Voor zover ik kan beoordelen prima kwaliteit
Ik gaf in de vorige beoordeling aan het kopen bij jullie niet aan te bevelen, omdat ik vind dat iemand daar een absolute eigen beslissing over moet nemen. Althans, beslissing is een groot woord, je gebruikt ze of je gebruikt ze niet, Aan de 'werkelijkheid' valt niet te twijfelen of iets te beoordelen, die is zoals die is. Elk waardeoordeel over de 'werkelijkheid' is biased, omdat je die 'werkelijkheid' minstens bent, of een onderdeel daarvan bent, zodat er totaal geen vergelijkingsmateriaal beschikbaar is. Zoals meestal het geval is bij organismen na miljarden jaren evolutie bepaalt door genen en omgeving, die toevallig (in de tijd) overheerst wordt door: kopieer jezelf, of een deel daarvan en vreet lang genoeg andere organismen om dat kopiëren te kunnen uitvoeren. [Bovendien ben je altijd een prototype: mix van genen en veranderde omgeving, de uitkomst is derhalve van geen enkel belang, gewoon een probeersel]. En elk waardeoordeel wordt bepaald door wat je op moment 'X' meent te zijn en is dus, vervormt t.o.v. de 'werkelijkheid' als geheel.
Er zijn twee situaties waarbij ik jullie wel zou aanbevelen en dat is aan een chemicus die serieus onderzoek wil uitvoeren naar werking, dosering, toxiciteit, e.d., En aan iemand waarvan ik zeker weet dat hij/zij, research chemicaliën gebruikt en ergens anders veel meer betaalt.