Top.

Goede producten en snelle levering.

Levering is slecht geworden.

In het begin vond ik het geweldig, alles optijd en verstuurd zoals beloofd. Snelle reactie van de klantenservice. Maar sinds de bank die ze tegenwoordig gebruiken is hun belofte van “voor de tijd beatellen zelfde dag verzonden” niet meer van toepassing. Ze ontvangen het geldpas de volgende dag, dus de dag van aanschaf zal je de volgende dag je bestelling niet ontvangen. Alleen dat vind ik heel erg jammer. Voor de rest vind ik het wel fijn. Sinds de bank verandering en laat geld ontvangen, besloot ik minder gebruik te maken van de website. Hopelijk komt er een verandering daar aan

Goed genoeg voor de prijs

Jammer dat de hexen niet meer mag haha groetjes demy

love

Jaja

Great products

Hele goede bestel site! En met ook eerlijke hoeveelheid die je krijgt. Gratis product erbij na 3 units Complimenten !

Prima shop voor scheikundige onderzoeken.

Snelle levering, veel producten op voorraad.

Dieven

Geld overmaken, door de bank bevestigd en schrijven dat het er niet is. Kopie bankafschrift niet genoeg, maar met uittreksel geboorteregister kunnen ze meer. Oplichters. Het ging ooit goed. Nu is het lachwekkend. Hopelijk hebben jullie veel plezier van de gestolen €88.

Minder

Product, had geen effecten

Goede en snelle levering

Goed snel en betrouwbaar

Super voor elkaar

Altijd snel en super geregeld

Altijd correcte levering !!!

Snel en betrouwbaar

Altijd een goed en snel

Nooit klachten

De kwaliteit is constant, de verzending op tijd en de klantenservice is top!

Makkelijk, snel en goede service

Slechte service

Had voor 19:30 besteld, niet dezelfde dag verzonden zoals wordt geclaimd. Vervolgens ook te beroerd om het vergeten gratis product alsnog aan de bestelling toe te voegen. Erg jammer om een terugkerende klant zo te behandelen.

Betrouwbaar.

Belangrijkste: heb hier vaker besteld, altijd naar volle tevredenheid. Snel, goede verpakking.

Top bedrijf

Overzichtige website, vlotte afhandeling.

Vertrouwd bestellen

Altijd vertrouwd en verzekerd van kwaliteit

Snelle levering goed product

Makkelijk bestellen

Topnotch netjes en snel

Top alwayz

Snelle verzending

Snelle verzending en discreet verpakt

Altijd goede kwaliteit

Top! Veel keuze ook

Kan niet bestelllen,probeer al de hele ochtend een badrag over te maken

Maar lukt niet,zal wel een te klein bedrag zijn... ze moeten van die bulk verpakking ad,dus kan ik op zouten metcmijn €55

De service was snel en vriendelijk.

Snelle en vriendelijke service met een hoogwaardig product.

Rouaanstraat 13

9723 CA Groningen

+316 4414 4433

Over HomeChemistry

De beste one-stop-shop voor al je scheikundige inspiratie en benodigdheden!