Heb geen dingen die beter zouden kunnen
Beste Suus, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met je bestellingen en de snelle levering! We streven er altijd naar om alles zo goed mogelijk te verzorgen, dus we waarderen je positieve feedback enorm. Als je in de toekomst nog iets nodig hebt, staan we natuurlijk weer voor je klaar! Met vriendelijke groet, Het HomeChemistry Team 😊
Heb nu aantal keer bij HomeChemistry producten gekocht, na jaren bestellen bij een van de andere sites. Prijzen zijn hier stuk beter. Verder goede kwaliteit producten en snelle levering.
Beste L@rz, Dank je wel voor je geweldige feedback! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de prijzen, kwaliteit en snelle levering bij HomeChemistry. We streven er altijd naar om onze klanten de beste ervaring te bieden, en het is fijn dat we aan jouw verwachtingen hebben voldaan. We kijken ernaar uit om je in de toekomst opnieuw van dienst te zijn! Met vriendelijke groet, Het HomeChemistry Team 😊
Wordt goed verpakt en op tijd geleverd .
Beste Aad, Bedankt voor je positieve beoordeling! We zijn blij om te horen dat je een goede ervaring hebt gehad met de verpakking en levering. We doen ons best om alles op tijd en netjes bij je af te leveren, en het is fijn te weten dat we aan je verwachtingen hebben voldaan. We hopen je snel weer van dienst te kunnen zijn! Met vriendelijke groet, Het HomeChemistry Team 😊
over the last 2 months I have ordered 4 packages, every second one have wrong packed products I pay for 60e I get products worth 35e after-sale support response (we are also people who can make mistakes) and I am wasting my time and money the parcel that was supposed to be in an envelope so that the parcel would be in the door mailbox was packed in a cardboard box and the parcel was handed over to the neighbor it's time to run away from this store, because it may happen that you will have to explain the questions to someone a lot only because of poor logistics management, or you won't notice the mistake and won't add ingredients (A), because you ordered this one and add ingredient (B) which they may be stronger or cause allergies and then you are "logged out" from live server
HomeChemistry is een fantastische bron voor iedereen die geïnteresseerd is in de wonderen van de chemie binnen de muren van hun eigen huis. Als iemand die altijd gefascineerd is geweest door wetenschap, kan ik met overtuiging zeggen dat deze website en de bijbehorende community een schat aan informatie en inspiratie bieden. Wat HomeChemistry echt onderscheidt, is de toegankelijkheid van de inhoud. De uitleg is helder en begrijpelijk, zelfs voor mensen zonder een wetenschappelijke achtergrond. De experimenten zijn eenvoudig te volgen en maken gebruik van alledaagse materialen, wat het perfect maakt voor gezinnen die samen willen leren. Het stimuleert niet alleen nieuwsgierigheid, maar ook creativiteit en samenwerking. Daarnaast waardeer ik de nadruk op veiligheid en verantwoord experimenteren. De richtlijnen zijn duidelijk en er wordt altijd geadviseerd om voorzichtig te zijn, wat geruststellend is voor ouders die hun kinderen willen betrekken bij de wetenschap. De community rondom HomeChemistry is ook een groot pluspunt. De mogelijkheid om vragen te stellen, ervaringen te delen en elkaar te inspireren, creëert een gevoel van saamhorigheid. Het is geweldig om te zien hoe mensen van verschillende leeftijden en achtergronden samenkomen om hun liefde voor chemie te delen. Kortom, HomeChemistry is een waardevolle tool voor iedereen die zijn of haar kennis van de chemie wil vergroten, of simpelweg wat plezierige en leerzame momenten wil creëren in huis. Ik kan het van harte aanbevelen aan zowel ouders als leerkrachten!
Beste klant, Bedankt voor deze enthousiaste en doordachte beoordeling! We zijn ontzettend blij te horen dat HomeChemistry een positieve bron voor je is en dat onze toegankelijke inhoud en community een verschil maken. Het is geweldig om te weten dat je geniet van de experimenten en je veilig voelt tijdens het leren en experimenteren thuis. Je feedback betekent veel voor ons, en we zijn trots dat je deel uitmaakt van de HomeChemistry-familie. We kijken ernaar uit om samen met jou nog veel meer ontdekkingen te doen! Met vriendelijke groet, Het HomeChemistry Team 😊
When my order went to. At 7:30 p.m., my order arrived the next day at noon! Amazing!
Dear Aleksandra, Thank you so much for your feedback! We're thrilled to hear you were impressed with the fast delivery. We always aim to provide speedy service and it's great to know we met your expectations. Best regards, The HomeChemistry Team! 😊
Betrouwbaar en leverd snel. Bij vragen, werkt de WhatsApp communicatie fantastisch, en snel. Ben zeer tevreden
Beste Maureen, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent! We doen altijd ons best om betrouwbaar en snel te leveren en we zijn blij dat je de communicatie via WhatsApp ook waardeert. Dank je wel voor het vertrouwen! Met vriendelijke groet, Het HomeChemistry team! 😊
Uitstekende service en kwalitatieve producten!
Beste N.M.H, Dank je wel voor je geweldige feedback! We zijn blij dat je onze service en producten als uitstekend ervaart. We blijven ons best doen om dit zo te houden! Groeten, Het HomeChemistry team! 💪
Bedankt
Beste Smart, Bedankt voor je positieve reactie! We zijn blij dat je tevreden bent met onze snelle service. We staan altijd klaar om je te helpen! Groeten, Het HomeChemistry team! 🚀
snelle levering, top kwaliteit, scherpe prijzen, veel gevarieerde aanbiedingen en gratis producten, en niet geheel onbelangrijk vriendelijke goede service, de koeriersdienst heel eens een zending verloren en een half uur na melding bij de infodesk van HC kreeg ik via de mail melding van een vervangingsorder en bijbehorende track and trace,,, drie maanden later een leuk extra'tje toen het zoekgeraakte pakket alsnog voor me klaar stond op mijn gebruikelijke afhaalpunt..
