Uitstekende spullen en uitstekende support!

Need I say more?

I like

I like product from this website

Op tijd geleverd

Veelal dezelfde aties

Betrouwbare en snelle levering

Buiten de al genoemde betrouwbare en snelle levering, word er ook adequaat gereageerd op een vraag of informatie over een bepaald product. Dit via de WhatsApp, of wel via de mail. De geleverde producten zijn prijstechnisch en van prima/ uitstekende kwaliteit. Naar mijn mening heeft met de productie in goede en betrouwbare handen. Al met al hier krijg je kwaliteit en hoef je niet bang te zijn dat je betaling tussen wal en schip terecht komt. M.a.w. na betaling krijg je ook je bestelde producten in een neutrale weloverwogen verpakking toegestuurd.

Bruno

Toplui. Paar jáar klant nu. In die jaren was er 2x n heel klein foutje maar ze zetten dat dan gelijk weer heel coulant recht. Topbedrijf

Mijn meest favoriete site voor mijn neus

Heb altijd hier jarenlang bestelt zonder probleem. Alles optijd bezorgt. Keurig verpakt en goeie prijzen.

Vaak snel geleverd.

Vind het jammer dat ik pakket bezoring moet doen als ik zeker wil zijn dat ik het de volgende dag heb maar zeer snelle bezorging.

The best service

Fast delivery, fast communication.

Duidelijk en direct

Altijd duidelijke info en aanbiedingen

Volgens afspraak

Betrouwbaar

goeie ervaringen

intressante dingen meegemaakt .

Snel en goed

Goede ervaring. Snelle levering.

Ik ben erg te vrede met deze webshop. Levert snel en discreet.

Fast delivery, good communication and reasonable prices

Fast delivery, good communication and reasonable prices, what more can you hope for?

Erg tevreden

Top communicatie en super snelle levering

Het is geweldig

Geweldig dat het allemaal zo kan en lekker snel.

Zeer leerzaam!

Zo nu en dan gaat er weleens wat mis maar dit word altijd netjes opgelost er was bijvoorbeeld een keer een item open aangekomen maar deze is met een dag na contact opnieuw opgestuurd en netjes aangekomen. Altijd een open boek voor ieder die bezig is met een onderzoek!

snelle levering en goede spullen

Goood

Good delivery fast and good products

Geweldig!

Dit bedrijf is altijd te berijken. Ze helpen je graag en zijn heel erg betrokken bij hun klanten. De levering is altijd de volgende dag en de kwaliteit is top. Een erg betrouwbaar en een goed georganiseerd bedrijf. Ik ben erg blij met ze!

Betrouwbaar

Levering altijd snel en goede producten

niet

NIET MEER NAAR DIT MAIL ADRES ZENDEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ALLEEN NAAR [email protected] DIT MAIL ADRES IS BIJ JULLIE BEKEND KRIJG DAAR AL MAILS VAN JULLIE OP BINNEN!!!!!!!!!!!!! DUS MAIL [email protected] NIET MEER GEBRUIKEN!!!!!!!!!!!!!!

TOP

Duidelijk, en supersnel geleverd. Een misverstand wordt snel opgelost. En laatst een zeer verrassend cadeautje bij een bestelling gekregen.

Goede spul snel in huis

Vlak voor het weekend nog wat onderzoek materiaal besteld. Perfect optijd in huis

Snelle levering en goede

Gewoon goed en snel. Top

Over HomeChemistry

De beste one-stop-shop voor al je scheikundige inspiratie en benodigdheden!