Prima prijs kwaliteit verhouding,snelle service en vriendelijke medewerkers
Hoi Edwin, Bedankt voor je positieve review! 😊 Zo hoort het inderdaad! 💙 We zijn blij dat je tevreden bent met onze prijs-kwaliteitverhouding, snelle service en vriendelijke team. Tot snel! ✨🚀 Groet, Homechemistry
Altijd goede aanbiedingen goeie kwaliteit en altijd netjes geleverd zonder problemen zeker een aanrader!!!
Hoi Fabien, Bedankt voor je geweldige review! 😊 We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze aanbiedingen, kwaliteit en service. Jouw tevredenheid is onze prioriteit! 💙✨ Tot de volgende keer! Groet, Homechemistry
Super shop, nieuwe chemicals. Goede aanbiedingen. Vertrouwde kwaliteit. 10/10
Beste Anastasia, Wat een fantastische beoordeling, bedankt! We zijn ontzettend blij dat u tevreden bent met onze nieuwe producten, aanbiedingen en de kwaliteit die we bieden. Uw complimenten motiveren ons om steeds de beste service en producten te leveren. We kijken ernaar uit om u weer te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groeten, Het HomeChemistry team 🧪
Geen klagen, prima contact, uitstekende service,
Beste Frank, Dank u wel voor de positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat de levering snel en zorgvuldige was en dat u tevreden bent met ons contact en de service. Uw feedback is voor ons erg waardevol en we hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groeten, Het HomeChemistry team 🧪
Van de zakjes tot de kwaliteit , tot de service . Amazing. Niks op aan te merken. Leuke winkel!
Beste Sven, Wat een geweldige beoordeling, bedankt! We zijn ontzettend blij dat u tevreden bent over zowel de kwaliteit van onze producten als de service die we bieden. Uw complimenten betekenen veel voor ons! We hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groeten, Het HomeChemistry team 🧪
de bezo's de ik heb besteld zit zeker de goede stof wat ze doen precies wat ze doen. Voor z nodig rust creeren. Kijk wel uit met sommige wat die zijn heel krachtig en welken al op microgram niveau! Bedank, Een tevreden klant,
Beste Laurens, Dank u wel voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat de producten die u heeft besteld goed voldoen aan uw verwachtingen en precies doen wat ze moeten doen. Mocht u nog vragen hebben of verdere hulp nodig hebben, staan we altijd voor u klaar! Met vriendelijke groeten, Het HomeChemistry team 🧪
bestellingen volgens afspraak geleverd.
Beste Jos, Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat uw bestellingen op tijd zijn geleverd en dat u tevreden bent met onze service. We doen ons best om elke bestelling naar wens te leveren en waarderen uw feedback zeer! Met vriendelijke groeten, Het HomeChemistry team 🧪
Snelle levering, communicatie verloopt goed, artikelen zoals omschreven.
Beste Melissa, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat de levering snel is verlopen en dat de communicatie naar wens was. Ook fijn om te weten dat de artikelen aan uw verwachtingen voldoen. We waarderen uw feedback enorm en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groeten, Het HomeChemistry team 🧪
Duidelijk en snelle service goede communicatie
Beste Claudia, Hartelijk dank voor je mooie beoordeling! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met onze service en communicatie. We doen ons best om alles zo duidelijk en snel mogelijk voor je te regelen, en het is fijn om te weten dat dit gewaardeerd wordt. We hopen je snel weer te mogen helpen! Met vriendelijke groeten, Het HomeChemistry team 🧪
2 dagen na mijn bestelling is mijn order afgeleverd, de kwaliteit van mijn bestelling was perfect om in een heerlijke flow te komen waar het voor bedoeld was. Ik kom zeker hier weer terug
Beste Ton, Wat een fantastische review, bedankt! We zijn ontzettend blij dat je zo tevreden bent met zowel de snelle verzending als de kwaliteit van je bestelling. Het is geweldig om te horen dat je in de gewenste flow bent gekomen! We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn. Met vriendelijke groeten, Het HomeChemistry team 🧪
fijne winkel , heel erg goed .
Beste Jezus, Bedankt voor je geweldige review! We zijn blij om te horen dat je een positieve ervaring hebt gehad bij HomeChemistry. We streven altijd naar professionaliteit en klanttevredenheid, en het doet ons goed om te weten dat dit gewaardeerd wordt. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen in onze winkel! Met vriendelijke groeten, Het HomeChemistry team 🧪
Onduidelijk
Makkelijk bestellen, eerlijke prijs, goede kwaliteit! Top!
Beste Chris, Dank je wel voor je geweldige review! We zijn blij dat je de bestelling makkelijk vond, en dat je tevreden bent met de prijs en de kwaliteit. We doen ons best om alles snel en netjes af te handelen, en het is fijn om te horen dat je dat hebt ervaren. We hopen je snel weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groeten, Het HomeChemistry team 🧪
Zeer tevreden!
Beste Linda, Dank je wel voor je positieve beoordeling! We zijn ontzettend blij te horen dat je zo tevreden bent met onze service. Het is altijd ons doel om ervoor te zorgen dat onze klanten een fijne ervaring hebben. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groeten, Het HomeChemistry team 🧪
Bezorgkosten duur. Als service en betrouwbaarheid zou de klant middels een track systeem ervan kunnen gaan dat het netjes de volgende werkdag wordt bezorgd. Maar dat systeem is onbetrouwbaar en de kans dat het een werkdag langer duurt is dermate groot, dat het net zo goed gewoon met de traditionele post mee kan voor minder dan de helft aan kosten.
