Snel en hulpvaardig.

Brievenbuspakketje zoekgeraakt door een verkeerd adres. Medewerker via app gaf hulp en heeft het adres gecorrigeerd waardoor het alsnog werd geleverd. Zonder extra kosten.

Jammer

Flunitrazolam pillen zijn echt extreem zwak

Snelle levering en super in de communicatie

Er miste wat in mijn bestelling, dit aangeven en er werd bijna direct antwoord gegeven. Het bleek een technisch probleem en het werd na mijn volle tevredenheid opgelost. De producten die ik besteld had ervaar ik als hoge kwaliteit.

Goede service en advies.

Made a mistake in 1 of the 10 orders but handled it profesionally

Recommended! Service was well done and deliveries fast and good!

Prima site

Prima site, producten prima, veel keus en doen wat ze beloven voor bepaalde tijd besteld volgende dag in huis. Mn complimenten.,◉⁠‿⁠◉

Fast delivered, quality and service is their strength. Also good prices.

The best

Goeie service. Snelle levering

Aan te bevelen

Tevreden

Tevreden klant, al kloppen soms de acties niet op de website.

Heel goed als je voor 5 besteld volgende dag binnen. Alleen zou het fijn zijn als je tot later op de avond nog kan bestellen voor de volgende dag

Prima ervaring.

Goed ervaringen met deze site. Snel en betrouwbaar

Geestverruimend goed

Snelle levering, en goed verpakt!

Correcte levering

Altijd als ik een order plaats, wordt het promt geleverd. Discreet. In al die jaren dat ik klant ben 1 keer contact gehad en dat contact verliep zeer prettig.

Altijd goed advies en vriendelijke communicatie!

Goed bezig. Maar een zending weg en kreeg vergoed !tweede keer zending weg ook niet voor getekend ….

Soms goed soms niet of het nou aan post nl ligt of niet net aakl toch bijn 6 euro zodat hc verantwoordelijk is beetje jammer

Betrouwbare bron voor brede keuze aan research chemical

Mijn vaste bron wanneer er reseach chemicals benodigd zijn voor verschillende projecten . Snelle levering voor een scherpe prijs. Duidelijke documentatie van de producten

5 sterren zeker waard

Nooit problemen gehad en altijd goeie kwaliteit

Alles correct

Ik kan geen verkeerde Zeggen alles is top.

Help

allo, helaas heb ik mijn pakket nog niet ontvangen en postnl wil het retour sturen! Ik hoop dat het mogelijk is om duidelijk te maken dat het belangrijk voor mij is

Laat bezorgen via pakket ipv briefpost

Verscheidene keren bestelling geplaatst met tevredenheid. Eerst via briefpost, maar was bestelling zoekgeraakt en niets van teruggezien helaas. Ook geen rechten bij afzender op vergoeding. Sindsdien bestelling via pakket. Ook een keer zoekgeraakt en kwijt, dit werd door afzender keurig zonder nakosten vergoed. Erg tevreden (behalve die ene x dan)

Kwaliteit handelswaar en service medewerker(is) is bovengemiddeld uitstekend te noemen!

Hoge kwaliteit van de producten en uitmuntende klantenservice, gewoon helemaal geweldig deze site en iedereen die hieraan bijdraagt,

Uitstekende producten, goede service

Groot en goed assortiment. Service is zeer goed, krijgt altijd in één dag reactie over WhatsApp. Niets op aan te merken.

Toppers snel en goed!!!

Everything good. Fast delivery.

Everything good.

Over HomeChemistry

De beste one-stop-shop voor al je scheikundige inspiratie en benodigdheden!