serieus bedrijf, snelle levering

Ideale service ook via whatsapp. Als post NL zn werk goed deed was het een 11 !

Zeer goede prijs kwaliteit verhouding

Na betaling zeer snel verzonden en keurig discreet. Tot dusver zijn we zeer tevreden over de prijs en kwaliteit verhouding.

Gewoon erg goed

Nooit een probleem gehad met het leveren

zeer snelle levering en top kwaliteit

kapot snelle levering met top notch producten

Betrouwbaar en constante kwaliteit voor experimenten.

Het is makkelijk om te bestellen, het assortiment is breed en wordt steeds uitgebreid. Het bedrijf staat dus niet stil, maar blijft zoeken en werken aan nieuwe inzichten op het gebied van chemie/scheikunde. In het geval van problemen kun je makkelijk contact opnemen via WhatsApp - je krijgt dan ook vrij snel en adequaat antwoord. De bezorging is ook betrouwbaar en snel.

Snelle verzending

Homechemistry is good

I like product homeChemistry, take Nice efekt. But not take postnl, because keep leters in point 2 days. Becauese postnl employs people who have problems with themselves.

GE-WEL-DI-GE SERVICE

Vlotte snelle levering van de gewenste producten.

goed goed

goed goed

Altijd volgens afspraak

Uitstekende service

Making my dreams come true

Top, altijd goede service

Ik bestel al een paar jaar samen met een aantal vrienden regelmatig bij HomeChemistry. Altijd goede service! Indien er iets onduidelijk was over de status van je order of je hebt andere vragen, dan kan je de klantenservice van HC heel gemakkelijk een berichtje sturen via hun Whatsapp-hulplijn, en hier reageren zij eigenlijk altijd heel snel op. Hun nieuwe openingstijden betreft de Whatsapp hulplijn staan nu ook duidelijk vermeld op de website.

Goed goed

Nooit problemen, prima spul

Altijd goed

Veel bestellingen al geplaatst en altijd tevreden, de snelle en betrouwbare klantenservice is ook goed.

Het was prettig om bij jullie te kopen.

De producten zijn meestal goed. Jammer dat het eind september niet meer te kopen valt.

Probeer te omkopingen.product niet geleverd voor rechaurch het doet niks dus liever verder kijken

Ze proberen je om te kopen met gratis producten . Eerste bestelling 3 dingen 1 duurste product miste kon het met een volgende bestelling dan het product krijgen dit houd in dat je dus verplicht bent om nieuwe bestelling te doen . 2 producten deden gewoon niks kawa rechaurch dus geld weg. Zoek dit elders wat effect voor je project wilt

Yesss

Doen

Uitstekende kwaliteit

Goed en snel gekeverd

Ervaring is goed

Snel en goeie kwaliteit

perfecte kwaliteit, snelle levering en betrouwbaar

perfecte kwaliteit, snelle levering en betrouwbaar

Geweldige service en producten van uitstekende kwaliteit

Bestel hier al een tijdje producten die zijn van uitstekende kwaliteit. Er miste 1 product van mijn laaatste bestelling wat kan gebeuren. Dit is binnen 5 minuten door hun opgelost. Ik zal iedereen aanraden hier te bestellen.

alles kwam snel en was van goede kwaliteit

Altijd fijne ervaring met HomeChemistry

Ik bestel al geruime tijd via de website van HomeChemistry , en dit is altijd erg soepel verlopen. Echter, was er een probleem met mijn laatste bestelling maar dit is zeer netjes en professioneel opgelost. Ik zou home Camry zeker aanraden.

Over HomeChemistry

De beste one-stop-shop voor al je scheikundige inspiratie en benodigdheden!