Verschillende beloftes van terugbetaling zonder uitvoering: Er werd me meerdere keren beloofd dat het geld teruggestort zou worden, bijvoorbeeld op 9 januari 2025 en 10 januari 2025, waarbij werd gezegd dat de terugbetaling automatisch zou plaatsvinden. Ook op 11 januari 2025 werd bevestigd dat het geld zou worden teruggestort binnen een paar werkdagen, maar tot op heden is dit niet gebeurd. Op 15 januari 2025 werd me opnieuw verteld dat ik het geld binnen enkele werkdagen zou ontvangen, maar wederom werd de terugbetaling niet uitgevoerd. Tot 19 januari 2025 kreeg ik constant dezelfde belofte dat het geld terug zou komen, maar zonder enige werkelijke actie. De tegenstrijdigheid met het verzenden van pakketjes: In plaats van de beloofde terugbetaling kreeg ik te horen dat de pakketjes toch werden verzonden, terwijl ik ervan uitging dat ik het geld al terug zou ontvangen (zoals beloofd in eerdere berichten op bovenstaande data). Dit veroorzaakt verwarring, omdat het proces niet transparant is en ik het gevoel krijg dat ik nu meerdere keren misleid ben. Verwachting van extra moeite van mijn kant: Nu word ik geadviseerd om de pakketjes zelf retour te sturen via een postkantoor, wat niet in lijn is met de eerdere beloften dat het geld automatisch zou worden teruggestort. Dit voelt onterecht, aangezien ik al meerdere keren ben verzekerd dat ik mijn terugbetaling snel zou ontvangen, zonder verdere stappen van mijn kant. Deze herhaaldelijke beloftes en het ongemak van het verzenden van pakketjes, ondanks eerdere toezeggingen van een terugbetaling, zorgen voor frustratie en onzekerheid. Het is verwarrend en tegenstrijdig dat er wordt gezegd dat de terugbetalingen al in gang zijn gezet, terwijl ik geen enkel bewijs of verdere actie zie.
Top service Zeker aanrader
Beste Mateusz, Hartelijk dank voor je positieve woorden! We zijn ontzettend blij dat je tevreden bent met onze service. Het is geweldig om te horen dat je ons zou aanbevelen! We hopen je in de toekomst weer te mogen helpen. Met vriendelijke groet, Het HomeChemistry Team π
Meerdere keren besteld. Altijd snel geleverd en netjes ingepakt. Top!
Beste Susie, Hartelijk dank voor je geweldige review! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze snelle service en de nette verpakking van je bestellingen. Het is altijd fijn om te weten dat we aan je verwachtingen voldoen. We kijken ernaar uit om je in de toekomst opnieuw van dienst te kunnen zijn! Met vriendelijke groet, Het HomeChemistry Team π
Het is jammer dat bepaalde goede benzo's telkens op de verbodenlijst terechtkomen, maar Home Chemistry het altijd aan bevelingen over eventuele alternatieven. De verpakking is dusdanig dat het in de post niet zichtbaar is wat erin de verpakking zit en tot op heden zijn mijn bestellingen nog altijd aangekomen.
Beste Mies, Namens Het Home Chemistry Team π willen we je bedanken voor je positieve review en het delen van je ervaring! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de snelle levering, onze bereikbaarheid en de discretie van de verpakking. We begrijpen dat het vervelend kan zijn wanneer bepaalde producten niet meer beschikbaar zijn, maar we doen ons best om altijd alternatieven aan te bevelen en je zo goed mogelijk te ondersteunen. Jouw feedback betekent veel voor ons, en we waarderen je vertrouwen. We kijken ernaar uit je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn! Met vriendelijke groet, Het Home Chemistry Team π
o-dsmt poeder besteld , stond ook op de verpakking maar was zeker géén o-dsmt! weet niet wat erin gedaan wordt maar dit vind ik niet tof! onderzoek kan zo wel heel verkeerd uitpakken! de pellets zijn i.p wel oké. jammer dat er zelden kortingsacties op de pellets 50mg zijn. de verzending is wel snel! de klantenservice is altijd heel goed geweest, vriendelijk, maar de laatste keer werd ik soort van afgesnauwd terwijl ik heel vriendelijk een vraag stelde. ook gezegd dat ik het niet netjes vond, werd gereageerd met fijne avond en een hartje.... :( ik ben geen klein kind, ben 50 dus beetje respect naar de klant toe is niet veel gevraagd toch?
