Alles is op top niveau: - de kwaliteit - de verpakking - de verzending Succes ermee verder!

Best service!

I love them ! Fast and always on time !

Top kwaliteit

Snell en top kwaliteit

Prima.

Er zullen mensen zijn die het bestelproces wat ingewikkeld vinden ivm units maar dat wordt op de site heel goed uitgelegd. Gemakkelijk betalen via overschrijven via de bank. Het fijnste vind ik dat ze via WhatsApp heel snel reageren op een klacht of een fout in de bestelling. Geld wordt binnen een dag terug betaald of je krijgt de volgende dag de juiste bestelling geleverd. Kortom gewoon een fijne vendor.

Fijne webshop, fijne klantenservice

Kwaliteit en snel

Altijd snelle levering en goede kwaliteit en mooi verpakt!

Heel erg goed

Ik bestel wat en dan heb ik t de volgende dag al in huis.

Goede kwaliteit stoffen

Als je goed je "research doet" zul je merken dat er heel veel levens verbeterende middelen tussen zitten maar leer,lees en wees verstandig

j

j

Prima spul

Prima kwaliteit en regelmatig aanbiedingen

Snelle levering en info per mail. Goede kwaliteit producten!

Tot nu toe prima

Ik heb wat klinische research gedaan naar twee producten en de uitkomsten waren positief

Goed alleen zou het prettiger en makkelijker zijn als de pakketjes als brievenbus pakketjes met track en trace zouden worden verstuurd

Service altijd goed en netjes geleverd. Klantenservice echt top!

Altijd netjes geregeld, nooit gedoe. Klantenservice is super vriendelijk en goed makkelijk bereikbaar om je goed verder te helpen. Echt helemaal top hoor!

Goede ervaringen

Topkwaliteit, Topklantenservice, Zeer snelle levering!

Al meer dan een jaar klant met wekelijks een bestelling. Dezelfde dag betaald, dezelfde dag track en trace en altijd netjes stipt op hetzelfde uur afgehaald en ontvangen door PostNL. 's Morgens altijd stipt op tijd gesorteerd en om 10 uur af te halen bij het Pakketpunt. Letterlijk elke bestelling exact hetzelfde. Van alle vendors de goedkoopste, maar wel dezelfde kwaliteit. En je krijgt een gratis product bij aankoop vanaf 3 stuks, bovenop nog eens een fikse korting. Als je vragen hebt, krijg je altijd vrij snel een vriendelijk antwoord via whatsapp. Wil je zeker zijn dat je bestelling er de volgende dag is, goede kwaliteit en geld besparen, dan zit je hier aan het juiste adres. Om even te vergelijken, dezelfde bestelling bij HomeChemistry kostte mij 89 euro, bij twee andere vendors 116 euro en 121 euro. De twee andere vendors deden er trouwens een dag langer over om het pakje te leveren. HomeChemistry nog nieuw voor jou? Bestel gewoon even en je wilt nooit meer een ander! Van een vaste klant en een dankjewel voor het puike werk dat jullie verrichten!

Toppers

Altijd netjes op tijd en supper goeden producten mvg Marcel van liempd

Altijd tevreden

Ik bestel al een tijd bij dit bedrijf en ben enorm tevreden over de kwaliteit, en blij dat het mogelijk is. Het onderzoeken van legale nootropics en de kwalitatieve data die daaruit kan voortkomen is in mijn mening een privilege om te kunnen doen en van genieten, het helpt mij met het humeur, en een hobby helpt met het verminderen van dagelijkse stress. Ik zou HomeChemistry zeker aanraden maar doe goed onderzoek over wat je aanschaft zodat je zeker weet dat wat je koopt is wat je wilt onderzoeken, dat is persoonlijk.

Goede service,goede producten..tot nu toe niet veel afwijkingen bij testen.Snelle verzending en netjes contact.Geen reden om ergens anders te bestellen.Ga zo door!

Mega goed kwaliteit

Lekker lekker goede kwaliteit voor kleine prijs

Jullie maken met elke keer helemaal blij.

Altijd goeie service. Nooit problemen met levering en altijd op het afgesproken moment.

Zeer correct geleverd

Afhandeling is ook super geregeld

Snelle levering, uitstekende kwaliteit, aangename prijzen

Ze leveren op tijd, de bestelling is beter dan verwacht, onverwachte (en aangename) trekkingen en support, waar veel bedrijven jaloers op zijn

Goede kwaliteit, diversiteit en snelle verzending

Altijd op tijd geleverd. Veel keus en goede service.

Goede levering en service

Makkelijk te bestellen via de site. Snelle levering. Als je wat te vragen hebt, dan kan dat via whatsapp. Ik kreeg altijd antwoord, en als ik een probleem had met mijn bestelling werd ik altijd goed geholpen om het probleem op te lossen. Dus helemaal goed.

Rouaanstraat 13

9723 CA Groningen

+316 4414 4433

Over HomeChemistry

De beste one-stop-shop voor al je scheikundige inspiratie en benodigdheden!