Snel

Discreet, niet alle producten dezelfde kwaliteit als bij andere verkopers en tegen hogere prijs. Wel ruim aanbod,

Keurig verpakt, en geleverd

Overzichtelijk op de site, en keurig verpakt en geleverd. Zeker aan te raden voor u om een bestelling te plaatsen!

Quality products, good weights, fast delivery.

Always quality products... Never had any issues with Homechemistry: order process, payments, weights, packaging and delivery always good every time. I don't buy from anywhere else.

Altijd goed en snel

Altijd goeie producten en snelle levering.

geweldig

Snel en goed. Wat ze verkopen is top. Laatst kwam er iets geplet bij mij binnen en toen mocht ik een artikel naar keuze uitzoeken, als vergoeding. Geweldige service.

Voldoende

Slechts enkele malen klopte de inhoud van de levering niet

Topp

Super service snel geregeld , snel geleverd top top

Bestelling komt altijd snel fijn product ook

Ik heb een geweldige ervaring met deze ieve, hard werkende mensen, ben zeer tevreden, zijn lekker snel en aflevering pakketje gaat heel erg fijn, zonder problemen, deze site verdient een dikke 10! Kom er nog vaak!

Goede service en kwaliteit

Prima webshop

Je kunt er goed en vertrouwd online winkelen

Laatste bestelling is betaald maar niet aangekomen

Laatste postbus pakket is niet aangekomen. Maar uiteindelijk is het toch prima opgelost.

Goede ervaring

Geen goede ervaring met PostNL pakketje is niet binnen gekomen.

Snel verzonden en altijd bereikbaar..

Top service :D

Drie keer prima

Prima helpdesk. Prima verzending. Prima product. 26 januari voor de eerste keer bij HomeChemistry besteld. De helpdesk was snel en makkelijk bereikbaar. Vriendelijke medewerker. Het product is zeer discreet verzonden naar het postnl punt. Zelfs de gamma medewerker kon niet aan het etiket zien dat dit product van een RC vendor is. Wat ik persoonlijk erg prettig vindt. Gisteravond besteld en betaald, en nog geen 12 uur later lag het al op het postnl punt. Producten zijn netjes verpakt. Zeker niet te weinig inhoud. Eerste indruk van de RC is perfect. Je proeft de kwaliteit. Ben je op zoek naar een goede RC vendor? Bestel dan bij HomeChemistry. Mijn volgende bestelling is ook weer hier.

goeie producten goeie service !

ervaring is dikke prima

Goede service en snelle levering

Beste allemaal, Mijn ervaring met Homechemistry is erg goed. Dit cijfer krijgen jullie omdat ik altijd vriendelijk word geholpen en ook snel een antwoord krijg op mijn vragen. Er wordt met je meegedacht als je iets anders wilt dan op de site staat. De aantal pellets en units kloppen altijd, de bestelling wordt netjes verstuurd en volgens afspraak geleverd. Al s de bestelling te laat is, dan komt dit door PostNL en door HC. Ga zo door. Met vriendelijke Groet, Yvonne Conradi Yvonne Conradi

Top service!

Ben heel erg tevreden over deze site. Goed uitziend en overzichtelijk menu, uitgebreid assortiment met eerlijke prijzen, leuke aanbiedingen, snelle bezorging en een uitstekende service!!!

afhandeling klachten

Het duurt soms even, maar eventuele klachten worden correct en tot tevredenheid afgehandeld

Goeie kwaliteit. Snel geleverd

De kwaliteit is altijd goed. En super snelle levering

Snelle service en goede kwaliteit

Bestellingen worden altijd de volgende dag geleverd. De klantenservice staat je snel en netjes te woord.

Top kwaliteit

Helemaal super!

perfect

Zeer goede winkel, geweldige klantenservice. Producten van topkwaliteit in vergelijking met vergelijkbare winkels. Omdat ik de enige winkel ben, wordt aan elke bestelling [zelfs de kleinste] een percentage toegevoegd in de vorm van producten die gelijk zijn aan of hoger zijn dan de kleinste bestelling in termen van gratis waarde. Voor mij perfectie in elk detail.

Over HomeChemistry

De beste one-stop-shop voor al je scheikundige inspiratie en benodigdheden!