Belangrijk werk om thuis te onderzoeken
Bedankt voor je review, Marius! We zijn blij dat je tevreden bent en dat ons werk belangrijk is voor je thuisonderzoek. ππ¬ Groetjes, HomeChemistry team! π
Bestel al jaren op homechemistry toen 3-mmc en a-php nog legaal waren. Alleen de nieuwe producten wat op de markt zijn gekomen als vervangend product zijn naar mijn mening slappe aftreksels van de real deal om t zo maar te zeggen. Alleen daar kan geen een webshop wat aan doen, dat is nou eenmaal wat de grote boze overheid allemaal voor ons heeft verpest. En nu ik overal zie dat er een ban komt midde deze maand maak ik me wel zorgen over de toekomstige plannen van homechemistryβ¦:(
Bedankt voor je eerlijke feedback en loyaliteit door de jaren heen! We begrijpen je zorgen over de veranderingen in de wetgeving en de impact op producten. Helaas hebben we geen invloed op die regels, maar we blijven ons inzetten om veilige en kwalitatieve alternatieven te bieden binnen de wettelijke mogelijkheden. We hopen je ook in de toekomst goed van dienst te kunnen blijven zijn! π Groetjes, HomeChemistry team! π
Super service en erg stipte levering
Bedankt voor je mooie review, Eddie! We zijn blij dat je onze service en stipte levering waardeert. ππ Groetjes, HomeChemistry team! π
Nog steeds uitgebreide keuze en snel bezorgd maar niet meer de goedkoopste van nl.
Door de snelle bezorging en variatie
Bedankt voor je review, Jan! We zijn blij dat je tevreden bent met de snelle levering en variatie in ons aanbod. ππ¦ Groetjes, HomeChemistry team! π
Snelle levering duidelijke prijzen en kwaliteit
Hoi Yasin, Bedankt voor je geweldige review! ππ¨ We zijn blij dat je tevreden bent met onze snelle levering, duidelijke prijzen en de kwaliteit van onze producten! π―β¨ Jouw feedback motiveert ons om onze service nog beter te maken. Bedankt voor het vertrouwen! ππ Met vriendelijke groet, Team Homechemistry π§ͺπ
Goeie service en contact op whatsapp is makkelijk te bereiken als je eventueel vragen hebt. Toppers zijn het! Iniedergeval veel succes in de toekomst gewenst aan de medewerkers en eigenaar als de klote wet in gaat!
Hoi Luuk, Bedankt voor je fantastische review! ππ¨ We zijn super blij dat je tevreden bent met onze levering en service. πͺπ We doen er alles aan om altijd bereikbaar te zijn voor onze klanten, en het is fijn om te horen dat je dit waardeert! π²π¬ Jouw steun betekent echt heel veel voor ons, vooral in deze spannende tijden. πβ¨ We blijven ons best doen om de kwaliteit hoog te houden, ongeacht de omstandigheden. π₯π― Bedankt voor het vertrouwen en de succeswensen! ππ Met vriendelijke groet, Team Homechemistry ππ©βπ¬
Zeker geen klage goeie servis
Hoi Miguel, Bedankt voor je positieve review! π We zijn blij dat alles volgens verwachting is verlopen en dat je tevreden bent met onze service. Het is fijn om te horen dat we je goed hebben kunnen helpen. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, laat het ons gerust weten! Met vriendelijke groet, Team Homechemistry
Goede kwaliteit van research middelen
Beste Jan, Bedankt voor je positieve review! π We zijn blij te horen dat je nooit problemen hebt gehad en dat je tevreden bent met de kwaliteit van onze researchmiddelen. We streven ernaar om de best mogelijke service te bieden! Groetjes, Het Homechemistry team
Altijd vriendelijk als ik vragen heb.
Beste Linda, Bedankt voor je geweldige feedback! π We zijn blij dat je onze service fijn vindt en dat ons team altijd vriendelijk en behulpzaam is. Aarzel niet om ons te benaderen als je nog meer vragen hebt! Groetjes, Het Homechemistry team
Bestelling ik snel binnen. Tevreden
Beste Gerard, Bedankt voor je positieve feedback! π We zijn blij te horen dat je het bestelproces makkelijk en snel vond, en dat je tevreden bent met je bestelling. Als je nog vragen hebt of hulp nodig hebt, staan we altijd voor je klaar! Groetjes, Het Homechemistry team
Had only good experience with this site. Can recommend for anyone doing science. Manage your expectations, the science is good but its also legal. Of course having it legal makes this site exist! Only once i didn't get parcel next day. Extremely (non existent?) loyalty program or it'd be 5 stars.
Dear Martin, Thank you for your wonderful review! π We're thrilled to hear that youβve had a positive experience with our site and that you recommend us for scientific endeavors. We always aim for quick delivery and quality products. We appreciate your feedback regarding our loyalty program and will consider ways to enhance it. Your satisfaction is important to us, and weβre committed to continuously improving our services. Thanks for being part of the Homechemistry community! Kind regards, The Homechemistry team
Product always 5 stars!!! If it werent for one package with the wrong address on it I would give 5 stars. Customer service is trying hard but not listening very wellβ¦..
Dear Alessandra, Thank you for your feedback! π We're glad to hear youβre happy with our products and appreciate the compliments on our customer service. We apologize for the mix-up with the package address; weβre working hard behind the scenes to improve our communication. Your insights are valuable to us, and weβll use them to enhance our service further. Thanks for being a loyal customer! Kindly, The Homechemistry team
Aardige mensen word snel geholpen...