De site is uitgebreid maar makkelijk in navigeren. Bestellen is duidelijk en niet ingewikkeld. Producten die ik besteld heb waren prima. Was toevallig wat fout gegaan en dat werd prima opgelost dus ook op dat punt goede service.
Best H, Namens Het Home Chemistry Team π willen we je hartelijk bedanken voor je mooie review! We zijn blij te horen dat je onze website makkelijk kunt navigeren en dat je een goede ervaring hebt gehad met het bestellen van producten. Het doet ons ook goed om te weten dat we de situatie goed hebben opgelost toen er iets misging. We streven altijd naar de beste service en kwaliteit voor onze klanten. Bedankt voor je vertrouwen, en we kijken ernaar uit je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn! Met vriendelijke groet, Het Home Chemistry Team π
Mijn ervaring, is dat een goede kwaliteit hebben.
Beste Humberto, Namens Het Home Chemistry Team π willen we je hartelijk bedanken voor je positieve review! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met zowel de snelle verzending als de kwaliteit van onze producten. Jouw tevredenheid is voor ons erg belangrijk, en we kijken ernaar uit om je in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Het Home Chemistry Team π
Ben al een poosje een tevreden klant. Ik bestel ook elders, hangt een beetje van aangeboden acties af. Los daarvan is HC zeker mijn eerste keuze. Leveren snel, en staan garant voor kwalitatief goede RCβs. Grootste plus is uiteraard de prijs, naar mijn mening zijn ze altijd iets scherper geprijsd dan de concurrentie. Jammer dat het RC tijdperk zijn einde nadert, hopelijk komt er gauw een interessant alternatief. Groet, D.
Beste D, Namens Het Home Chemistry Team π willen we je hartelijk bedanken voor je positieve en uitgebreide review! We zijn ontzettend blij te horen dat je al een tijd een tevreden klant bent en dat je ons beschouwt als je eerste keuze vanwege de prijs, kwaliteit en snelle levering. We doen altijd ons best om de beste prijs/kwaliteitsverhouding te bieden, en het is geweldig om te weten dat je dat waardeert. Wat betreft de verandering in het RC-tijdperk, we begrijpen je zorgen en hopen ook dat er in de toekomst interessante alternatieven beschikbaar komen. We blijven ons best doen om te zorgen voor hoogwaardige producten, en we zullen je zeker op de hoogte houden van nieuwe ontwikkelingen. We waarderen je steun en kijken ernaar uit om je ook in de toekomst van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Het Home Chemistry Team π
Bestelde artikelen zijn steeds snel geleverd is neutrale verpakking. Ook goede staffelkortingen!
Beste Noel, Namens Het Home Chemistry Team π willen we je hartelijk bedanken voor je positieve review! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de snelle levering, de neutrale verpakking en de staffelkortingen. We streven er altijd naar om de best mogelijke service te bieden en het is fijn om te weten dat je dat waardeert. We kijken ernaar uit je ook in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Het Home Chemistry Team π
Toen HomeChemistry pas net bestond ben ik klant bij ze geworden vanwege uitgebreide assortiment & goede/betaalbare verzendopties. In de 2-3 keer dat er iets mis was gegaan met mijn bestelling is het altijd netjes opgelost. Ben zeer tevreden over de kwaliteit van de producten en HomeChemistry in het geheel.
Beste Cyrilio, Namens Het Home Chemistry Team π willen we je hartelijk bedanken voor je prachtige review en het vertrouwen dat je al meer dan 10 jaar in ons hebt! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met ons assortiment, de verzendopties en de kwaliteit van onze producten. Het is fijn om te weten dat we in de gevallen waar er iets misging, het goed hebben kunnen oplossen. We waarderen je loyaliteit enorm en kijken ernaar uit om je in de toekomst opnieuw van dienst te kunnen zijn! Met vriendelijke groet, Het Home Chemistry Team π
Een betrouwbare site, vandaag besteld morgen in huis. Helaas komt er ipv mijn bestelling steeds vaker voor dat ik een hele andere bestelling krijg geleverd ritalin ipv odsmt 50 mg vandaag ook weer, dat is dan weer vervelend Hoe kunnen we dit oplossen? Ik stuur de ritalin morgen retour.
