Altijd kan ik bij hun langs om raad Top bedrijf
Beste HDM, Bedankt voor je review! π We waarderen het dat je ons bedrijf als betrouwbaar en betrokken ervaart, waar je altijd terecht kunt voor advies. Met vriendelijke groet, Het Home Chemistry Team π
altijd goede kwaliteit en vriendelijke service
Hoi Kevin, Bedankt voor je review! ππ We zijn blij dat je tevreden bent over onze goede kwaliteit en vriendelijke service. Met vriendelijke groet, Het Home Chemistry Team π
Op het ongeveer honderdtal bestellingen maar 1 keer voorgekomen dat iets wel besteld maar niet geleverd was, na een mailtje naar het service team de volgende dag alsnog geleverden ik denk als goedmaker dat het de dubbele hoeveelheid was van wat ik besteld had.. Ook bijna altijd wel een gratis artikel uitkiezen bij je bestelling, voor mij al jaren nm go to vendor!
Lieve Peter, Dank je wel voor je geweldige review! π We zijn blij dat je tevreden bent over onze kwaliteit, kwantiteit en service. Onze excuses voor het incident waarbij een product niet werd geleverd, maar fijn om te horen dat ons service team dit snel en naar tevredenheid heeft opgelost door de dubbele hoeveelheid na te sturenπ. Het is fantastisch om te weten dat je ons al jaren als je favoriete leverancier beschouwt! Met vriendelijke groet, Het Home Chemistry Team π
Ik gebruik deze winkel de hele tijd. Op een mooie ochtend vond ik een e-mail over het gouden ticket. Ik kon geheel gratis de 4 producten kiezen die ik wil. Tot op de dag van vandaag zijn sommigen van ons erg blij met dit geschenk. Een leuke verrassing en ik zou zelfs zeggen dat ik van niets beters had kunnen dromen. Bovendien ben ik een vaste klant en zal ik er zijn zolang de RC legaal in de aanbieding is. Ik vergat dat er maar een paar dingen zijn Bij elke bestelling kunt u kiezen. 3e product gratis. Top kwaliteit. Je krijgt altijd alles in deze winkel. Met vriendelijke groeten aan het hele team van homechemistry en ik raad deze winkel aan elke onderzoeker of professional aan.
Beste Maria, Wat fantastisch om te horen dat je zo'n geweldige ervaring hebt gehad bij Homechemistry! π We zijn blij dat je hebt genoten van het gouden ticket en de gratis producten. Bedankt voor je aanbeveling aan andere onderzoekers en professionals. We blijven ons inzetten voor topkwaliteit en uitstekende service! π Met vriendelijke groet, Team Homechemistry
Brievenbus post is niet altijd goed.
Fijne service beetje trage Chat help
op tijd bezorgd, goede kwaliteit en niet te duur
Lieve D, Dankjewel voor je lieve review dit doet ons erg goed! Liefs, π Home Chemistry
a+
Hey B, Wat ontzettend lief dankjewel voor de a+. π Liefs, Home chemistry
Na bestelling wordt het pakket in zeer neutraal materiaal geleverd, alsook binnen de afgesproken termijn. Nooit problemen gehad. Ga zo door.
Hallo daar! π¦ Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze discrete levering en dat je bestelling altijd binnen de afgesproken termijn arriveert. Als je nog meer vragen hebt of als er iets is waar we je mee kunnen helpen, laat het ons gerust weten. We staan altijd voor je klaar!π§ͺ Met vriendelijke groet, Home Chemistry
Snelle levering goed te bereiken bij vragen. zuivere producten Vriendelijke service Snelle reactie bij vragen e.d
Hey Tarek, Bedankt voor je geweldige review! We zijn blij dat je tevreden bent met onze snelle en discrete service, evenals met onze zuivere producten. πAls je nog meer vragen hebt of als we ergens anders mee kunnen helpen, laat het ons dan weten. We staan altijd voor je klaar! π¦ Met vriendelijke groet, Home Chemistry
Altijd goede producteb
Hey daar Carola, Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze producten. Als je nog vragen hebt of als er iets is waar we je mee kunnen helpen, laat het ons dan gerust weten. We staan altijd voor je klaar! π§ͺ Groetjes, Home Chemistry
Perfekt
Lieve Pawel, Bedankt voor je positieve feedback! Bij Home Chemistry streven we er altijd naar om een perfecte ervaring te bieden.πͺ Als er iets is waar we je verder mee kunnen helpen, laat het ons dan gerust weten. We staan altijd voor je klaar! β π€© Met vriendelijke groet, Home Chemistry
Prima, al zijn ze gemiddeld genomen wel duurder dan andere vendors...