Beste Peter, Wat een fantastische feedback! We zijn blij dat je zo tevreden bent met onze service en dat we zelfs verloren zendingen naar tevredenheid hebben kunnen oplossen. Jouw loyaliteit en begrip worden enorm gewaardeerd! Groeten, Het HomeChemistry team! 🧪🌟
Ik bestel hier al meerdere jaren en het is altijd foutloos en snel afgeleverd en de kwaliteit is top.
Beste Joey, Bedankt voor je trouwe steun en je geweldige review! We zijn blij dat je al jaren op ons kunt rekenen en dat je tevreden bent met onze service en kwaliteit. 😊 Groetjes, HomeChemistry team! 🧪✨
Geweldige producten. Zeer geschikt voor vele testen en nog nooit slechte resultaten gehad.
Beste P., Hartelijk dank voor je positieve review! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze producten en dat ze goed aansluiten bij je testen. We blijven ons inzetten om de beste kwaliteit te leveren. 😊 Groetjes, HomeChemistry team! 🧪✨
Ik ben altijd tevreden met de producten en de gratis producten en lage prijzen zijn ook heel fijn. Soms wordt er wel helaas een zending verkeerd gedaan maar vaak wordt het weer gefixt. De klantenservice is goed.
Beste Sélène, Dank je wel voor je eerlijke feedback! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze producten en prijzen. We bieden onze oprechte excuses aan voor de fouten in de verzending en waarderen je begrip. Het is goed om te weten dat je tevreden bent met onze klantenservice, we blijven ons best doen om je altijd goed te helpen. 😊 Groetjes, HomeChemistry team! 🧪✨
Vlotte afhandeling,snelle levering dag erna en dat als je nog vrij laat voor 19.30 besteld heb. Alles naar wens producten in orde
Beste Nini, Bedankt voor je positieve review! Geweldig om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en de kwaliteit van onze producten. We streven er altijd naar om alles vlot en naar wens af te handelen. 😊 Groetjes, HomeChemistry team! 🧪✨
Eerste 2 zendingen waren prima, zeer tevreden. Derde zending was minder, deze had ik al eerder geprobeerd en was hier niet tevreden over. Heb dit doorgegeven en we zijn er uit gekomen. Heel attent. Nu krijg ik vanmiddag een pakket met meerdere bestelling en ik ben bang dat het weer van die slechte zijn. Die kan ik ook in mijn woonplaats krijgen.
Beste Hanny, Dank je voor je eerlijke feedback! Fijn om te horen dat de meeste van je ervaringen positief zijn geweest en dat we samen een oplossing hebben gevonden voor de minder geslaagde zending. We hopen dat je tevreden bent met de komende levering. Mocht er toch iets niet in orde zijn, neem gerust contact met ons op, dan zorgen we voor een passende oplossing! Groetjes, HomeChemistry team! 🧪✨
Ze leveren de producten snel en netjes. en vragen worden beantwoord
Beste Anton, Bedankt voor je vertrouwen en de fijne review! We zijn blij dat je onze snelle levering en klantgerichte service waardeert. Tot de volgende keer! Groetjes, HomeChemistry team! 🧪✨
Prima produkten, nette prijsstelling, makkelijke afhandeling
Beste Anton, Hartelijk dank voor je positieve woorden! We zijn blij dat je tevreden bent met onze producten, prijs, en service. We hopen je snel weer te mogen helpen! Groetjes, HomeChemistry team! 🧪✨
Altijd te laat tegenwoordig. Nooit me pakketje binbinnen een dag in huis
verzending duurt kaolo lang, je betaalt voor 19:30 maar die betaling hebben ze pas binnen de volgende middag ofzo. kreeg wel 1 extra unit ter compensatie
De omgang van zowel contact zoals ook van afhandelen van het bezorgproces zijn uiterst professioneel te noemen.
Goeie spullen snelle levering vriendelijk personeel
Ze werken snel, discreet en netjes. Nooit een probleem ervaren. Dus gewoon top!
Goede service, vragen via app is super handig en ook snelle en correcte levering
Beste Ed, Bedankt voor je positieve review! 😊 Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service, snelle levering en het gemak van contact via WhatsApp. Jouw aanbeveling wordt zeer gewaardeerd! Met vriendelijke groet, Het Home Chemistry Team 💙✨
Super !!! Heel tevreden!!!
Beste Guy, Bedankt voor je enthousiaste review! 😊 We zijn blij dat je zo tevreden bent met onze snelle levering en de kwaliteit van onze producten. Jouw tevredenheid betekent veel voor ons! Met vriendelijke groet, Het Home Chemistry Team 💙✨
Snel verzonden, goeie service en altijd geleverd en keurig verpakt. Snel, goed, goed te bereiken voor vragen ed. Goeie service dus!
Beste V. K., Bedankt voor je fantastische review! 😊 Het is geweldig om te horen dat je alleen maar goede ervaringen met ons hebt. We doen ons best om snelle verzending, goede service en nette verpakkingen te garanderen. Ook fijn dat je onze bereikbaarheid waardeert! Jouw aanbeveling betekent veel voor ons. Dank je wel! 💙 Met vriendelijke groet, Het Home Chemistry Team 🚀✨
De beste one-stop-shop voor al je scheikundige inspiratie en benodigdheden!