback! π We zijn blij dat je de kwaliteit van onze stoffen waardeert. Het is fantastisch om te horen dat je de tijd hebt genomen om onderzoek te doen en de voordelen van onze producten te ontdekken. We moedigen altijd aan om goed geΓ―nformeerd en bewust keuzes te maken! Met vriendelijke groet, Het HomeChemistry Team π
j
Bedankt voor je beoordeling! π Als je meer feedback of vragen hebt, staan we altijd voor je klaar. Met vriendelijke groet, Het HomeChemistry Team π
Beste F, Dank je wel voor je feedback! π We zijn blij dat je tevreden bent met onze producten. Mocht je in de toekomst nog suggesties hebben of iets missen, horen we het graag! Met vriendelijke groet, Het HomeChemistry Team π
Snelle levering en info per mail. Goede kwaliteit producten!
Beste Ad, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit van onze producten en de service! π We doen ons best om snelle levering en goede communicatie te bieden, en het is geweldig dat dit gewaardeerd wordt. Bedankt voor je positieve feedback! We hopen je snel weer te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Het HomeChemistry Team π
Ik heb wat klinische research gedaan naar twee producten en de uitkomsten waren positief
Beste Eric, Wat geweldig om te horen dat je positieve resultaten hebt behaald met onze producten! π We zijn blij dat je tevreden bent ! Mocht je in de toekomst nog vragen of feedback hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor je klaar! Met vriendelijke groet, Het HomeChemistry Team π
Goed alleen zou het prettiger en makkelijker zijn als de pakketjes als brievenbus pakketjes met track en trace zouden worden verstuurd
Beste Gerard, Bedankt voor je review en feedback! π We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze producten. We begrijpen je opmerking over de verzending en gaan dit zeker meenemen om de ervaring in de toekomst te verbeteren. We werken er hard aan om het nog gemakkelijker voor je te maken. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je mening te delen! π Met vriendelijke groet, Het HomeChemistry Team π
Altijd netjes geregeld, nooit gedoe. Klantenservice is super vriendelijk en goed makkelijk bereikbaar om je goed verder te helpen. Echt helemaal top hoor!
Beste M. J. O., Bedankt voor je fantastische review! π Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent over onze service en klantenservice. We doen ons best om alles soepel en netjes te laten verlopen. Tot de volgende keer! π Met vriendelijke groet, Het HomeChemistry Team π¬
Goede ervaringen
Beste Soraya, Bedankt voor je positieve review! π Fijn om te horen dat je goede ervaringen hebt met ons. We blijven ons best doen om je tevreden te houden. Tot de volgende keer! π Met vriendelijke groet, Het HomeChemistry Team π¬
Al meer dan een jaar klant met wekelijks een bestelling. Dezelfde dag betaald, dezelfde dag track en trace en altijd netjes stipt op hetzelfde uur afgehaald en ontvangen door PostNL. 's Morgens altijd stipt op tijd gesorteerd en om 10 uur af te halen bij het Pakketpunt. Letterlijk elke bestelling exact hetzelfde. Van alle vendors de goedkoopste, maar wel dezelfde kwaliteit. En je krijgt een gratis product bij aankoop vanaf 3 stuks, bovenop nog eens een fikse korting. Als je vragen hebt, krijg je altijd vrij snel een vriendelijk antwoord via whatsapp. Wil je zeker zijn dat je bestelling er de volgende dag is, goede kwaliteit en geld besparen, dan zit je hier aan het juiste adres. Om even te vergelijken, dezelfde bestelling bij HomeChemistry kostte mij 89 euro, bij twee andere vendors 116 euro en 121 euro. De twee andere vendors deden er trouwens een dag langer over om het pakje te leveren. HomeChemistry nog nieuw voor jou? Bestel gewoon even en je wilt nooit meer een ander! Van een vaste klant en een dankjewel voor het puike werk dat jullie verrichten!
