Zelfs toen het mis ging met het post.nl punt, vonden ze snel een oplossing. Communicatie is heel snel en gemakkelijk
Beste Maureen, Het is fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle service en onze hulp via WhatsApp! 🔬 We streven er altijd naar om snel te reageren en problemen snel op te lossen. Bedankt voor je vertrouwen! 🦠 Groet, Homechemistry
Het kwam heel snel aan en de producten waren geweldig
Beste Jara, Wat geweldig om te horen! 👂 Fijn dat je zo snel je bestelling ontvangen hebt en dat de producten naar wens waren. Bedankt voor je mooie review! 🧪 Groet, Homechemistry
Groot assortiment, goede kwaliteit en op tijd geleverd! Top!
Beste M, Fijn om te horen dat je tevreden bent met ons assortiment, de kwaliteit en de levering! 🦠 We doen ons best om alles op tijd en van de beste kwaliteit bij je af te leveren. Bedankt voor je positieve review! 🧪 Groet, Homechemistry
Helaas het verkeerde bezorgd. Na contact met de klantenservice netjes opgelost en nageleverd. De verkeerd geleverde order mocht ik zien als bonus. Thnx team HC! Tot de volgende!
Beste R, Fijn om te horen dat het probleem snel en naar tevredenheid is opgelost! 🔭 We doen ons best om altijd een uitstekende service te bieden, zelfs als er iets misgaat. Bedankt voor je geduld en vertrouwen! Tot de volgende keer! 🔬 Groet, Homechemistry
Vandaag besteld, anders een misverstand meestal van mijn kant Somst komst de post een dag lager. Wel een waarschuwing. Combineer odsmt niet ben benzo. Of alcohol. Hier waarschuwd hc duidelijk voor. Zorg er voor dat je iemand bij je hebt die nuchter is. Alle lof voor hc
Beste Scharrelkip, We waarderen je positieve woorden en zijn blij dat je tevreden bent met onze service. We nemen veiligheid en verantwoordelijkheid serieus, en het is goed om te weten dat onze waarschuwingen gewaardeerd worden.🧪 Zorg altijd goed voor jezelf en de mensen om je heen! 🥼 Groet, Homechemistry
Goeie snelle service en volgende dag bezorgd.
Beste Jorik, Blij om te horen dat de service snel en naar wens was! 🔬 We streven er altijd naar om je bestelling snel en goed af te leveren. 🦠 Groet, Homechemistry
De site ziet er beetje sketchy uit, maar het is 100% betrouwbaar. Goede producten, fijne prijzen en kortingscodes die het voordeliger maken. Snelle levering op zowel een pakketpunt als brievenbuspost.
Beste Niels, Dank je wel voor je feedback! 🦠 Fijn om te horen dat je tevreden bent met de producten, prijzen en levering. We streven ernaar om een betrouwbare service te bieden, ook al is de site misschien niet altijd wat je verwacht. Bedankt voor je vertrouwen! 🥼 Groet, Homechemistry
Ik heb de afgelopen maanden diverse producten gekocht en uitgetest In een privé party, om meer uithoudingsvermogen te krijgen en om lekjer door te gaan in een mooie flow. Echte erotische gewildige ervaringen met de producten. Homechemistry.nl hartelijk bedankt voor deze ervaring. ♥
Beste Ton, Fijn om te horen dat je zulke positieve ervaringen hebt gehad met onze producten! 🔬 We zijn blij dat ze je hebben geholpen om een geweldige ervaring te creëren. Bedankt voor je vertrouwen en je mooie review! ♥ Groet, Homechemistry
Ik klik gewoon op wat ik wil, voeg het toe aan de winkelwagen, plaats dan een bestelling en binnen twee dagen heb ik het op mijn adres. En de inhoud van het pakket is altijd zoals besteld. Ik raad het ten zeerste aan
Beste Aleksandra, Geweldig dat je zo'n positieve ervaring hebt gehad! 🧪 We doen ons best om het bestellen eenvoudig en snel te maken, en zorgen ervoor dat je altijd precies krijgt wat je hebt besteld. Dank je wel voor je aanbeveling! 🔬 Groet, Homechemistry
top product, scherpe prijs, snel geleverd
Beste Lora, Fijn om te horen dat je zo tevreden bent! ⭐️ We doen ons best om top producten voor een scherpe prijs snel te leveren. Bedankt voor je positieve review! 🙌 Groet, Homechemistry
Heb nu al 3x achtereen volgend voor niks op me pakket zitten wachten. 2x pakketpunt en voor niks heen gefietst. Middag vrij genomen. Baal er echt van.
Uitstekende service en duidelijke procedure voor het bestellen. Product goed betaalbaar en goede kwaliteit.