Beste Stefan, Bedankt voor je waardevolle feedback! We begrijpen dat de prijs en bezorgkosten voor jou een punt van aandacht zijn. We streven er altijd naar om de best mogelijke service te bieden, maar we zullen je opmerkingen over het trackingssysteem en de bezorging zeker meenemen in onze verdere verbeteringen. Betrouwbaarheid is voor ons belangrijk, en we willen graag zorgen dat je in de toekomst een betere ervaring hebt. We hopen je alsnog snel weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groeten, Het HomeChemistry team 🧪
Respect goede spullen eventueel prof uitleg over producten en gebruik het cannabis toegankelijk maken is sleutelwoord perfect toch voor ieder die er belang bij heeft toppers
Beste Bram, Hartelijk dank voor je fantastische review! We waarderen het dat je de omgang en het respect dat we tonen zo positief hebt ervaren. We nemen je suggestie voor professionele uitleg over producten zeker ter harte, omdat we altijd willen zorgen dat onze klanten volledig geïnformeerd zijn. We hopen je snel weer te mogen helpen! Met vriendelijke groeten, Het HomeChemistry team 🧪
Altijd kwaliteit en snel geleverd
Beste Chris, Dank je wel voor je geweldige beoordeling! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met zowel de kwaliteit van onze producten als de snelheid van de levering. We doen ons best om altijd topservice te bieden, en het is fijn om te weten dat dit gewaardeerd wordt. We hopen je snel weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groeten, Het HomeChemistry team 🧪
Heb mijn bestellingen altijd netjes ontvangen, top bedrijf!
Beste Rambo, Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij dat je altijd tevreden bent met de ontvangst van je bestellingen. Het is ons doel om alles netjes en op tijd te leveren, en het doet ons goed om te horen dat dit voor jou altijd het geval is. We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groeten, Het HomeChemistry team 🧪
Dik tevreden...altijd alles netjes discreet en optijd in huis super gewoon
Beste Erwin, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent! We doen ons uiterste best om alles discreet, netjes en op tijd te leveren, en het is geweldig om te weten dat dit voor jou goed is verlopen. Bedankt voor je vertrouwen, en we hopen je snel weer van dienst te kunnen zijn! Met vriendelijke groeten, Het HomeChemistry team 🧪
Net als meerder klanten het schip ingegaan met deze Benzo. Hebben zelf een partij verkeerd ingekocht. Maar uiteindelijk een nieuwe goede zending van ze ontvangen op hun kosten zodat ik weer gerustellend daar bestel.
Originele beoordeling
Net als meerder klanten het schip ingegaan met deze Benzo. Hebben zelf een partij verkeerd ingekocht en compensatie is ongeveer de helft van wat ik bestelde in mijn geval. Ook deze compensatie is niet met een tegoed code of bon naar mij toegestuurd. Dus bij nieuwe bestelling is het afwachten maar het meeste waar ik teleurgesteld in ben is dat ik niet per mail, WhatsApp weer de goede kan bestellen. Dan maar iets duurder uit bij de concurrent maar dit is mij te onbetrouwbaar en risicovol geworden. Jammer l
Goede kwaliteit, altijd betrouwbaar verstuurd
Beste J, Dank je wel voor je geweldige beoordeling! We zijn blij dat je tevreden bent met zowel de kwaliteit van onze producten als de betrouwbaarheid van onze verzending. Het is altijd ons doel om onze klanten de beste service te bieden, en het is fijn om te weten dat dit gewaardeerd wordt. We kijken ernaar uit je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groeten, Het HomeChemistry team 🧪
Er zijn 2 bestellingen gedaan op mijn adres. 1 bestelling is geleverd en 1 bestelling (€89,00) is niet geleverd. De post heeft mijn een bericht gestuurd dat bestellengen geleverd zijn. Maar er ontbrak 1 levering in mijn brievenbus, Postbodes zijn onbetrouwbaar en ik vermoed sat de postbode zich eigen heeft gemaakt over het niet geleverde pakket. Dat voor HomeChemistry een bericht van de post, dat pakket is geleverd, voldoende blijkt te zijn om verder geen verantwoordelijkheid naar de klant te nemen is zuur en onacceptabel voor de klant die geen bestelling meer durft te doen bij HomeChemistry. Tip! verzin eens een andere wijze van verpakken voor verzending. Desnoods alles in dozen ,ook kleine hoeveelheden dus ook voor 1 zakje 2mmc ! Maak er een echt pakket van!
Goed spul
Beste Hans, Dank je wel voor je positieve feedback! We zijn blij dat je tevreden bent met de snelle levering, de prijs en de kwaliteit van onze producten. We doen ons best om altijd een goede service te bieden, en het is fijn om te weten dat dit voor jou is gelukt. We hopen je snel weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groeten, Het HomeChemistry team 🧪
Helaas was ik in eerste instantie niet blij met de producten. Gelukkig heeft Homechemistry dit netjes opgelost waardoor ik toch weer een tevreden klant ben en een nieuwe bestelling heb geplaatst.
Originele beoordeling
Materialen besteld maar hier bleek andere stoffen in te zitten dan geadverteerd. Dit netjes gemeld en dit zou met het management besproken worden. Weken later opnieuw een mail gestuurd en nu kwam direct een reactie op dat ze hier niks aan gaan doen.
Makkelijk bestellen op de overzichtelijke website
Beste Bert, Dank je wel voor je positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de snelle en discrete levering, en dat je de website makkelijk te gebruiken vond. We doen ons best om alles zo eenvoudig en efficiënt mogelijk voor je te maken. We hopen je snel weer te mogen helpen! Met vriendelijke groeten, Het HomeChemistry team 🧪
Rouaanstraat 13
9723 CA Groningen
De beste one-stop-shop voor al je scheikundige inspiratie en benodigdheden!