Altijd op tijd en goede bestellingen
Dankjewel voor je positieve review! π Fijn om te horen dat je onze service en bestellingen altijd op tijd en goed vindt. ππ We hopen je snel weer te mogen helpen! π Met vriendelijke groet, Team Home Chemistry
Vlot en snel geleverd.
Bedankt voor je mooie review! π Fijn om te horen dat je onze levering vlot en snel vindt. ππ We hopen je snel weer te mogen helpen! π Met vriendelijke groet, Team Home Chemistry
Altijd keurig optijd en netjes geleverd. Ook bij vragen krijg je vrijwel meteen reactie terug. Erg tevreden
Heel erg bedankt voor je fijne review! π We zijn blij dat je onze snelle en correcte levering waardeert, en dat onze klantenservice je goed helpt. π¦π¬π We hopen je snel weer van dienst te mogen zijn! π Met vriendelijke groet, Team Home Chemistry
Makkelijk te bestellen en levering is vlot
Bedankt voor je top review! π Fijn om te horen dat je het bestellen makkelijk vindt en de levering snel gaat. ππ¦ We helpen je graag weer! π Met vriendelijke groet, Team Home Chemistry
Topkwaliteit, mooie prijs en snelle makkelijke afhandeling
Wat een mooie woorden, bedankt! π We zijn blij dat je onze topkwaliteit, scherpe prijzen en snelle afhandeling waardeert. β‘οΈππ We hopen je snel weer te mogen helpen! π Met vriendelijke groet, Team Home Chemistry
Snelle service gauw met dingen oplossen nooit geen problemen gehad 100% betrouwbaar
Wat geweldig om te horen dat je zo tevreden bent met onze snelle service en betrouwbaarheid! ππ Dat betekent heel veel voor ons. We hopen je snel weer te mogen helpen! π Met vriendelijke groet, Team Home Chemistry
Betrouwbaar en goed scherp geprijsde artikelen .
Hartelijk dank voor je mooie woorden! π We zijn blij dat je ons innovatief, klantvriendelijk en kwalitatief vindt, en dat je onze scherpe prijzen waardeert. βοΈπ We hopen je snel weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Home Chemistry
Goede kwaliteit een extraatje en snelle levering
Bedankt voor je mooie review! π Fijn om te horen dat je onze goede kwaliteit, snelle levering Γ©n een extraatje waardeert. πβ‘οΈ We hopen je snel weer te mogen helpen! π Met vriendelijke groet, Team Home Chemistry
Altyd heel goed
Heel erg bedankt voor je positieve review! π Fijn om te horen dat je altijd tevreden bent. π We hopen je snel weer te mogen helpen! π Met vriendelijke groet, Team Home Chemistry
Originele beoordeling
Meestal wel ok. Gisteren betaald vandaag nog nix gehoord. Heel jammer.
Leveringen stipt en correct volgens bestelling. Nooit problemen met betalingen. Verpakkingen leuk 'geanonimiseerd'. Like it a LOT.
Dankjewel voor je mooie review! π Fijn om te horen dat je onze stipte leveringen, correcte bestellingen en veilige verpakking waardeert. π¦π We vinden het super dat je zo tevreden bent! ππ Met vriendelijke groet, Team Home Chemistry
Goed spul, keurige levering.
Heel erg bedankt voor je mooie review! π Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze producten βοΈ en levering π. We hopen je snel weer te mogen helpen! π Met vriendelijke groet, Team Home Chemistry
Altijd netjes op geleverd , rn de producten zijn uitstekend.
Bedankt voor je positieve review! π Geweldig om te horen dat je onze producten en nette levering waardeert βοΈπ. We hopen je snel weer te mogen helpen! π Met vriendelijke groet, Team Home Chemistry
heel goed product kwaliteit
Wat een mooie complimenten, dankjewel! π We zijn blij dat je zo tevreden bent over onze productkwaliteit βοΈ. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen! π Met vriendelijke groet, Team Home Chemistry
Ze hebben ruime bestel tijden en een degelijke klanten service.en goede kwaliteit test materiaal
Bedankt voor je fijne review! π We zijn blij dat je onze ruime besteltijden, degelijke klantenservice en goede kwaliteit testmateriaal waardeert βοΈ. We hopen je snel weer te mogen helpen! π Met vriendelijke groet, Team Home Chemistry
Altijd snel en goed geregeld.