Beste Suus, Wat fijn om te horen! π We zijn blij dat je tevreden bent met onze snelle levering en de service van ons team. We doen ons best om iedereen zo goed mogelijk te helpen! Bedankt voor je positieve feedback! Groetjes, Het Homechemistry team π
Ruim assortiment, prima prijzen, zeer snelle levering en goeie communicatie.
Beste Daan, Wat geweldig om te horen! π We zijn blij dat je tevreden bent met ons assortiment, prijzen, en de snelle levering. We streven altijd naar de beste communicatie met onze klanten. Bedankt voor je positieve feedback! Als je nog vragen of opmerkingen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. π Groetjes, Het Homechemistry team
nog nooit slechte ervaringen gehad, wel jammer vroeger hadden wel betere acties
Beste Wesley, Bedankt voor je feedback! π We zijn blij te horen dat je altijd goede ervaringen hebt gehad met ons. We begrijpen dat je de acties van vroeger mist, en we blijven ons best doen om aantrekkelijke aanbiedingen te bieden. Blijf ons volgen voor nieuwe acties in de toekomst! Als je nog vragen of suggesties hebt, laat het ons weten. We waarderen je input! π Groetjes, Het Homechemistry team
Altijd snel en bestel 2a3 keeer inde week. Als ee toch iets mis gaat met bestellinb. Word je gelijk geholpen en opgelost
Beste Jjm, Bedankt voor je positieve feedback! π We zijn blij te horen dat je tevreden bent met onze klantenservice en dat je ons regelmatig bestelt. We doen ons best om eventuele problemen snel op te lossen, zodat je altijd tevreden blijft. Als je nog vragen hebt of hulp nodig hebt, laat het ons gerust weten! π Groetjes, Het Homechemistry team
Je kan met een gerust hart, daar je spullen kopen. Als zijn,met de en hoop producten goedkopen. Het doet wat het moet doen!!! en soms. zelfs beter. De verzending is mega snel Mocht je vragen hebben? Het team staat voor je klaar Nou fijne dag toppers (hartje met handen) Emoties mag niet.
Beste Roos, Dank je wel voor je geweldige feedback! β€οΈ We zijn blij te horen dat je zo tevreden bent met onze betrokkenheid en service. We streven er altijd naar om de beste producten te bieden en snel te verzenden. Als je vragen hebt, staan we altijd voor je klaar! Fijne dag topper! π Groetjes, Het Homechemistry team
Prima spul en snelle levering
Beste M, Dank je wel voor je mooie feedback! π We zijn blij dat je tevreden bent met de snelle levering en de kwaliteit van onze producten. We blijven ons best doen om je in de toekomst weer zo goed van dienst te zijn! Groetjes, Het Homechemistry team
Goede producten met een eerlijke prijs mensen met kennis en vlotte afhandeling. Ga zo door!
Beste Edwin, Wat geweldig om te horen! π We zijn blij dat je tevreden bent met onze producten en service. Dank je wel voor de positieve feedback en je aanmoediging! We blijven ons best doen om jou en onze klanten de beste ervaring te bieden. Groetjes, Het Homechemistry team
De site is gebruiksvriendelijk en binnen 1 paar dagen in de brievenbus.
Beste Jennifer, Dank je wel voor je positieve feedback! π We zijn blij dat je onze gebruiksvriendelijke site waardeert en dat je je bestelling snel en discreet hebt ontvangen. Als je nog vragen hebt of meer informatie nodig hebt, staan we altijd voor je klaar! Groetjes, Het Homechemistry team
Snelle levering voor een goede prijs.
Beste Jan, Bedankt voor je review! π We zijn blij dat je tevreden bent met de kwaliteit van onze producten en de snelle levering. We streven er altijd naar om de beste prijs-kwaliteitverhouding te bieden! Als je nog vragen hebt of hulp nodig hebt, laat het ons gerust weten. Groetjes, Het Homechemistry team π
Betrouwbaar, reageert snel. En snel verzonden (en ontvangen).
Beste JV70, Bedankt voor je positieve feedback! π We zijn blij te horen dat je tevreden bent met onze snelle levering en de discreet verpakte bestellingen. Bij HomeChemistry doen we ons best om betrouwbaar te zijn en snel te reageren op al je vragen. We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn! π Groetjes, Het Homechemistry team
HomeChemistry is op het gebied van onderzoek stoffen de beste! Ze verpakken het discreet maar ook gelabeld. Laten je weten wat er wel en niet kan met de stof. En leveren super snel. Ik zit alvast te wachten op me volgende bestelling! Stofjas aan en gaan!
Beste Michael, Wat een geweldige review! π We zijn ontzettend blij om te horen dat je zo tevreden bent met onze service en de kwaliteit van onze producten. π§ͺ Bedankt voor je vertrouwen en we kijken ernaar uit om je volgende bestelling snel te leveren! Veel plezier met je onderzoek! π Groetjes, Het Homechemistry team
Ook al zijn er soms problemen met postNL er komt altijd een nieuwe zending als het pakketje kwijt is. Verder is de levering eigenlijk altijd binnen 1-2 dagen. Het product is altijd van kwaliteit discreet verpakt en wat je besteld hebt
Beste James, Dank je voor je geweldige feedback! π We zijn blij te horen dat je tevreden bent met onze snelle levering en de kwaliteit van onze producten. We begrijpen dat er soms problemen met PostNL kunnen optreden, maar we doen ons best om ervoor te zorgen dat je altijd je zending ontvangt. πͺ We waarderen je vertrouwen in ons! Groetjes, Het Homechemistry team
De beste one-stop-shop voor al je scheikundige inspiratie en benodigdheden!
• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch β iedere stem telt.