Hoi Leander, Wat vervelend om te lezen dat jij nog geen antwoord hebt op je vraag. Dit is absoluut niet onze werkwijze en wij streven ernaar om iedereen zo snel mogelijk een antwoord te geven. Het is momenteel enorm druk op onze klantenservice vanwege juridische veranderingen die ingegaan zijn afgelopen maandag. We willen de tijd nemen om iedereen zo goed mogelijk te helpen. Dit zorgt ervoor dat we later reageren dan je van ons gewend bent, onze excuses hiervoor. Kun je ons een mailtje sturen met jouw ordernummer? Dan zal ik er alles aan doen om deze zo snel mogelijk te beantwoorden. Met vriendelijke groet, Support Homechemistry
Hoi, Allereerst onze excuses dat er iets mis is gegaan met je bestelling. Dat is uiteraard niet de bedoeling of onze gewone werkwijze. Kun je via WhatsApp contact opnemen met ons? We willen dit heel graag voor je oplossen. Met vriendelijke groet, Support Homechemistry
Originele beoordeling
Originele beoordeling
De beste one-stop-shop voor al je scheikundige inspiratie en benodigdheden!