Beste Diego, Geweldig om te horen dat je tevreden bent met de prijs/kwaliteit en de snelle verzending! 🦠 We zijn blij dat onze service en bestelprocedure duidelijk voor je waren, en dat je het product betaalbaar en van goede kwaliteit vond. 🔬 Groet, Homechemistry
Goede chemistry snelle levering
Beste Gert-Jan, Fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en de goede kwaliteit! 🥼 We doen ons best om alles snel en van topkwaliteit bij je te leveren. 🧪 Groet, Homechemistry
Ruim assortiment met voor ieder wat wils. Zeer redelijke prijzen en goede kwaliteit. Ook de keus tussen levering via reguliere post wat goedkoper is en twee soorten pakketpost, te weten aan huis of bij een afleverpunt zijn erg handig. Pakketpost is natuurlijk wel iets duurder maar het voordeel is dat de kans ook groter is dat het aankomt. Speciale aandacht voor de klantenservice. Foutjes qua levering en kwaliteit worden serieus genomen en zonder problemen opgelost. Dikke pluim!
Beste Cees, Wat geweldig om te horen dat je zo tevreden bent! 🔬 We zijn blij dat ons assortiment, de betaalbare prijzen en de verschillende leveringsopties goed bevallen. Het is fijn om te weten dat onze klantenservice en het oplossen van eventuele problemen je ook goed zijn bevallen. Bedankt voor de positieve feedback! 🦠 Groet, Homechemistry
De bestelling is makkelijk te maken en de levering is snel. Uitstekend voor als je snel wat nodig hebt voor je research.
Beste Sjors, Fijn om te horen dat je de bestelling gemakkelijk hebt kunnen plaatsen en dat de levering snel was! We zijn blij dat we je snel van dienst konden zijn voor je research. 🦠 Groet, Homechemistry
Helaas doet men er geen uitleg bij, wanneer er kleurverschillen in 2mmc tabletten zitten.
Beste S, Dank je wel voor je feedback! 🥼 We vinden het jammer te horen dat je geen uitleg hebt ontvangen over de kleurverschillen in de 2MMC-tabletten. We streven ernaar om duidelijkere informatie te bieden en waarderen je input om onze service te verbeteren. 🦠 Groet, Homechemistry 🔬
Ik beoordeel deze website als goed !
Beste VL, Fijn om te horen dat je onze klantenservice als vriendelijk en actief ervaart! 😁 We zijn blij dat je tevreden bent met onze aanbiedingen en de website. Bedankt voor je positieve beoordeling! 🔬🦠 Groet, Homechemistry
Uitstekende service, top kwaliteit en snelle verzending
Beste Rob, Super om te horen dat je zo tevreden bent! We doen ons best om uitstekende service, topkwaliteit en snelle verzending te bieden. 🔬 Groet, Homechemistry 🧪
Bestel aan 50€ producten. krijg 3 zakjes truffels. Product was aan het oxideren dus zakjes staan op springen. deze meteen in de vuilbak gegooid aangezien dit niet enkel gevaarlijk alsnog giftig is. Video gestuurd als bewijs van oxidatie en vraag achter mijn werkelijke producten zijn meteen geweigerd aangezien ik deze producten niet kan terugsturen. Wat een grap, krijg niet eens deel van mijn geld terug dat mij teveel aangerekend wordt voor de vervallen producten...
Goede producten, snelle levering, nooit problemen gehad met wat dan ook.
Hoi Aramius, Wat fijn dat je zo tevreden bent! 🦠 We streven er altijd naar om topkwaliteit producten snel te leveren en ervoor te zorgen dat alles zonder problemen verloopt. 🔬 Groet, Homechemistry
Betrouwbare hulp en site.
Hoi JJm, Blij om te horen dat je onze service als betrouwbaar en behulpzaam ervaart! 🦠 We streven ernaar om altijd de beste ondersteuning te bieden en je de best mogelijke ervaring te geven. 🔭 Groet, Homechemistry
Goede producten, snelle levering
Beste M, Blij om te horen dat je tevreden bent met de producten en de snelle levering! 🔬 We zorgen er altijd voor dat je bestelling snel en in topkwaliteit bij je aankomt. 🪅 Groet, Homechemistry
Ik bestel hier al regelmatig en krijg 9/10x het pakketje snel in huis binnen (1 werkdag) en de kwaliteit is ook prima net zo makkelijk dat er contact kan opgenomen worden met het bedrijf bijv door e-mail contact
Hoi Spook, Super dat je zo tevreden bent! 🥼 We streven er altijd naar om je bestelling snel en met goede kwaliteit te leveren. Het is fijn om te weten dat je ook makkelijk contact met ons kunt opnemen wanneer nodig! 🔬 Groet, Homechemistry
Goede prijs kwaliteit verhouding
Hoi Dennis, Geweldig om te horen dat je tevreden bent! We streven altijd naar de beste prijs-kwaliteitverhouding voor onze klanten. 🔬 Groet, Homechemistry
Blij met het aanbod, goede klantenservice
Hoi Linda, Fijn om te horen dat je tevreden bent! ⭐️ We zijn blij dat ons aanbod en de klantenservice aan je verwachtingen voldoen. We helpen je graag verder! 🙌 Groet, Homechemistry
Rouaanstraat 13
9723 CA Groningen
De beste one-stop-shop voor al je scheikundige inspiratie en benodigdheden!