Snel en kwaliteit

Wordt super snel geleverd en de kwaliteit is top. Je krijgt wat je besteld, geen troep. Ik heb meerdere keren besteld en is altijd goed gegaan. Aanrader.

Snelle levering en top producten!

Overzichtelijke website en in tegenstelling tot andere vergelijkbare websites heb ik de producten altijd meteen de volgende dag in huis!

Fast delivery and very adequate support

there are a couple of small comments) 1. Placed an order to a PostNL location. since it was important, but twice the parcel was sent to my home address. 2. The latest batch of Bromozelam is a little strange, it’s the first time I’ve seen such an organoleptic drug... the tablets have always been solid and very strong... and this batch is turning into powder before our eyes)

Super research gehad

Super research middelen. Zelfs zonder microscoop zeer fijn onderzoek gehad

Snel en correct

Na drie bestellingen die elk prompt en correct zijn geleverd durf ik wel te zeggen dat HomeChemistry een betrouwbare leverancier is. Een tikje prijzig, dat wel, maar dat zijn alle anderen ook dus in dat opzicht valt er weinig te kiezen. Vandaar dat ik HomeChemistry van harte aanbeveel.

Netjes op tijd

De bestelling was exact de goede. Ik kon rustig m’n ding doen

Mooie moleculen

In het verleden was het soms een online zoektocht naar specifieke RC's. Ook herinner ik mij de tijd dat iemand bij een smartshop naar buiten liep met paddestoelen en Shulgin's top chemie in tabletvorm. 2C-T2..t/m...! Andere tijden waren dat. Tegenwoordig nog(!) even gebruik maken van de huidige wetgeving. Bij deze webshop hebben ze naar mijn mening de betere keuzes op voorraad. Gaat altijd goed, ze wegen ruim af nooit te weinig zeg maar. Mijn mantra;info opzoeken als iets nieuw is en wees wijs met weegschaal. Grt, J.

Snel, goed, betrouwbaar

Snel ontvangen, geweldige ervaring met 5-mapb!

Uitstekend. Snelle levering.

Zeer goede service en kwaliteit

Altijd zeer goede service en kwaliteit en ook als er wat is word dit opgelost

Helemaal top!

Er was iets verkeerd opgestuurd, dat is vervolgens heel snel en netjes opgelost.

Netjes

Ruim aanbod, vriendelijke klantenservice, snelle verwerking order. Wel wat aan de prijzige kant

Snelle en correcte levering.

Duidelijke website. Snel geleverd. Heb geen enkel punt waardoor ik minder dan 5 sterren zou geven.

goed voor mijn scheikunde projecten

Voor bepaalde scheikunde projecten heb ik bepaalde stoffen nodig. Met homechemistery heb ik het snel op het lab.

Goed, snel,

Snel bezorgd en antwoorden snel

De bestelling was snel bezorgd en ik kreeg ook snel antwoord op mail met vragen.

Goede ervaring

Snel bezorgd goed verpakt in brievenbus kijk wel uit voor dat je niet verslaafd eraan raakt sommige werken erg goed beter dan die rotzooi op normale slaap pillen enz winkels koopt

Snelle levering en goede producten

De geleverde producten voldoen altijd aan de verwachting. Daarnaast zijn de producten netjes verpakt en voorzien van duidelijke omschrijving van de inhoud. Verder altijd supersnelle levering (de volgende dag in huis).

Prima en snel geleverd

Uitstekend verpakt, snel en betrouwbaar.

Altijd bestelling op tijd en juist

prijs en kwaliteit zijn goed in verhouding, zeker aanraden

Snelle levering. Ze doen wat ze beloven

Kijk, soms wat duur, maar wel weer acties dus vandaar 5 sterren.

Eigelijk altijd gewoomn solid. Enige rare.is soms dat ik aangeengeef "brievenbuspakket" maar dan een doosje krijg dat nie door de brievenbus past. No problemo usually though, just odd. Joe.

Altijd top en razendsnel

Top nooit problemen

erg goed

Over HomeChemistry

De beste one-stop-shop voor al je scheikundige inspiratie en benodigdheden!