Snelle levering en geweldige service

Wordt altijd snel geleverd, en indien er problemen zijn (die eigenlijk bijna nooit voorkomen) worden deze supersnel opgelost

Fijn spul

Prijs kwaliteit is goed in balans! Service is top en vaak leuke akties

Snelle discrete levering

Wanneer je vragen hebt staan ze ook voor je klaar

Tevreden

Keurig verzonden en optijd binnen

Prima, betrouwbare winkel met snelle service en afhandeling.

Voor herhaling vatbaar, top!!!

Snel en makkelijk

Goede service, goede levering

Voor zover ik kan beoordelen prima kwaliteit

Ik gaf in de vorige beoordeling aan het kopen bij jullie niet aan te bevelen, omdat ik vind dat iemand daar een absolute eigen beslissing over moet nemen. Althans, beslissing is een groot woord, je gebruikt ze of je gebruikt ze niet, Aan de 'werkelijkheid' valt niet te twijfelen of iets te beoordelen, die is zoals die is. Elk waardeoordeel over de 'werkelijkheid' is biased, omdat je die 'werkelijkheid' minstens bent, of een onderdeel daarvan bent, zodat er totaal geen vergelijkingsmateriaal beschikbaar is. Zoals meestal het geval is bij organismen na miljarden jaren evolutie bepaalt door genen en omgeving, die toevallig (in de tijd) overheerst wordt door: kopieer jezelf, of een deel daarvan en vreet lang genoeg andere organismen om dat kopiëren te kunnen uitvoeren. [Bovendien ben je altijd een prototype: mix van genen en veranderde omgeving, de uitkomst is derhalve van geen enkel belang, gewoon een probeersel]. En elk waardeoordeel wordt bepaald door wat je op moment 'X' meent te zijn en is dus, vervormt t.o.v. de 'werkelijkheid' als geheel. Er zijn twee situaties waarbij ik jullie wel zou aanbevelen en dat is aan een chemicus die serieus onderzoek wil uitvoeren naar werking, dosering, toxiciteit, e.d., En aan iemand waarvan ik zeker weet dat hij/zij, research chemicaliën gebruikt en ergens anders veel meer betaalt.

Duidelijkheid en zekerheid !!!

Homechemistry is bij mij in 1 woord, Zekerheid! Vergeleken met andere sites gaf Homechemistry antwoord op de vragen die ik had op dat moment! We willen allemaal duidelijk en zekerheid. Over veel dingen hebben we controle, maar veel dingen ook niet en geeft je het uit handen. Daar komt tie weer! HOMECHEMISTRY!! Greets Lange P

Kan het blijven herhalen hoe geweldig goed de producten zijn

Jullie zijn goed op vooruit gegaan en jullie doen ook wat met de klachten en loopt nu goed

Zeer goed hoe ze dingen oplossen als wat mis gaat en ze jullie doen ook wat met advies van mij ik haal nu al jaar elke week bij jullie en was tijd geleden gezeur met post nl dat die niet op afgesproken dag pakketjes niet ophaalde en verkerde procent werd ook aantal keer bij mij verstuurd maar dat kan gebeuren maar jullie staan de mensen goed te woord althans mij en met post nl loopt het al maanden soepel en jullie zijn vergeleken met andere firma’s het goedkoopst en product wat ik verstuurd krijg is altijd goed helaas moet ik er afscheid van nemen 1 jullie dus nu beginnen hamsteren maar kort gezegd jullie zijn voor mij een top firma met goede producten

Altijd 100% tevreden!

Beste prijzen, aanbod en prijs. Elke week leuke acties. Aanrader!

Snel, goed en discreet!

Snel

Besteld en snel geleverd.

Snelle levering en goede kwaliteit producten

Snelle afwikkeling

Makkelijk bestellen snelle aflevering

Goede service en levering

Ik ben dik tevreden over alles.

Make HomeChemistry Great Again

I believe everyone must buy products of HomeChemistry 'cause they're the best, they have the best products. I said it before and I say it again. This company have the greatest people, probably the greatest in history. Other companies try to do what HomeChemistry does but they failed, what a joke, total losers! Those companies send you their worst, most likely from south of the border or China. But not HomeChemistry. These are the best goods, made by true patriods, everyone knows. God bless HomeChemistry, the greatest company in the world!

Het is acheter uit gegaan

Soms weeten ze niet goed wat je bestelt en er woort niks aan huis bezort en is wel voor gekomen dat je minder krijg dan dat je bestelt hed rn dan moet je zelf ales na loopen voor bewijstuken en als je ze niet leefert krijg je ze gewoon niet maar ja elke besteling is edn ratsol en ze veranderen nu al 3 keer met bank betaalen best romelag

Always friendly

Always on time delivery and when using the WHATSAPP it is friendly.

gedeelde 1e plaats

verantwoordelijk, gode service top materiaaal, mooie bonus...

Altijd goed geregeld

Mijn ervaring is alleen maar goed...altijd alles perfect geregeld

Waarom filler in capsules?

Filler toe gevoegd aan 2C-E capsules wat dosering veranderen en testen lastiger maakt. Ook geeft het risico's op hotspots. Voelt gewoon sketchy.

Snelle service. Goede research.

perfecte service

nette service, goede kwaliteit, mooie prijzen

Excellent

Very good.

Rouaanstraat 13

9723 CA Groningen

+316 4414 4433

Over HomeChemistry

De beste one-stop-shop voor al je scheikundige inspiratie en benodigdheden!