Jó korrekt

Megvagyok elegedve

• Ajánlnál minket? Yes

Snel en discreet

Voor 1 juli nog snel en discreet mijn voorraad chemicaliën aan kunnen vullen.

Geweldig, snel, ik betaal liever iets meer, voor goed product

Snelle levering, goede communicatie, goede producten. Zeer tevreden

Lekker ontspannen en slapen

Slaap als een roosje

Makkelijk te bestellen.

Makkelijk te bestellen. Snelle service. Ga zo door

Snelle levering en goede prijs

Zoals beloofd levering de volgende dag, dus blij mee

Goede informatie en snelle bezorging

Excellent

Good company, whenever I've had an issue customer service would help me out instantly.

Gewoon goed

Altijd goede levering en op tijd.

Goede benzo, misbruik het niet ! Het is geen officiële medicijn.

Kwam goed uit de test alleen heel veel bindmiddel, als je een andere stamp zou hebben zou ik voorstellen om bromazolam als andere pellets te doen want er zijn. Er meerdere met dezelfde kleur en ik zag ook ergens al bromazolam light voorbij komen...? Mischien een idee

Leugenaars en oplichters

Maandenlang voerde ik vruchteloze online gesprekken met de klantenservice om een terugbetaling te krijgen voor een bestelling die ik had geannuleerd. Ze vroegen om mijn persoonlijke en bankgegevens, beloofden toen dat de terugbetaling al was gedaan en dat ik gewoon nog even moest wachten. Niets. Daarna vroegen ze opnieuw om dezelfde informatie en deden weer dezelfde belofte. Ik vroeg hen om een bankbewijs van de zogezegde transactie, maar dat konden ze niet leveren. In plaats daarvan begonnen ze opnieuw te vragen naar gegevens die ik al meerdere keren had doorgegeven. Ze hadden dus gelogen toen ze zeiden dat het geld onderweg was. We draaiden maandenlang in cirkels. Nu reageren ze gewoon niet meer. Ik heb mijn geld nooit teruggekregen. Oplichters. Vermijd ze.

Erg goed

De ratten zijn blij

Best shop ever

Helemaal goed

Vriendelijke klantenservice, goede producten en snelle levering. Gewoon goed dus. :)

Beste van NL vind ik.. Goeie dingen..

Ik wil contact voor spullen die er zo niet meer zijn.. Mail me mdphone .) [email protected]. Beste van NL home y'ss. .RESPECT.

Het assortiment is groot, er is bijna alles, maar de kwaliteit moet nog verbeterd worden.

Een goed idee als cadeau, een product naar keuze, een nieuwe studie, een nieuwe ervaring.

Goed snel en scherpe prijzen

Goed voor alle research ;))

Top bedrijf en top kwaliteit

Pillen kwamen gezwind, effect blijft ver achter

Ik merk eigenlijk nnauwelijks effect van de pillen. Denk je dat een dubbele dosis beter effect zal opleveren? Groet P

Als u een mening over jullie was het is dit eemooi gelegenheid om te weten dat jullie er best zijn dat ik van 10 ☆ in mijn geval voor jullie zou kunnen geven. Leonard Modl [email protected]

Goede kwaliteit en snel

Fijne webshop, met top service

Goede kwaliteit

De producten zijn zuiver en van goede kwaliteit

Snel Kwaliteit Goede prijs

Top.

Goede producten en snelle levering.

Rouaanstraat 13

9723 CA Groningen

+316 4414 4433

Over HomeChemistry

De beste one-stop-shop voor al je scheikundige inspiratie en benodigdheden!