Snelle levering Goed advies Gewoon top

Komt afspraken na, wordt vrijwel altijd dezelfde dag geleverd - ben hier al 6 jaar vaste klant - slechts enkele keer product dag later ontvangen, klantenservice is bereikbaar via whatsapp en mail. prijzen zijn wel aan de hoge kant maar goed hetzelfde geldt voor de supermarkt. Kwaliteit producten is zeer goed. Een aanrader voor betrouwbare verkoper van RC's

te laat bezorgd

ik haat valse beloftes

AA

Very professional team. High-level of support, delivery and products quality. Highly recommended.

Altijd snel geleverd

Fast delivery!

Exactly what I was looking for, high quality!

Een keer een product niet gehad, geen argwaan en kreeg een nieuwe. Vaste clientele wordt dus gezien en gewaardeerd.

zeer goed

snel en duidelijk

indien <- dan euro te weinig over gemaakt toch wel geleverd gelijk na mail hiervan het bedrag over gemaakt.. Zeer discreet verzonden en verpakt

Jaa geweldig erg blij dat deze site bestaat

Geweldig service en erg bedankt voor alles .

Geweldig experiment .. Tevreden met de test resultaten!

goede website

goede ervaring je besteld en dan meestal vlg dag in huis goede producten

Gewoon prima service

Ze houden zich goe aan de bezorgingstijd,en je krijgt wat je besteld!! Prima allemaal

Goeie ervaring! Doet wat het belooft

Mooi spul

Enthousiast!

Voor het eerst hier besteld en ik ben erg enthousiast! Zeer goede kwaliteit van de producten. Snelle levering.

One can't beat the name Home Chemistry

For what Love was worth....

Levering en bestellen prima, spul is shit

Erextc gekocht, werkt voor geen meter

Superbe.

Feilloos, :)

1 augustus besteld en betaald, geen levering

Ik heb op 1 augustus besteld en betaald. Nu zegt de klantenservice mijn betaling niet te hebben ontvangen. Ik heb ter bevestiging mijn bankafschrift met het rekeningnummer en het bedrag gedeeld. Er word laconiek mee omgegaan en krijg alleen maar antwoorden als, het staat niet op onze rekening. Er word verder nergens naar een oplossing gekeken en ik ben tot op heden gewoon mijn geld kwijt. Mocht dit alsnog opgelost worden zal ik deze beoordeling herbeoordelen en alsnog 5 sterren geven.

Sinds overname is support een lachertje gewoorden

ik heb voor de ban enkele aankopen gedaan en producten ontvangen die niet besteld zijn, vervolgens is support gecontacteerd maar die was op dat moment in overgang met de overname, toen er eindelijk gereageerd werd kreeg ik simpele on sympathieke oneliners terug die al gouw duidelijk maakte dat de klant niet belangrijk is in de ogen van de nieuwe support, ik heb nog nooit zo’n extreem luie support mee gemaakt, ik heb netjes de situatie weergegeven maar inplaats van het toerijken van een passende oplossing of compensatie word er eerst simpelweg geroepen dat de goederen die besteld zijn niet meer leverbaar zijn (joh je meent t…) maar ik had al aan gegeven dat ik dat begrijp en dat ik daarom compensatie verwacht van of vervangende goederen en anders een terug betaling van het volledige bedrag. hier op word simpelweg met “??” gereageerd na 2 dagen en verder niets, toen ik kenbaar maakte dat de support echt belachelijk is momenteel na de overname werd er simpelweg, en dat is een quote, “ Hebben het overgenomen joh” gestuurd, wederom zonder enkele progressie richting überhaupt iets van een oplossing in welke vorm dan ook, ik weet niet voor jullie maar ik bestel hier nooit weer als t zo door gaat, wat een ballen tent. en dan in de informatie over de overnamen zetten dat homechemistry de zelfde kwaliteit en service zal leveren als we gewend zijn van hen in t verleden, wat een grap is dat, ik weet niet wie momenteel de support doet sinds overname, maar die kan beter een andere baan gaan zoeken als homechemistry nog een beetje positieve reviews wil behouden in de toekomst…. belachelijk

Snel geleverd en goed altijd

Uitstekend!

Mijn eerste ervaring na een bestelling via Home chemistry; Duidelijke webshop en bijbehorende uitleg & toelichting qua voorwaarden/instructies m.b.t. artikelen bestellen. Na het plaatsen van mijn bestelling werden de vervolgstappen en statusupdates duiqdelijk toegelicht en bevestigd per meail! Na het bedrag overgeboekt te hebben, werd ik blij verrast door de snelle verwerking daarvan, vervolgens is mijn order vrijwel direct opgepakt en afgerond. De track and trace code volgde vervolgens keurig per mail. Ik ben blij verrast en van a tot z ging alles soepel en snel(-ler dan verwacht) qua bestelproces. Mijn vragen over onderstaande onderwerpen werden snel en adequaat door jullie opgepakt, beantwoord en/of verder uitgezocht indien nodig. -Vragen en onduidelijkheden over vertraging en onjuiste info m.b.t. de bezorgmomenten die PostNL in de T&T-link vermeldde- Achteraf gezien viel jullie niets te verwijten en lag de oorzaak bij PostNL (wat ons eerste vermoeden ook was). Maar dat jullie vervolgens wel de tijd en moeite nemen door er werk van maken en bij PostNL om opheldering te vragen, waardoor ik/de klant meer duidelijkheid krijgt -ook al is het 'slecht nieuws'-. Dat is een vorm van service bieden die (helaas) een zeldzaamheid is geworden bij de meeste bedrijven.. jullie zijn (naar mijn mening) in dat opzicht een goed voorbeeld, dus complimenten! (Dat jullie rechtstreeks via Whatsapp bereikbaar zijn voor vragen en ondersteuning vond ik heel relaxt en ook een dik pluspunt!)

Top bedrijf

Komen altijd de gemaakte afspraken na.Top.

Snelle discreet levering

Alsnog geleverd - beoordeling aangepast

Naar aanleiding van mijn eerdere review (ontevreden) wil ik graag laten weten dat ik de zending alsnog heb ontvangen. Het duurde even voordat ik via whatsapp antwoord kreeg (5 dagen) maar alsnog is de zending in goede orde ontvangen. Vandaar deze nieuwe beoordeling. Ik had even mn twijfels (misschien vakantieperiode oid) maar alles is opgelost. Thanks!

Over HomeChemistry

De beste one-stop-shop voor al je scheikundige inspiratie en benodigdheden!