Beste Thuistester, Wat een geweldige en uitgebreide review! π Het doet ons enorm goed om te horen dat je zo tevreden bent met onze service, prijzen en kwaliteit. We streven er altijd naar om onze klanten de beste ervaring te bieden, en jouw woorden bevestigen dat we op de goede weg zitten. Bedankt voor je vertrouwen en je wekelijkse bestellingen! We kijken uit naar de volgende keer. π Met vriendelijke groet, Het HomeChemistry Team π¬
Altijd netjes op tijd en supper goeden producten mvg Marcel van liempd
Beste Marcel, Bedankt voor je mooie review! π We waarderen je vertrouwen en vinden het top om te horen dat je tevreden bent met onze producten en service. Tot de volgende keer! π Met vriendelijke groet, Het HomeChemistry Team π¬
Ik bestel al een tijd bij dit bedrijf en ben enorm tevreden over de kwaliteit, en blij dat het mogelijk is. Het onderzoeken van legale nootropics en de kwalitatieve data die daaruit kan voortkomen is in mijn mening een privilege om te kunnen doen en van genieten, het helpt mij met het humeur, en een hobby helpt met het verminderen van dagelijkse stress. Ik zou HomeChemistry zeker aanraden maar doe goed onderzoek over wat je aanschaft zodat je zeker weet dat wat je koopt is wat je wilt onderzoeken, dat is persoonlijk.
Beste Wilco, Bedankt voor je uitgebreide en positieve review! π We vinden het geweldig om te horen dat je tevreden bent met onze kwaliteit en service. Je benadering van onderzoek en zorgvuldigheid is precies waar we voor staan! π§ͺπ¬ Veel succes met je onderzoek en dank voor je vertrouwen in HomeChemistry. Met vriendelijke groet, Het HomeChemistry Team π
Goede service,goede producten..tot nu toe niet veel afwijkingen bij testen.Snelle verzending en netjes contact.Geen reden om ergens anders te bestellen.Ga zo door!
Beste Miraatje, Dank je wel voor je mooie review! π We zijn blij dat je tevreden bent met onze service en producten. We blijven ons best doen om de kwaliteit hoog te houden! π Met vriendelijke groet, Het HomeChemistry Team
Lekker lekker goede kwaliteit voor kleine prijs
Beste Piet, Bedankt voor je enthousiaste review! π We zijn blij dat je zo tevreden bent met de kwaliteit en prijs. We zien je graag weer terug! π Met vriendelijke groet, Het HomeChemistry Team
Altijd goeie service. Nooit problemen met levering en altijd op het afgesproken moment.
Beste Nick, Wat een fijne woorden! π We vinden het geweldig om te horen dat je zo tevreden bent met onze service en levering. We blijven ons best doen om je elke keer weer blij te maken! π Met vriendelijke groet, Het HomeChemistry Team
Afhandeling is ook super geregeld
Beste Michaela, Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij om te horen dat je bestelling correct geleverd is en dat de afhandeling naar wens was. We doen ons best om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen, en het is fijn om te weten dat dit gewaardeerd wordt. We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Het HomeChemistry Team π§ͺ
Ze leveren op tijd, de bestelling is beter dan verwacht, onverwachte (en aangename) trekkingen en support, waar veel bedrijven jaloers op zijn
Beste Vitalii, Bedankt voor je geweldige review! We zijn ontzettend blij om te horen dat je tevreden bent met onze snelle levering, kwaliteit en prijzen. Het is fantastisch dat de bestelling zelfs beter was dan je had verwacht, en we stellen het zeer op prijs dat je ook de extra trekkingen en support hebt gewaardeerd. We streven altijd naar het leveren van de best mogelijke service en het is fijn om te weten dat we daarin geslaagd zijn. We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn! π Met vriendelijke groet, Het HomeChemistry Team π§ͺ
Altijd op tijd geleverd. Veel keus en goede service.
Hoi Louise, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit, diversiteit en de snelle verzending. π Groetjes, HomeChemistry team! π
Makkelijk te bestellen via de site. Snelle levering. Als je wat te vragen hebt, dan kan dat via whatsapp. Ik kreeg altijd antwoord, en als ik een probleem had met mijn bestelling werd ik altijd goed geholpen om het probleem op te lossen. Dus helemaal goed.
Hoi Hans, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met het bestelproces, de snelle levering en onze klantenservice. π We helpen je altijd graag verder! Groetjes, HomeChemistry team! π
Rouaanstraat 13
9723 CA Groningen
De beste one-stop-shop voor al je scheikundige inspiratie en benodigdheden!