Super service good packing good produkt. Bravo for seller giid joob
Hey Aurimas ! Thank you so much for your fantastic review! π We're thrilled to hear that you're happy with our service, packaging, and product quality. Your feedback means a lot to us! π§ͺβ¨ Weβll keep doing our best to provide top-notch service and look forward to serving you again soon. Best regards, The HomeChemistry Team
Fijne leverancier, scherpe prijs en goede kwaliteit
Beste Ray, Dank je wel voor je geweldige beoordeling! π We zijn blij dat je tevreden bent met zowel onze prijs als de kwaliteit van onze producten. π§ͺβ¨ We blijven ons best doen om je altijd een topservice te bieden en hopen je snel weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Het HomeChemistry Team
Veel keus (vooralsnog) en gelukkig vallen de middelen die ik regelmatig gebruik niet onder de nieuwe stoffen wet. Ik vind dat eenieder het recht heeft middelen te gebruiken, als dat zijn/haar wens is. En geen zaak voor de overheid. Die is bovendien gruwelijk inconsequent. Producten met suiker smaken nog steeds niet naar tabak en hebben ook niet zoveel accijns. Hieronder wordt gevraagd of ik jullie zou aanbevelen. Misschien aan een chemicus die daadwerkelijk onderzoek wil doen naar de derivaten die jullie aanbieden, Aan willekeurige mensen zou ik jullie niet aanbevelen, omdat het gebruik en de manier waarop volledig bij de persoon in kwestie ligt.
Beste Rob, Bedankt voor je gedetailleerde beoordeling! π We zijn blij dat je tevreden bent met onze snelle en accurate leveringen en het brede assortiment. We begrijpen je standpunt en waarderen dat je de keuzevrijheid en persoonlijke verantwoordelijkheid benadrukt. π§ͺβ¨ We hopen dat je ons in de toekomst blijft gebruiken voor al je onderzoeksbehoeften en we blijven ons best doen om je de juiste producten en service te bieden. Als je ooit vragen hebt of verder wilt praten over ons aanbod, staan we altijd klaar! Met vriendelijke groet, Het HomeChemistry Team
Nieuw materiaal kunnen testen en resultaten meer dan perfect.
Beste P, Bedankt voor de geweldige beoordeling! π We zijn zo blij dat je tevreden bent met het nieuwe materiaal en de resultaten! π§ͺβ¨ Het is fantastisch om te horen dat alles perfect naar wens was. We hopen je snel weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Het HomeChemistry Team
Beste M, Dank je wel voor je beoordeling! π Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. We streven er altijd naar om een 10 te verdienen, dus als je suggesties hebt over hoe we je ervaring kunnen verbeteren, horen we dat graag! We blijven ons best doen om je van de beste service te voorzien en hopen dat we de volgende keer een 10 kunnen ontvangen! Met vriendelijke groet, Het HomeChemistry Team π§ͺβ¨
Er zijn veel verschillende stoffen te koop op de site, de levering gaat snel en je hebt de keuze hoe je het wilt laten bezorgen. Ook de klantenservice vond ik erg goed! Het was al in de avond, maar ik kreeg snel een adequaat antwoord op mijn vraag.
Beste Fabian, Bedankt voor je geweldige beoordeling! π We zijn blij te horen dat je tevreden bent met ons brede assortiment, de snelle levering en de flexibele bezorgopties. π¦β¨ Ook fijn dat je onze klantenservice als goed hebt ervaren, we doen altijd ons best om snel en adequaat te helpen, zelfs in de avond! π We hopen je snel weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Het HomeChemistry Team π§ͺ
Ben al jaren vaste klant, de reden, HomeChemistry is een betrouwbare internet winkel met kwaliteits producten, die betaalbaar zijn. Razend snelle bezorging, klanten service is uitstekend, en dat zeg ik niet vaak. Je krijgt wat je verdient is mijn uitspraak.
