Een fijn bedrijf waar hele aardige mensen werrken, en super kwalitijd hebben.. Toppie!!!

Groot aanbod, goeie service

Bij Homechemistry is het aanbod heel groot, ze hebben RC's die andere vendors niet hebben. Alle RC's hebben ook een mooie "op maat gemaakte" verpakking met een plaatje dat best goed bij de RC past, dat maakt het nog net wat aantrekkelijker. Whatsapp support is super goed en snel. Ben altijd vriendelijk te woord gestaan en mijn verzoeken zijn altijd naar wens afgehandeld.

Goeie dienstverlening via WhatsApp vooral.

Echt een aanrader, komen na wat ze beloven en meer

Goede produkten, snelle levering, leuke extra's en topprijzen. Hier raak je niet teleurgesteld!!!!!

positieve ervaring

Alles wordt snel en in neutrale verpakking geleverd. Als de post.nl gewoon hun werk doen heb je het de volgende dag je bestelling in huis. Zodat je je scheikundige proefjes kunt uitvoeren en je studie object kunt afsluiten met een voldoende.

Precies op tijd

Mijn pakket kwam op tijd. Helaas was postnl te langzaam met het bezorgen

Fantasticooooo

Altijd top kwaliteit!!!

Ik helemaal naar de tering gegaan

Niet goed voor kop dit

Snelste!

Ontzettend snel in de bus (volgende dag, stevige neutrale envelop) en fijne kwaliteit 2-mmc. Leuk dat je er een extraatje bij mag uitzoeken om te testen (waardoor ik nu de 4-mpd ook leuk vindt, weet niet of dat nu zo positief is haha). Het maakt het het allemaal eigenlijk net iets te makkelijk om een RC te β€œonderzoeken”. Maar dat ga ik geen negatief punt van home chemistry noemen!

Top product een aanrader

Snel en prima kwaliteit

Levering is altijd snel. 2mmc kristallen bestel ik meestal en het zijn nooit mooie grote brokken en soms oogt het bruinig ipv wit, maar dat bederft de werking zeker niet en is gewoon goed van kwaliteit.

Top quality materials

Very professional and prompt shipping. Very friendly and coulant when it comes to customer service, whatever it may be. just ask, you'll see.

Order ligt enige tijd (2wk) bij PostNL

Maar ! let op .. door enorme inzet van de support afdeling is het pakket alsnog bij mij afgeleverd ! Voor geen gezeur betaal wat meer voor een pakketje-post ! (niet de gratis verzending..._)

Snelle verzending

Goede service en snelle verzending.

Beste chemistry

Professioneel en snel. Gisteravond heb ik via postpakket besteld. het pakketje is vanmorgen aangekomen. Uiteraard is het ook gratis in de vorm van een gratis product bij aankoop van minimaal 2 producten. Ik raad aan. De Beste van Nederland onlineshop.

Goede service en snelle levering.

No problems

Altijd zo als het moet

goede kwaliteit

snel bezorgd

Goede chemicals

De chemicals werken altijd

Al jaren de beste

5 jaar vaste klant en kan niks anders dan positieve commentaar geven. Vooral heel veel respect naar de man die de whatsapp servjce doer want hij helpt je fantastisch

Matig

Bestel je een product, krijg je iets heel anders thuis gestuurd.

Uitmuntende website

Goede producten, goede prijzen, goede service en supersnelle verzending. Wat mij betreft echt niets op aan te merken, gewoon alles top.

Veel nodig voor werking en de duur is kort

Te duur voor de kwaliteit

Kwaliteit + snel geleverd

Telkens kwaliteitsmaterialen en uitstekende leveringsvoorwaarden/termijn!

Over HomeChemistry

De beste one-stop-shop voor al je scheikundige inspiratie en benodigdheden!