Beste Wietske, Namens Het Home Chemistry Team π willen we je bedanken voor het delen van je ervaring. Het spijt ons te horen dat je herhaaldelijk de verkeerde bestellingen hebt ontvangen, en we begrijpen dat dit erg vervelend is. Dit is absoluut niet de service die we willen bieden, en we willen dit probleem graag zo snel mogelijk voor je oplossen. We zullen je retourzending van de Ritalin verwerken zodra we deze ontvangen. Ondertussen willen we graag contact met je opnemen om te zorgen dat je de juiste producten ontvangt en dit in de toekomst niet meer voorkomt. Neem gerust contact met ons op via onze klantenservice, zodat we het probleem verder kunnen bespreken en een oplossing kunnen bieden. Onze excuses voor het ongemak, en we waarderen je geduld en begrip. We hopen je snel weer volledig tevreden van dienst te kunnen zijn! Met vriendelijke groet, Het Home Chemistry Team π
Zeer tevreden alleen jammer dat de 3mmc uit het assortiment is
Beste Clement, Namens Het Home Chemistry Team π willen we je hartelijk bedanken voor je enthousiaste review! We zijn blij te horen dat je zeer tevreden bent met de snelle afhandeling van je bestellingen. Wat betreft de 3MMC, het spijt ons dat dit product uit ons assortiment is. We hopen je in de toekomst alsnog met andere producten van hoge kwaliteit van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Het Home Chemistry Team π
Gewoon goed
Beste Ton, Namens Het Home Chemistry Team π willen we je bedanken voor je korte maar krachtige review! We zijn blij dat je onze service als betrouwbaar ervaart en dat je tevreden bent. We doen altijd ons best om de best mogelijke ervaring te bieden en hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Het Home Chemistry Team π
Telkens weer top kwaliteit en telkens weer verzending zoals beloofd.
Beste G, Namens Het Home Chemistry Team π willen we je hartelijk bedanken voor je positieve review! We zijn ontzettend blij te horen dat je telkens tevreden bent met de kwaliteit van onze producten en de snelle levering. We doen altijd ons best om onze beloftes na te komen, en het is fijn om te weten dat dit gewaardeerd wordt. We kijken ernaar uit om je in de toekomst opnieuw van dienst te kunnen zijn! Met vriendelijke groet, Het Home Chemistry Team π
Altijd optijd en de prijzen zijn prima.
Beste Jeroen, Namens Het Home Chemistry Team π willen we je hartelijk bedanken voor je review! We zijn blij te horen dat je onze service betrouwbaar vindt en dat je tevreden bent met de tijdige levering en onze prijzen. Jouw vertrouwen in ons betekent veel en we kijken ernaar uit je in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Het Home Chemistry Team π
Snelle levering, top kwaliteit tegen een scherpe prijs en ook nog eens goede klantenservice kortom een aanrader!
Beste Dirk, Namens Het Home Chemistry Team π willen we je enorm bedanken voor je fantastische review! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de snelle levering, de kwaliteit van onze producten, de scherpe prijzen en onze klantenservice. Jouw aanbeveling betekent veel voor ons en we kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Het Home Chemistry Team π
Altijd de volgende dag al in huis en de producten zijn topkwaliteit!
Beste Stef, Namens Het Home Chemistry Team π willen we je heel hartelijk bedanken voor je geweldige review! We zijn blij te horen dat je altijd snel je bestellingen ontvangt en tevreden bent met de kwaliteit van onze producten. Jouw tevredenheid is voor ons erg belangrijk, en we kijken ernaar uit je ook in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Het Home Chemistry Team π
Producten volgende dag in huis, communicatie met aftersales is snel en adequaat. Goede kwaliteit qua producten....