Beste Jos ! Wat een geweldige beoordeling, en wat fijn om te horen dat je al jaren bij ons klant bent! π We zijn enorm trots dat je HomeChemistry beschouwt als dΓ© betrouwbare winkel voor kwaliteitsproducten. π§ͺβ¨ Het betekent veel voor ons dat je onze service waardeert, en we blijven ons best doen om je altijd de beste ervaring te bieden. We kijken ernaar uit om je nog vele jaren van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Het HomeChemistry Team
Goede producten en uitstekende service.
Beste Cristiano, Bedankt voor je fantastische beoordeling! π We zijn blij te horen dat je tevreden bent met zowel onze producten als onze service. We blijven ons best doen om je de beste ervaring te bieden! π§ͺβ¨ Met vriendelijke groet, Het HomeChemistry Team
Goed altijd klaar voor een net antwoord op wat voor vraag dan ook.
Beste Clint ! Bedankt voor de geweldige beoordeling! π We zijn blij te horen dat je altijd tevreden bent met onze service en de antwoorden die we geven. We staan altijd klaar om je te helpen, wat voor vraag je ook hebt! π§ͺβ¨ Met vriendelijke groet, Het HomeChemistry Team
Bestellen gaat snel en makkelijk en de spullen zijn prima.
Beste Pieter, Dank je wel voor de fantastische beoordeling! π We zijn blij te horen dat je de bestelling snel en makkelijk hebt kunnen plaatsen en dat de producten naar wens zijn. πβ¨ We streven er altijd naar om het zo eenvoudig mogelijk voor je te maken. Hopelijk mogen we je snel weer van dienst zijn! Met vriendelijke groet, Het HomeChemistry Team π§ͺ
Goede klantenservice, goed bereikbaar, goede producten, snelle levering. Top!
Beste ROJ, Bedankt voor je geweldige beoordeling! π We zijn blij te horen dat je tevreden bent met onze klantenservice, producten en snelle levering! πβ¨ Jouw feedback betekent veel voor ons, en we blijven ons best doen om je altijd topservice te bieden. We kijken ernaar uit je opnieuw van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Het HomeChemistry Team π§ͺ
Good & often the best deals HC is top tier quality vendor... Yo!
Beste Bas, Thank you so much for the fantastic review! π Weβre thrilled to hear that you consider us the *most magnificent* vendor on the Interwebz! π We always strive to offer the best deals and service, and your feedback makes it all worth it. We canβt wait to continue serving you! Best regards, The HomeChemistry Team π§ͺβ¨
Als ik meer dan 5 sterren kon geven had ik dat gedaan. Meestal is het voor een bepaald tijdstip bestelt de volgende dag in de bus... Tenzij postnl er een zooitje van maakt. Ik heb een keer een pakket die niet door de brievenbus kan moeten ophalen een uur van mijn huis vandaan omdat de postbode blijkbaar nabij de snelheid van het licht kan voortbegen.... Maar dat is een ander verhaal. Ik geef niet vaak mijn mening op dit soort dingen maar voor jullie/zei neem ik de tijd om wat positieviteit te verspreiden. En als mijn bestelling morgen in de bus valt hier dan weten jullie dat er iemand is die jullie amazing vindt. Een goed weekend toegewenst!
Beste Imre ! Wat een geweldige en hartverwarmende review! π Bedankt dat je de tijd hebt genomen om zoβn positieve boodschap te delen, zelfs na een ongemak met de bezorging. We zijn ontzettend blij om te horen dat je onze service waardeert, en we doen altijd ons best om mee te denken en je te helpen, zelfs als er een foutje is. π§ͺβ¨ We hopen dat je bestelling morgen inderdaad in de bus valt en dat de rest van je ervaringen met ons altijd even top zijn! En mocht er ooit iets zijn, we staan altijd voor je klaar! Een fantastisch weekend voor jou ook! π Met vriendelijke groet, Het HomeChemistry Team
Helaas
Zoals altijd geweldige service
Snelle levering klopt altijd. Vriendelijk personeel
Beste P ! Bedankt voor de geweldige beoordeling! π We zijn blij te horen dat je tevreden bent met onze snelle levering en het vriendelijke personeel. ππ We doen altijd ons best om je een topservice te bieden en hopen je snel weer te mogen helpen! Met vriendelijke groet, Het HomeChemistry Team π§ͺβ¨
Home chemistry is een zeer betrouwbare partner als het gaat om research en kwaliteit, service en snelheid. Dank wederom zodat ik mijn onderzoek kan voortzetten...
