Product doet wat het moet doen!
Beste Petra, Wat fijn om te horen dat je blij bent! ๐๐ Bedankt voor het delen van je positieve stemming! ๐๐ Met vriendelijke groeten, Homechemistry
Super kwaliteit en snel geleverd ! Zeker een aanrader
Beste Davy, Wat geweldig om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit en de snelle levering! ๐๐ We zijn blij dat we aan je verwachtingen konden voldoen. Bedankt voor je positieve feedback en aanbeveling! ๐๐ Met vriendelijke groet, Homechemistry
Conform omschrijvingen website
Beste Milan, We zijn verheugd te horen dat onze producten voldoen aan de omschrijvingen op onze website! ๐๐ Dank je wel voor het delen van je ervaring, en we zijn blij dat we aan je verwachtingen konden voldoen. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Met vriendelijke groet, Homechemistry
Perfecte service
Beste Sab, Wat geweldig om te horen dat je onze service perfect vindt! ๐๐ Bedankt voor je positieve feedback, het betekent veel voor ons. We streven er altijd naar om de best mogelijke ervaring te bieden aan onze klanten. Aarzel niet om weer bij ons langs te komen als je weer iets nodig hebt! Met vriendelijke groet, Homechemistry
Zeer fijne webshop , klantvriendelijk en snel je bestelling in huis.
Beste Ci, Wat fantastisch om te horen dat je onze webshop als zeer fijn ervaart! ๐๐ We streven ernaar om een klantvriendelijke ervaring te bieden en zijn blij dat je tevreden bent met de snelheid van onze leveringen. Dank je wel voor je waardering en vertrouwen in ons. Mocht je in de toekomst weer iets nodig hebben, staan we graag voor je klaar! Met vriendelijke groet, Homechemistry
Goede producten en leuk dat je een cadeautje uit mag kiezen. Snelle levering.
Beste T, Wat geweldig om te horen dat je tevreden bent met onze producten en het feit dat je een cadeautje mag uitkiezen! ๐๐ We streven er altijd naar om kwaliteitsproducten aan te bieden en het is fantastisch om te weten dat je onze service waardeert. Bedankt voor je positieve feedback en voor het delen van je ervaring met onze snelle levering. Als er in de toekomst nog iets is waarbij we je kunnen helpen, laat het ons dan gerust weten! Met vriendelijke groet, Homechemistry
Ik kan HC enkel aanbevelen. Alles top!
Beste E, Wat geweldig om te horen dat je zo tevreden bent! ๐๐ Bedankt voor je enthousiaste aanbeveling en voor het delen van je positieve ervaring met ons. We streven er altijd naar om onze klanten topkwaliteit en uitstekende service te bieden. Mocht je in de toekomst weer iets nodig hebben, aarzel dan niet om ons te contacteren. We staan altijd klaar om te helpen! Met vriendelijke groet, Homechemistry
Had perongeluk te veel overgemaakt. Dit zou gecorrigeerd worden, maar dit waren loze beloftes. Alle zegels die ze verkopen zijn ondergedoceerd.
Perfect, zowel via bestellen en communicatie via WhatsApp
Beste Remon, Bedankt voor de positieve feedback! ๐๐ We streven er altijd naar om het beste van het beste te bieden, en het is fantastisch om te horen dat we daarin geslaagd zijn! ๐ช๐ We waarderen je support enorm! Groet, Homecehmistry
Top producten correct
Beste Tony, Wat geweldig om te horen dat je tevreden bent! ๐โจ Bedankt voor je positieve feedback, het maakt onze dag helemaal goed! ๐คฉ๐ Groet, Homechemistry
Snelle afhandeling en alles conform verwachting. Perfect voor de voorbereidingen van een experiment
Very good
Dear Mรณga Jรกnos, It is so nice to hear that you are satisfied! ๐๐ Thank you for your kind words! ๐๐ Kind regards, Homechemistry
Topservice
Beste Jessy, Bedankt voor het geweldige compliment! ๐คฉ We streven er altijd naar om topservice te bieden en het is fantastisch om te horen dat we daarin geslaagd zijn! ๐ช๐ฅฐ We waarderen je support enorm! Groet, Homecehmistry
Er zijn veel producten verkrijgbaar. Ze worden snel, discreet en betrouwbaar geleverd. Bij vragen kan men via WhatsApp een bericht sturen en komt er snel een vakkundig antwoord.