Beste Dick, Namens Het Home Chemistry Team π willen we je hartelijk bedanken voor je positieve review! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de snelle levering, de goede communicatie met onze aftersales en de kwaliteit van onze producten. Het is altijd ons doel om snel en efficiΓ«nt te reageren, vooral bij plotselinge onderzoeken, en we zijn blij dat je dit hebt ervaren. We waarderen je feedback en hopen je ook in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn! Met vriendelijke groet, Het Home Chemistry Team π
Ik heb nog nooit een negative ervaring met deze lieve mensen meegemaakt.ik ben super tevreden wil ze niet kwijt. Altijs een lief woord, goede kwaliteit.ja dit is mijn favoriete bedrijf.ben zeer tevreden met deze hard werkende mensen
Beste Wilma, Namens Het Home Chemistry Team π willen we je van harte bedanken voor deze prachtige review! Het doet ons ontzettend goed om te horen dat je zo tevreden bent met onze service en de kwaliteit die we leveren. We waarderen het enorm dat je ons als je favoriete bedrijf beschouwt, en jouw vertrouwen betekent veel voor ons. We zullen altijd ons best blijven doen om je dezelfde liefdevolle en professionele service te bieden. Bedankt voor je steun, en we kijken ernaar uit om je in de toekomst opnieuw van dienst te zijn! Met vriendelijke groet, Het Home Chemistry Team π
Beste R, Namens Het Home Chemistry Team π willen we je bedanken voor je korte maar krachtige feedback! We zijn blij te horen dat je onze service aanbeveelt, en we streven ernaar om je altijd de best mogelijke ervaring te bieden. Mocht je in de toekomst nog iets nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Met vriendelijke groet, Het Home Chemistry Team π
Zowel pakket als brievenbuspost komen NIET zoals beloofd een dag later, wanneer besteld voor bepaald tijdstip. Laatste zending heeft er bijna twee weken over gedaan; laatste zendingen (( januari) nog steeds NIET ontvangen. Ondanks beloftes, worden die niet waargemaakt - terwijl je alle moeite moet doen om over te schrijven. En NU plotseling ander rekeningnummer zonder enige aankondiging.
Goede prijzen en snel geleverd
Beste Vincent, Namens Het Home Chemistry Team π willen we je bedanken voor je positieve review! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit van onze producten, de prijzen en de snelle levering. Jouw tevredenheid is voor ons van groot belang, en we hopen je ook in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn! Met vriendelijke groet, Het Home Chemistry Team π
Regelmatig besteld en altijd op tijd, Producten zijn goed en daarom kan ik deze vendor 100% aanbevelen.. Je kan zelfs tot vrij laat / vroeg in de avond bestellenoch nog ff na het werk, echt handig, als je dan voor pakket zending kiest dan heb je het bijna altijd de volgende werkdag nog in huis! Ik ga de eerst volgende keer toch maar eens de 4 Mar bestellen, ben daar heel erg benieuwd en nieuwsgierig naar geworden. tip: Bij het product zou in 1 regel de werking erbij moeten staan dan met nummers van 1 tm 10 of sterren hoe potent, actief of krachtig het werkzame in product is in verhouding met een gelijk product uit dezelfde categorie. Dat zou wel handig zijn want al die oplopen nummers en letters geven niet aan of iets met een 4 krachtiger of minder krachtig is dan iets met 2, een brein telt op en zegt vaak wel..
Beste Davy G, Namens Het Home Chemistry Team π willen we je hartelijk bedanken voor je gedetailleerde en waardevolle feedback! Het is geweldig om te horen dat je altijd op tijd je bestellingen ontvangt en tevreden bent met de kwaliteit van onze producten. We streven er inderdaad naar om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken, en het is fijn om te weten dat je onze flexibele bestel- en bezorgmogelijkheden waardeert! Met vriendelijke groet, Het Home Chemistry Team π
Mostly found what I was looking for and never any troubles with ordering, paying or receiving.
Ben zeer tevreden over de bestellingen, en altijd goed ontvangen
Beste Nicole, Namens Het Home Chemistry Team π willen we je hartelijk bedanken voor je mooie review! We zijn blij te horen dat je altijd tevreden bent met de tijdige levering en de staat van je bestellingen. Jouw tevredenheid is voor ons enorm belangrijk en we kijken ernaar uit je ook in de toekomst van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Het Home Chemistry Team π
Rouaanstraat 13
9723 CA Groningen
De beste one-stop-shop voor al je scheikundige inspiratie en benodigdheden!