Als er iets misloopt onvrerhoopt dan lossen zei het probleem snel weer op. Dat verdient 5 sterren voor mij.En bereikbaarheid is uitsekend.Evanals de kwaliteit van de productren.
Beste Dennis, Bedankt voor je geweldige review! π We zijn ontzettend blij om te horen dat je tevreden bent met zowel onze service als de kwaliteit van de producten. We doen altijd ons best om snel te reageren en problemen zo snel mogelijk op te lossen, dus het is fijn om te weten dat dit gewaardeerd wordt! π We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Hartelijke groet, Het HomeChemistry team π§ͺ
erg goed
Hoi J, Dank je wel voor je positieve review! π We zijn blij dat je tevreden bent! Tot snel! π Groet, Homechemistry
koop hier al enige tijd mijn spullen, de laatste keer wat pellets, bromazalam, gekocht maar gaven niet het gewenste effect, een mail gestuurd en een klacht ingediend, kreeg het antwoord dat het bekend was en als en ze gaven me bij mijn volgende bestelling 15euro korting en dat vind ik wel netjes geregeld.
Hoi Sier, Bedankt voor je mooie review! π We zijn blij dat je tevreden bent met onze service en de manier waarop we je klacht hebben afgehandeld. We streven altijd naar de beste klanttevredenheid! Tot de volgende keer! π Groet, Homechemistry
Hoi Jurgen, Bedankt voor je korte en krachtige review! π We waarderen het enorm! π Groet, Homechemistry
snelle reactie op elke vraag. snelle verzending
Hoi Irek, Bedankt voor je positieve review! π We zijn blij dat je tevreden bent met onze snelle reacties en verzending. Tot de volgende keer! π Groet, Homechemistry
Ik kreeg iets anders, dan wat ik besteld heb en heb dat ook aan gegeven. Maar nog niets terug gehoord. Dit is niet de eerste keer.maar meestal gaat het goed.
Ik ben minder dan een jaar geleden naar Nederland verhuisd en heb nog geen Nederlandse bankrekening, dus ik gebruik mijn oude rekening. Voor de context: dit is mijn tweede bestelling bij HomeChemistry. Ik laat mijn onderzoeksmateriaal altijd bezorgen bij een vriend, omdat mijn tanteβbij wie ik woonβde post controleert. We investeren ook allebei in de materialen die we nodig hebben. De eerste bestelling werd snel geleverd, geen enkel probleem. Maar nu, bij de tweede bestelling, is het een week na de betaling en beweren ze dat ze het geld niet hebben ontvangen, terwijl mijn bank aangeeft dat het op hun rekening is bijgeschreven. Ze hebben zelfs hun bank gebeld om te bevestigen dat de transactie is voltooid, maar HomeChemistry blijft volhouden dat ze het geld niet hebben. Ik heb hen gevraagd om het nogmaals met hun bank te controleren, maar ze reageren alleen met βdaar kunnen we niets aan doenβ. Daarom geef ik slechts één extra ster vanwege de eerste bestelling. Als deze bestelling alsnog aankomt, zal ik mijn review aanpassen.
Ik ben hier al jaren trouwe klant. Altijd leuke kado's bij je bestelling. Vind het alleen jammer dat er op geen enkele wijze gratis bezorging mogelijk is. Dit kon vroeger wel ( of voor 1.95)
Hoi Winnie, Bedankt voor je mooie review en jarenlange loyaliteit! π We vinden het fijn dat je tevreden bent met onze service en de extraatjes bij je bestelling. Wat betreft de bezorging, we begrijpen je punt en nemen je feedback zeker mee voor de toekomst. We hopen je snel weer van dienst te kunnen zijn! ππ¦ Groet, Homechemistry
Had een hele leuke ervaring maar de laatste tijd steeds problemen met de zending. Altijd probleem maar beweren dat betaling niet binnen is gekomen. Commissie loopt traag en telkens opnieuw je verhaal doen. Betalingsbewijs aanleveren en dan ist in orde dag nadien weer niet in orde. Diep teleurgesteld
Mijn ervaring is alleen maar top!!