Bedankt voor je mooie review! π Fijn om te horen dat alles altijd snel en goed geregeld is. ππ We hopen je snel weer te mogen verwelkomen! π Met vriendelijke groet, Team Home Chemistry
Altijd ze uitlegen wat is wat. Ik ben blij van samenwerken.
Wat fijn om te horen dat je onze uitleg waardeert! π We zijn ook blij met de samenwerking en helpen je graag altijd verder. π€π Tot snel! Met vriendelijke groet, Team Home Chemistry
Ze doen wat ze beloven
Dankjewel voor je mooie woorden! π We vinden het fijn om te horen dat je ons accuraat en betrouwbaar vindt. π€ We hopen je snel weer van dienst te mogen zijn! π Met vriendelijke groet, Team Home Chemistry
Bestel hier al jaren en altijd probleem loos.
Heel erg bedankt voor je mooie review en het jarenlange vertrouwen! π We vinden het fijn dat je onze betrouwbaarheid en snelle levering waardeert. πβ‘οΈ We hopen je nog lang van dienst te mogen zijn! π Met vriendelijke groet, Team Home Chemistry
Veel research gedaan. Ik raad wel aan om het als post pakket te sturen en ophalen bij een ophaal locatie Ivm pakketjes die anders wel is bij de buren afgeleverd worden
Bedankt voor je positieve review en de handige tip! π We vinden het fijn dat je onze nette en verzorgde levering waardeert. π¦π We hopen je snel weer te mogen helpen! π Met vriendelijke groet, Team Home Chemistry
Goede kwaliteit / prijs verhouding!
Bedankt voor je enthousiaste review! π Fijn om te horen dat je onze kwaliteit en prijs-kwaliteitverhouding waardeert. βοΈπ We hopen je snel weer te mogen helpen! π Met vriendelijke groet, Team Home Chemistry
Vaste klant!!
Wat fijn om te horen dat je een vaste klant bent en tevreden bent! We waarderen je vertrouwen enorm. We hopen je nog lang van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Home Chemistry
De eerste keer ging alles goed, maar nadat ze van bank waren veranderd, is het geld dat ik hen stuurde gewoon verdwenen. Ik heb mijn bestelling geannuleerd en probeer al maanden mijn geld terug te krijgen, maar zonder succes. Elke keer krijg ik loze beloften te horen.
Een snelle levering en goede kwaliteit.
Heel erg bedankt voor je fijne review! π We zijn blij dat je tevreden bent over onze snelle levering π en goede kwaliteit π. We hopen je snel weer terug te zien bij Home Chemistry! π Met vriendelijke groet, Team Home Chemistry
Zeer tevreden. Goede kwaliteit, vlotte verzending, men staat altijd open om vragen te beantwoorden.
Originele beoordeling
Normaal gesproken ben ik altijd zeer tevreden. Goede kwaliteit, vlotte verzending, men staat altijd open om vragen te beantwoorden. Helaas moest ik onverhoopt voor langere tijd naar een ander adres terwijl ik net een bestelling gedaan had. Contact opgenomen met het verzoek ipv naar adres naar een pakketpunt te laten komen. Dit was niet mogelijk. Gevraagd om het adres dan te wijzigen, ook niet mogelijk. Gevraagd om de bestelling dan te annuleren en opnieuw te plaatsen met de andere verzend optie. Geen reactie meer. Dit dus zelf maar gedaan met duidelijke uitleg in de opmerkingen. Geen reactie. Wat betreft klantenservice vind ik het erg jammer dat jullie totaal niet flexibel meedenken.
Snel geleverd, professioneele en vriendelijke medewerkers.
Bedankt voor je mooie review! π We zijn blij dat je onze snelle levering π en vriendelijke service π waardeert. We hopen je snel weer te mogen helpen! π Met vriendelijke groet, Team Home Chemistry
Rouaanstraat 13
9723 CA Groningen
De beste one-stop-shop voor al je scheikundige inspiratie en benodigdheden!
• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch β iedere stem telt.