Beste Sander, Bedankt voor je geweldige beoordeling! π We zijn ontzettend blij dat je weer tevreden bent met onze producten en service. Het is fantastisch om te horen dat we je kunnen ondersteunen in je onderzoek! π§ͺπ¬ We blijven ons best doen om je van de beste kwaliteit en service te voorzien. Veel succes met je verdere werk, en we staan altijd voor je klaar! Met vriendelijke groet, Het HomeChemistry Team β¨
Besides delivering on time the online service help is always friendly and professional.
Always good and quick service. If make mistakes, solve problem immediately. Highly recommend.
Hey Oleg ! Thank you so much for your kind review! π We're thrilled to hear that you're happy with our service and that we've been able to resolve any issues quickly. Your recommendation means a lot to us! We look forward to serving you again soon. π§ͺβ¨ Best regards, The HomeChemistry Team
Zie inleiding!
Beste Albert, Super bedankt voor je 5-sterrenbeoordeling! π Fijn om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit van onze producten en de snelle levering! π¦ We doen ons best om alles snel en van topkwaliteit aan te bieden. Hopelijk mogen we je snel weer helpen! Met vriendelijke groet, Het HomeChemistry Team π§ͺβ¨
Hoi, ik heb voor HomeChemistry gekozen ivm met goede producten en snelle levering van de producten. Meer heb ik er niets over te zeggen. Gr. Roy
Beste Roy, Bedankt voor je geweldige beoordeling, Roy! π We zijn blij dat je tevreden bent met onze producten en de snelle levering. π¦π We waarderen het enorm dat je voor HomeChemistry hebt gekozen en hopen je in de toekomst opnieuw te mogen helpen! Met vriendelijke groet, Het HomeChemistry Team π§ͺβ¨
Altijd goede bestel service en directe levevering.
Beste Paul, Bedankt voor je positieve beoordeling! π We zijn blij te horen dat je tevreden bent met onze bestelservice en snelle levering. π¦π We doen ons best om alles zo efficiΓ«nt mogelijk te regelen, en het is geweldig om te weten dat we daarin slagen. We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! β¨ Met vriendelijke groet, Het HomeChemistry Team π§ͺ
If they make a mistake, they own up to it and try their best to make it right (unlike most, even more so as of late). This is a top shop and the only place I will use.
Hi Jessica, Thank you so much for this wonderful review! We're thrilled to hear that you're happy with our service. At HomeChemistry, we always strive to be honest and transparent, and it's important to us to resolve any issues quickly and properly. Your trust means a lot to us, and we're honored that you've chosen us as your go-to shop. We look forward to serving you again in the future! π§ͺβ¨ Best regards, The HomeChemistry Team
Altijd op tijd altijd netjes met post en goede kwaliteit
Beste Karel, Bedankt voor je geweldige review! π We zijn blij dat je altijd tevreden bent met de snelheid, netheid en kwaliteit van onze service. Het is fantastisch om te horen dat we jouw verwachtingen keer op keer waarmaken! We kijken ernaar uit je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! π Vriendelijke groeten, Het HomeChemistry team π§ͺ
Optijd bezorgt
Beste Mona, Bedankt voor je mooie review! π We zijn blij te horen dat je tevreden bent met je bestelling en dat alles op tijd is bezorgd. We doen altijd ons best om een snelle en betrouwbare service te bieden! We hopen je snel weer van dienst te mogen zijn! π Vriendelijke groeten, Het HomeChemistry team π§ͺ
Rouaanstraat 13
9723 CA Groningen
De beste one-stop-shop voor al je scheikundige inspiratie en benodigdheden!