Beste Fabian, Wat een geweldige feedback! ๐โจ Het is fantastisch om te lezen dat we als betrouwbaar en vakkundig worden beschouwd. Bedankt voor je steun en vertrouwen! ๐ช๐ We zullen er altijd naar streven om onze service op dit hoge niveau te houden! Groet, Homechemistry
zeer goed
Beste Juliska Jutte, Super leuk om te horen dat wij zeer goed zijn!๐ Groet, Homechemistry
De,kwaliteit,van,de,chems,is.prima.De,levering. is.snel.en..discreeet
Beste Andries, Wat geweldig om te horen dat je tevreden bent! ๐๐ซ Bedankt voor je positieve feedback, het maakt onze dag helemaal goed! ๐คฉ Groet, Homechemistry
Altijd goede levering, producten en communicatie
Beste M, Wat een fijne feedback! ๐๐ Bedankt voor je steun en vertrouwen! ๐ช We zullen er altijd naar streven om onze communicatie op dit hoge niveau te houden! ๐ Groet, Homechemistry
Snel, betrouwbaar, goedkoop.
Beste S, Super leuk om te horen dat je blij bent! ๐๐ Bedankt voor het delen van je positieve vibes! ๐๐ Groet, Homechemistry
Zeer te vreten en snel
Beste Ginny, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent! ๐๐ Bedankt voor je vriendelijke woorden! ๐๐ Groet, Homechemistry
Jaren al klant,misschien 1 a 2 verschillen geweest keurig opgelost
Beste Wesley, Wat een geweldige feedback! ๐๐ Het is fantastisch om te horen dat we als 'the best' worden beschouwd. Bedankt voor je steun en vertrouwen! ๐ช๐ We zullen er altijd naar streven om onze service op dit hoge niveau te houden! Groet, Homechemistry
Bestel al een tijdje bij Homechemistry, en nooit geen problemen gehad, kwaliteit is super!
Beste Patrick, Wat geweldig om te horen dat je tevreden bent en je ons een winning team vindt! ๐๐ซ Bedankt voor je positieve feedback, het maakt ons dag helemaal goed! ๐๐ Groet, Homechemistry
Mega goeie zaak
Beste Thomas, Bedankt voor het geweldige compliment! ๐๐ We streven er altijd naar om het beste van het beste te bieden, en het is fantastisch om te horen dat we daarin geslaagd zijn! ๐ช๐ We waarderen je support enorm! Groet, Homecehmistry
Prima product verder
Beste Gerald, Wat jammer om te lezen dat je 1 pellet miste! We lossen dit graag voor je op, wil je contact opnemen met ons, zodat we samen kunnen kijken naar een goede oplossing? ๐ We waarderen je steun en feedback enorm! ๐ Groet, Homechemistry
Nooit problemen gehad met levering En altijd goed geholpen met vragen aan de klantenservice
Beste Mark, Wat fantastisch om te horen dat je tevreden bent! ๐๐ We waarderen je steun en feedback enorm! ๐๐ Groet, Homechemistry
alleen jammer dat niet รกlles, wat ik bestel, alvast tot, hรฉle hรฉle fijne, poederstof,,! is gemaakt,,??..,,kost me vรฉรฉl energie en tijd,,..heb zware reumatoรฏde,! Quality is Perfect,,!!,,wat dรกt betreft,,!?!,?..,'20,, Sterren!!..
Beste Jantje, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent! ๐๐ Bedankt voor je vriendelijke woorden! ๐ Als je liever iets anders wil ontvangen wat al poeder is, kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice voor advies ๐ Groet, Homechemistry
De beste one-stop-shop voor al je scheikundige inspiratie en benodigdheden!
• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch โ iedere stem telt.