Snel geleverd, professioneele en vriendelijke medewerkers.

Altijd goede service en goed product

Alles zoals beschreven

I love IT

I love that Service and fast

Super LSD ;)

Ik bestel hier al geruime tijd mijn 1p-LSD blotters. Wat een waanzinnig spul is dat toch. Niet te onderscheiden van normale LSD-25. De 150ug zijn zeer potent en kloppen wat betreft mijn ervaring met laboratorium geteste LSD-25 zegels van de straat. Kwaliteit en potentie zijn consistent over de tijd. Bezorging gaat altijd goed. Betaling kan helaas niet met i-deal of creditcard.

Perfecto

Goed kwaliteit, voor onderzoeksdoeleinde

Super snelleservice

Door mijn eigen fout is er iets misgegaan. Maar middels de E-Mail was het binnen seconden opgelost. Dus nogmaals bedankt mensen. Groetjes B.

Goede prijs en kwaliteit

Prima service, vlotte verzending

Al een paar keer hier besteld. Verzending meestal binnen 2 werkdagen in huis. Nog nooit negatieve ervaringen gehad met producten, sommige zijn wat minder potent dus is het onderzoeken met de dosering. Mijn labrat en ik zijn tevreden.

Hele goede prijzen en zijn altijd heel klantvriendelijk.

Prima levering en betrouwbaar

Altijd kwaliteit, altijd blij.

Nooit problemen gehad met dit bedrijf, altijd op tijd. Chemicals zijn top, prijzen ook.

De beste kwaliteit en snelle verzending.

Alleen maar goede ervaringen tijdens de onderzoeken. 10 uit 10

Goede spullen, en snelle levertijd

Kwaliteit is gewoon goed, en altijd een leuk (gratis) extra-tje

Goed en breed assortiment, met fijne service.

Óók snel geleverd!

Good service and products

Ordered some time ago, it came in time and the quality was of what I was expecting, I liked the experience.

Betrouwbaar, snel & goede kwaliteit

Betrouwbare shop Snelle service en verzending Producten van goede kwaliteit

Super goede kwaliteit.

Hard genaaid

Ik had een grote order geplaatst maar toen ik het pakket binnen kreeg zag ik het al, de pellets waren 3 x zo klein als de gewone. Ik heb het uitgeprobeerd maar niets echt helemaal niets! Contact gehad met HC whatsapp en enige wat je krijgt sorry jammer voor je, echt schandalig

Gemiddeld

Mijn ervaring is op zich goed maar bestel toch sneller met een zakje benzo's erbij. De laatste tijd vind ik het tegenvallen De service is verver prima.

Betrouwbaarheid is belangrijk

top snel geleverd

super levering snel, discreet.

Voor het eerst via een ander PostNL punt opgehaald, maar weer prima voor elkaar, bedankt!

Snel besteld en snel ontvangen

Het kan zijn dat je bekend bent met een bestelling, enkel ziet het er dit keer anders uit. Als gevraagd wordt waarom je niet dezelfde pellets krijgt, krijg je geen uitleg. De pellets die er nu anders uit zien, zijn ook niet hetzelfde. (2mmc)

Amazing Service

Very quick and helpful support. Had a problem with one of three orders and the support fixed it the very same day! I am very happy with this website.

Rouaanstraat 13

9723 CA Groningen

+316 4414 4433

Over HomeChemistry

De beste one-stop-shop voor al je scheikundige inspiratie en benodigdheden!