Beste Louie, Bedankt voor je feedback. Bij Home Chemistry streven we ernaar om kwaliteit en betrouwbaarheid te leveren, wat soms kan betekenen dat onze prijzen iets hoger liggen dan bij andere leveranciers. π€ We zijn blij dat je over het algemeen tevreden bent met onze service en we blijven ons best doen om onze klanten de beste ervaring te bieden.π¦ πͺ Met vriendelijke groet, Home Chemistry
Snel en goed
Hoi Guy, Het doet ons goed om te horen dat je tevreden bent! Als er iets is waar we je verder mee kunnen helpen, laat het ons gerust weten.π Groetjes, Homechemistry π¦ π§ͺ
Voor de eerste keer hier besteld en de afhandeling was uitstekend. Kwaliteit weet ik nog niet want ik heb niet zo'n haast en nog niets er van gebruikt.
Lieve Michel, Bedankt voor je positieve feedback! Bij Home Chemistry streven we ernaar om een betrouwbare service te bieden met snelle levering en zorgvuldige verpakking. We hopen dat je net zo tevreden zult zijn over de kwaliteit van onze producten wanneer je ze gaat gebruiken. Als je vragen hebt of ergens mee zit, staan we altijd klaar om je verder te helpen. Nogmaals bedankt voor je vertrouwen en we kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn! π Groetjes, Homechemistry
Snelle levering goede QualitΓ€t
Beste Bart, Hartelijk dank voor je uitstekende review! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze snelle levering en de goede kwaliteit van onze producten. π Mocht je ooit vragen hebben of extra hulp nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor je klaar! groetjes, Home Chemistry Team π π¬π
nooit problemen met een bestelling gehad altijd goed,!!!
Beste I3, Hartelijk dank voor uw geweldige review! We zijn blij om te horen dat u zeer tevreden bent en nooit problemen heeft gehad met uw bestellingen. πππβ¨ Met vriendelijke groet, Het Home Chemistry Team π βοΈπ
Zoals de titel al zegt
Beste Ens, Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze service, ons vriendelijke personeel, en onze producten. π We streven altijd naar perfectie en zouden graag willen weten wat we kunnen doen om een 10 van u te verdienen. Uw feedback is erg belangrijk voor ons! Met vriendelijke groet, Het Home Chemistry Team π βοΈβ¨
Er waren wat probleempjes, maar dat is netjes opgelost!
Beste Berna, Bedankt voor uw review! π We zijn blij dat u tevreden bent met onze service en dat we de probleempjes naar tevredenheid hebben kunnen oplossen. Met vriendelijke groet, Het Home Chemistry Team π
Originele beoordeling
De zogenaamde 4f-mph doet niets. Al eerdere ervaring bij andere bedrijfjes, maar hier lijk ik een placebo te hebben ontvangen. Erg jammer!
Makkelijke website en goede ervaringen met bestellen en leveren
Beste Dirk, Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze gebruiksvriendelijke website en snelle levering. π Mocht u ooit vragen hebben of hulp nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor u klaar! Met vriendelijke groet, Het Home Chemistry Team π βοΈπβ¨
stabiele factor . foutjes worden rechtgezet . goed
Beste Jezus, Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij om te horen dat u onze service snel en betrouwbaar vindt. π We streven ernaar een stabiele factor te zijn en eventuele foutjes snel recht te zetten. Met vriendelijke groet, Het Home Chemistry Team π βοΈβ β¨
Snel goed en zeker. Ze tellen beter dan ik. Soms vergis ik me. Dan klopt het wat zij gedaan hebben
Beste Henk, Hartelijk dank voor uw fantastische review! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze snelle en betrouwbare service. π Het is fijn om te weten dat u op ons kunt rekenen, zelfs als er een vergissing is. Met vriendelijke groet, Home Chemistry Team π βοΈπβ¨
Zeer goede service, er was een probleempje met de levering en dat hebben ze keurig opgelost
Beste Boris, Wat fantastisch om te horen dat je tevreden bent met onze service! ππ We waarderen je steun en feedback enorm! ππ Groet, Home Chemistry Team π βοΈπβ¨
Originele beoordeling
Mdphp bestelt maar de kwaliteit was waardeloos, direct de prullenbak in. Jammer want de levering was wel heel snel.
Had kortgeleden een bestelling gedaan met een korting. Deze kwam niet geleverd. Contact met ze opgenomen via Whatsapp met de bankafschrift. Kreeg de dag alsre de levering zonder de korting en de verzendlosten. Dat scheelde mij ruim β¬8_. Sjappo!!!
Beste Jos, Hartelijk dank voor uw review en het delen van uw ervaring. We zijn blij om te horen dat we uw probleem snel hebben kunnen oplossen en dat u tevreden bent met de oplossing. π We streven altijd naar de beste service en zouden graag willen weten wat we kunnen doen om een 5-sterrenbeoordeling van u te verdienen. Uw feedback is zeer waardevol voor ons! Met vriendelijke groet, Het Home Chemistry Team π βοΈβ¨
Deze site is erg nuttig
Beste Osvath, Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij om te horen dat u onze site erg nuttig vindt. π Met vriendelijke groet, Home Chemistry Team π βοΈ
De beste one-stop-shop voor al je scheikundige inspiratie en benodigdheden!
• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch β iedere stem telt.