Filler toe gevoegd aan 2C-E capsules wat dosering veranderen en testen lastiger maakt. Ook geeft het risico's op hotspots. Voelt gewoon sketchy.
Snelle service. Goede research.
Beste Eric, Bedankt voor je mooie review! βοΈ Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze snelle service en de kwaliteit van het onderzoeksmateriaal. Met vriendelijke groet, Team HomeChemistry ππ¬
nette service, goede kwaliteit, mooie prijzen
Beste Anton, Hartelijk dank voor je positieve feedback! π We zijn blij dat je tevreden bent over onze service, kwaliteit Γ©n prijzen. Daar doen we het voor! Met vriendelijke groet, Team HomeChemistry π§ͺπ
Very good.
Beste Hans, Bedankt voor je korte maar krachtige review! π Fijn om te horen dat alles naar wens was. We hopen je snel weer terug te zien! Met vriendelijke groet, Team HomeChemistry π§ͺβ¨
Ik heb hier al meerdere keren producten besteld. Altijd snel bezorgd en de producten waren, voor zover mijn onderzoek uitwees, van uitstekende kwaliteit. Aanrader!
Beste Marcel, Dank voor je mooie woorden! π We zijn blij dat je zo tevreden bent over de snelle levering en de kwaliteit van onze producten. Super dat je onderzoek positief verloopt β precies waar we het voor doen! π¬β Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team HomeChemistry π§ͺ
Uitstekende service, en via whatsapp krijg je altijd antwoord en word je goed geholpen.
Beste Hans, Hartelijk dank voor je positieve review! π Fijn om te horen dat je onze service als uitstekend ervaart en dat de WhatsApp-support je goed bevalt. We doen ons best om altijd snel en duidelijk te helpen! π¬β¨ Tot de volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team HomeChemistry π§ͺ
De producten zijn altijd van een goede kwaliteit. Vrijwel altijd binnen 24 uur geleverd. Ik raad iedereen in m'n omgeving HomeChemistry aan om daar hun producten te bestellen.
Beste Jacco, Bedankt voor je mooie woorden en aanbeveling! π Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit Γ©n snelheid van onze leveringen. We waarderen het enorm dat je HomeChemistry aanraadt aan anderen β dat betekent veel voor ons! π We staan altijd voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team HomeChemistry βοΈ
Aantal keer besteld, altijd goed gegaan. Daarnaast ook nog heel snel verwerkt en supersnel binnen. Goede prijzen en goede producten!
Beste Jurgen, Bedankt voor je fantastische review! π Het is geweldig om te horen dat je al meerdere keren tevreden hebt kunnen bestellen en dat alles snel en goed verloopt. We doen ons best om altijd de beste prijs-kwaliteitverhouding te bieden! Hopelijk blijven we je ook in de toekomst kunnen verblijden met snelle service en kwaliteitsproducten. ππ¨ Met vriendelijke groet, Team HomeChemistry π¬
snel, professioneel. geen samples meer, jammer. Professioneel maar ook onpersoonlijk. Verder prima.
Beste C, Hartelijk dank voor je feedback! ππΌ Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze snelheid en professionaliteit. We begrijpen dat het verdwijnen van de samples als een gemis kan voelen. We nemen je opmerking hierover zeker mee. Dank voor je eerlijkheid en je vertrouwen! Met vriendelijke groet, Team HomeChemistry π¬π§ͺ
Its the best shop in netherlands
Beste Jakub, Bedankt voor je lovende woorden! π³π±ποΈ Fantastisch om te horen dat je ons als de beste shop in Nederland beschouwt. We waarderen je vertrouwen enorm! Met vriendelijke groet, Team HomeChemistry ππ¬
Top spul
Beste Demy, Bedankt voor je enthousiaste reactie! πͺ Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent met het product. We zien je graag terug voor je volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team HomeChemistry π§ͺβ¨
Beste Walter, Bedankt voor je korte maar krachtige review! π Fijn dat alles naar wens was. We hopen je snel weer terug te zien! Met vriendelijke groet, Team HomeChemistry π
Zeer makkelijk/handig bestelling plaatsen & ontzettend bedankt van een correcte maar snelle levering(bezorging)
Beste Melvin, Bedankt voor je fijne review! π Geweldig om te horen dat het bestellen zo makkelijk ging en dat je tevreden bent over de snelle levering. We doen elke dag ons best om het bestelproces soepel en betrouwbaar te laten verlopen. Met vriendelijke groet, Team HomeChemistry ππ¨
Bij een foute bestelling contact opgenomen met de Watsapp En kreeg een begrip volle contact persoon, die mij naar een zeer tevreden oplossing boodt, dus een zeer tevreden klant.
