Heel blij met deze shop, professioneel en goede producten en acties. Super klantenservice
Beste Ray, Bedankt voor je geweldige review! π We zijn blij dat je zo tevreden bent met onze producten, acties en klantenservice. Jouw vertrouwen betekent veel voor ons! Met vriendelijke groet, Het Home Chemistry Team πβ¨
Good
Thank you for your feedback, Zsombor! π We're glad you're satisfied. Best regards, The Home Chemistry Team πβ¨
correcte informatie, communicatie en afhandeling
Beste J.R., Bedankt voor je positieve feedback! π We zijn blij dat je tevreden bent met onze producten, communicatie en afhandeling. Jouw aanbeveling wordt zeer gewaardeerd! Met vriendelijke groet, Het Home Chemistry Team πβ¨
Kwaliteit kan beter en hoeveelheid ook maar verder wel goed
Vandaag besteld morgen in huis! (afgezien dat PostNL weleens langzamer is) Bestel al 5 jaar hier dus geloof mij dat het goed is Super snelle klantenservice! Bij problemen lossen ze dit extreem snel op! Aanrader!!!!!!! Groet, Melvin
Beste Melvin, Bedankt voor je geweldige review! π Het is fantastisch om te horen dat je al 5 jaar tevreden bent met onze service en snelle levering. We doen ons best om altijd snel te reageren en problemen snel op te lossen. Jouw aanbeveling betekent veel voor ons! Met vriendelijke groet, Het Home Chemistry Team πβ¨
The customer service is unreliable so are their products.
Is geen betere online winkel zoals deze.
Beste Bart, Bedankt voor je geweldige review! π We zijn blij dat je onze service als top ervaart en dat we altijd op tijd leveren. Jouw compliment betekent veel voor ons! Met vriendelijke groet, Het Home Chemistry Team πβ¨
Uitstekende, snelle en super betrouwbare winkel om RC te bestellen!
Beste Michel, Bedankt voor je fantastische review! π We zijn blij dat je ons als uitstekend, snel en betrouwbaar ervaart. Jouw vertrouwen betekent veel voor ons! Met vriendelijke groet, Het Home Chemistry Team πβ¨
Groot assortiment, goede prijzen en een supersnelle en discrete service!! Me very happy!! <3
Beste Sarah, Wat een geweldige review, dank je wel! ππ We zijn superblij dat je zo tevreden bent met ons assortiment, prijzen en snelle, discrete service. Your happiness = our happiness! π«β¨ Met vriendelijke groet, Het Home Chemistry Team ππ
producten zijn goed en snel geleverd
Beste Sanne, Bedankt voor je positieve review! π Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze producten en snelle levering. We waarderen je feedback! Met vriendelijke groet, Het Home Chemistry Team πβ¨
Ik heb alleen maar hele goeie ervaring en klant vriendelijke mensen Als je top kwaliteit wil ga naar de website.
Beste Jeffrey, Bedankt voor je geweldige review! π We zijn blij dat je zo tevreden bent met onze service en kwaliteit. Jouw steun en aanbeveling betekenen veel voor ons! Met vriendelijke groet, Het Home Chemistry Team πβ¨
Good service. One time send wrong product. After contact with store, they sent correct one for free. Nice. Highly recommend.