Goedemiddag Jeffrey, Bedankt voor je geweldige review! π§ͺ We zijn blij dat je zo tevreden bent met de kwaliteit en de snelle levering. We hopen je snel weer van dienst te zijn! π¬β¨ Groet, Homechemistry
Goed spul en snel in huis. Is aan te bevelen. Gr. Roy
Hoi Roy, Bedankt voor je positieve review, Roy! π Fijn dat je tevreden bent met zowel het product als de snelle levering. We waarderen je aanbeveling! ππ₯ Tot snel! Groet, Homechemistry
Onderzoeken gaat snel en goedkoop met de Homechemestry. Geen opsmuk maar prijs kwaliteitsverhouding waar je u tegen zegt. Gebruik we al jaren in mijn labm
Hoi Jill, Bedankt voor je geweldige review! π We zijn blij dat je tevreden bent met onze snelle en betaalbare service, en dat je al jaren op ons kunt rekenen voor je labwerk! ππ‘ Tot de volgende keer! Groet, Homechemistry
Dojebany kryks polecam gorΔ co
Hello Michal, Thankyou π¦ Greetz, Homechemistry
Altijd op tijd, producten zijn geweldig, en altijd duidelijke en snelle communicatie. Mocht er een probleem zich voordoen, wordt het direct opgelost. Geweldig bedrijf,
Hoi Maureen, Bedankt voor je fantastische review! π We zijn blij dat je tevreden bent met onze service, producten en communicatie. Jouw tevredenheid is voor ons topprioriteit! ππ Tot de volgende keer! Groet, Homechemistry
Ongelofelijke snelle levering ,ze komen na wat ze beloven
Hoi Edwin, Bedankt voor je positieve review! πβ¨ We zijn blij dat je tevreden bent met de snelle en nette levering. We blijven doen wat we beloven! π Groet, Homechemistry
Stipt en betrouwbaar
Hoi Hilde, Dank je wel voor je korte maar krachtige review! π We zijn blij dat je onze stiptheid en betrouwbaarheid waardeert. Tot snel! π Groet, Homechemistry
Goed produkt, snelle levertijd, doet wat het belooft
Hoi Ida, Bedankt voor je geweldige review! π Fijn om te horen dat je tevreden bent met het product, de snelle levering en onze service. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen! π Groet, Homechemistry
snel en discreet. Goede klantenservice en betrouwbaar product
Hoi A, Bedankt voor je positieve review! π Wij doen ons best om snelle en discrete service te bieden. Fijn dat je tevreden bent met onze klantenservice en producten! πβ¨ Groet, Homechemistry
Best prices and communication. Highly recommend!
Hello Oleg, Thank you for your great review! π We're happy to hear you're satisfied with our prices and communication. Hope to see you again soon! ππ Greetz, Homechemistry
Tot nu toe alleen maar positieve ervaringen met deze site!
Hoi Cor, Bedankt voor je fijne review! π We zijn blij dat je tevreden bent. Jouw positieve ervaring betekent veel voor ons! π«ποΈ Tot de volgende keer! π Groet, Homechemistry
Goede kwaliteit en snelle levering!
Hallo M, Bedankt voor je positieve review! π We zijn blij dat je tevreden bent met onze kwaliteit en snelle levering. Tot de volgende bestelling! ππ Groet, Homechemistry
Support is top. Product komt 9 van de 10 keer de volgende dag aan. Ik koop vooral cathinones en mij is opgevallen dat homechemistry nogal de neiging heeft om minder goed verkopende chatinones te vermengen met de best verkopende. Dat is heel jammer. Als dit niet het geval zou zijn waren ze wat mij betreft nummer 1 in Nederland.
HomeChemistry levert keer op keer wat ze gevraagd worden te leveren, tegen - naar wat ik weet - de scherpste prijzen op de markt. Als er onverhoopt wel iets mis gaat, helpt de klantenservice je vakkundig snel weer op weg! 5 star shop!
Hoi Simon, Wow, bedankt voor je fantastische review! βββββ We doen ons best om altijd betrouwbaar en scherp geprijsd te blijven. Mochten er toch onverwachte problemen zijn, dan staan we natuurlijk direct voor je klaar! ππ Tot de volgende bestelling! Groet, Homechemistry
Prima prijs kwaliteit verhouding,snelle service en vriendelijke medewerkers
Hoi Edwin, Bedankt voor je positieve review! π Zo hoort het inderdaad! π We zijn blij dat je tevreden bent met onze prijs-kwaliteitverhouding, snelle service en vriendelijke team. Tot snel! β¨π Groet, Homechemistry
Altijd goede aanbiedingen goeie kwaliteit en altijd netjes geleverd zonder problemen zeker een aanrader!!!
Hoi Fabien, Bedankt voor je geweldige review! π We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze aanbiedingen, kwaliteit en service. Jouw tevredenheid is onze prioriteit! πβ¨ Tot de volgende keer! Groet, Homechemistry
Rouaanstraat 13
9723 CA Groningen
De beste one-stop-shop voor al je scheikundige inspiratie en benodigdheden!