Beste Ton, Hartelijk dank voor je mooie beoordeling! π Fijn om te horen dat je tevreden bent over de afhandeling via WhatsApp. We vinden het belangrijk om bij een foutje direct met je mee te denken en tot een passende oplossing te komen. Jouw tevredenheid is voor ons het allerbelangrijkste! Met vriendelijke groet, Team HomeChemistry π¬β¨
Gewoon een super team ik kan niet zonder jullie meer. Altijd bereikbaar voor vragen, stellen nooit teleur. Al jaren vaste klant en hoop nog heel veel jaren tegemoet.
Beste Helena, Wat een ontzettend hartverwarmende review, dank je wel! β€οΈ We vinden het geweldig om te horen dat je al jaren tevreden bent en dat je op ons kunt rekenen. Dat jij ons als onmisbaar ziet, betekent heel veel voor ons. We blijven ons 100% inzetten om je telkens weer goed van dienst te zijn! Tot de volgende bestelling π Met vriendelijke groet, Team HomeChemistry π
Naar mijn idee is de werkwijze van HomeChemistry niet okay. Ze zijn onbetrouwbaar op de manier hoe ze hun geldzaken regelen t.a.v. terugbetalingen.
Wat een waardeloze tent. Ik heb testpillen besteld die volgens de website 250 mg zouden moeten bevatten, mΓ©t een duidelijk plaatje erbij. Wat krijg ik? Een totaal ander product van 200 mg. Klantenservice? Onbeschoft, onwetend en ronduit respectloos. Ze lachen je letterlijk uit en zeggen doodleuk dat je het maar op eigen kosten moet terugsturen. Geen enkele verantwoordelijkheid voor hun eigen fouten. Pure oplichterij als je het mij vraagt. Bestel hier als je zin hebt in frustratie, geldverspilling en een lesje βhoe ga je NIET met klanten omβ.
Mijn top shop.. Kwaliteit gegarandeerd! Zowel verzending inpakken en de stof. WhatsApp reageert snel vriendelijk duidelijk en ook in voor grapje af en toe. The best.
Beste Eelko, Wat een geweldige review, dank je wel! π We worden hier echt blij van β vooral dat je onze kwaliteit en service zo waardeert, Γ©n het WhatsApp-contact met een glimlach ervaart π. We blijven ons best doen om de beste te blijven! Tot snel weer! Met vriendelijke groet, Team HomeChemistry ππ§ͺ
Besteld... en op tijd geleverd. Vond het tricky..maar ben zeer tevreden..vooral omdat ik voor vrienden mee besteld had
Beste Jan, Bedankt voor je fijne review! π We begrijpen dat het spannend kan zijn om voor de eerste keer (en ook voor anderen) te bestellen, dus het is mooi om te horen dat alles naar wens en op tijd geleverd is. Daar doen we het voor! Tot een volgende keer! π Met vriendelijke groet, Team HomeChemistry π§ͺ
Heb tot 3 maal toe een verkeerde bestelling gekregen, ze beloven iets op te sturen maar doen dit vervolgens gewoon niet & zeggen dat je pakket onderweg is terwijl het gewoon niet zo is. Doe hier geen zaken mee! Zoek een vertrouwde verkoper!
Pakjes komen nooit op de aangegeven tijd/datum, als ze al binnen komen
Bestelling de volgende dag geleverd. Keurig in een goede verpakking verzonden.
Beste Aad, Hartelijk dank voor je positieve review! π Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en de nette verpakking. We doen ons best om elke bestelling zo soepel mogelijk te laten verlopen. Graag tot een volgende keer! π Met vriendelijke groet, Team HomeChemistry π§ͺ
Altijd super behulpzaam en zeer betrouwbaar!
Beste Selim, Bedankt voor je geweldige review! π Super om te horen dat je onze service als behulpzaam en betrouwbaar ervaart β precies waar we voor staan. We waarderen je vertrouwen enorm! Tot de volgende keer! π Met vriendelijke groet, Team HomeChemistry π§ͺ
Perfect altijd weer
Dank je wel, Hubert! π Fijn om te horen dat je altijd tevreden bent. We blijven ons best doen! π Met vriendelijke groet, Team HomeChemistry π§ͺ
Goed contact en mk677 in orde
Dank je wel, Mats! π Fijn om te horen dat alles in orde was met je bestelling. Als je nog vragen hebt, staan we altijd voor je klaar! π Met vriendelijke groet, Team HomeChemistry π§ͺ
Rouaanstraat 13
9723 CA Groningen
De beste one-stop-shop voor al je scheikundige inspiratie en benodigdheden!
β’ Iedereen mag een review schrijven zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden
β’ We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
β’ Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
β’ Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier meer.
β’ Wil je meer weten? Bekijk ons privacybeleid en ontdek hoe we omgaan met gegevens en reviews.