Dear Oleg, Thank you for your kind review! π We're glad to hear that you appreciate our service and that we could quickly resolve the mix-up. Your recommendation means a lot to us! Best regards, The Home Chemistry Team πβ¨
benzos, 2mmc & 2-f(m)a zijn prima, 2-ketamine is heel kut, weinig effect & te duur voor wat het is
Beste A., Bedankt voor je eerlijke feedback! π Fijn om te horen dat je tevreden bent met een deel van ons assortiment. Jammer dat de 2-Ketamine niet aan je verwachtingen voldeed. We waarderen je input en nemen dit mee om onze producten en prijzen te blijven verbeteren. Met vriendelijke groet, Het Home Chemistry Team πβ¨
Eerlijk als.en oprecht als je vraag heb een betrouwbaar en snelle levering
Beste A, Bedankt voor je positieve review! π Fijn dat je onze service als eerlijk, betrouwbaar en snel ervaart. Jouw feedback wordt zeer gewaardeerd! Met vriendelijke groet, Het Home Chemistry Team πβ¨
Zeer positief
Beste MrT, Bedankt voor je positieve review! π Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze kwaliteit en discrete service. Jouw feedback wordt zeer gewaardeerd! Met vriendelijke groet, Het Home Chemistry Team πβ¨
Ik had bromazolam besteld, maar dit bleken "blanks" te zijn. Dit werd ook erkend door Home Chemistry> Ik kreeg het volgende antwoord: Goedenavond, wij krijgen deze klacht vaker te horen. Excuses voor het ongemak. Ik zal het voor je noteren. Wij kunnen hier helaas niks aan veranderen. Wel kan ik je een compensatie van 15 euro aanbieden. Hij verkoopt dus willens en wetens een product dat niet goed is. Op die 15,00 wacht ik nog steeds. Hij laat niks meer van zich horen
Simpel, snel en klantvriendelijk
Beste Evert, Bedankt voor je top review! π Fijn dat je onze service als simpel, snel en klantvriendelijk ervaart. Jouw feedback wordt gewaardeerd! Met vriendelijke groet, Het Home Chemistry Team πβ¨
Ik zou niet meer zonder deze shop verder willen
Komt afspraken na Duidelijk Goed is goed
Beste Willie, Bedankt voor je positieve review! π Fijn om te horen dat je onze service als duidelijk en betrouwbaar ervaart. Goed is goed! π Met vriendelijke groet, Het Home Chemistry Team πβ¨
De bezorging is altijd erg snel mits pakket wordt geselecteerd en ben blij met de producten toch blijf ik het product dat ik koop erg duur vinden maar het is nergens anders te koop dus zeker super blij
Beste Anoniem, Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met zowel de bezorging als de producten. We begrijpen dat de prijs een overweging kan zijn, maar we doen ons best om unieke producten van hoge kwaliteit aan te bieden. We waarderen je vertrouwen en hopen je in de toekomst weer te kunnen helpen! Met vriendelijke groet, Het HomeChemistry Team π
Wat een top webwinkel. Dit is de Bol. Com onder de webwinkels, altijd leveren betrouwbaar, snel en discreet en tot slot altijd binnen de gestelde tijd.
Beste Willem, Wat een geweldige vergelijking, bedankt voor de complimenten! We zijn ontzettend blij te horen dat je zo tevreden bent met onze betrouwbaarheid, snelheid en discretie. Het is ons doel om altijd de best mogelijke service te bieden, en het is fijn om te weten dat we dat voor jou hebben waargemaakt. We kijken ernaar uit je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Het HomeChemistry Team π
Tevreden klant.
Beste Daan, Fijn om te horen dat je tevreden bent! We waarderen het vertrouwen dat je in ons hebt gesteld en hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Het HomeChemistry Team π
top website met goede producten,en de service indien nodig is zeer goed!!
Beste Peter, Wat een geweldige review, dank je wel! We zijn ontzettend blij te horen dat je tevreden bent met zowel onze producten als de service. We streven altijd naar de beste ervaring voor onze klanten en het is fijn om te weten dat we dat hebben bereikt. We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer te mogen helpen! Met vriendelijke groet, Het HomeChemistry Team π
Did not received mu order and when I complaint I got answered that this is my problem. Unbelievable I will never order here again (as I used to) and tell my friends to not go here either..
Toppie
Beste Gerben, Wat een leuke en enthousiaste reactie! π We zijn blij dat je zo tevreden bent. Bedankt voor je vertrouwen, en we kijken ernaar uit om je in de toekomst opnieuw van dienst te zijn! Met vriendelijke groet, Het HomeChemistry Team π
Rouaanstraat 13
9723 CA Groningen
De beste one-stop-shop voor al je scheikundige inspiratie en benodigdheden!