Betrouwbare fijne winkel

Betrouwbare fijne winkel met fijne klantvriendelijke helpdesk

Top klantenservice

All ruim 5 jaar tevreden klant.. soms gaat er wel eens wat mis natuurlijk. Maar ik voel me uiteindelijk wel gehoord en serieus genomen als er iets mis is gegaan. Nemen eigenaarschap en lossen alles snel en boven verwachting goed op. Daar kunnen Nederlandse giganten zoals banken, winkelketens etc. nog een voorbeeld aan nemen.

Supersnelle levering en uitstekende service

Supersnelle service, de ene dag besteld de volgende dag in huis. Producten zijn ook super.

momenteel matig

sinds bestellingen via brievenbuspost niet meer mogelijk is, zijn er vaak problemen met track en trace of krijg ik helemaal geen bericht hierover. 5/2 ook bestelling geplaatst , tot op heden nog niets vernomen!

Top kwaliteit

Snelle en vriendelijke service. Goede kwaliteit aanrader

TOPPERS zijn het

In 1 woord geweldige site en goed spul!!! echt waar voor je geld!!! Zou alleen graag vaker nieuwe rc's zien en dan vooral diegene waar je zo lekker HORNY van wordt Ik ben en BLIJF een vaste klant!!! Mvg:R&D...

Kwaliteitsproblemen bij de productie van pillen: inconsistenties in menging en moleculaire structuur

Ik zou u aanraden om het product goed te maken, omdat een kleine hoeveelheid soms werkt (ik heb het over pillen), en soms is er een handvol nodig. Zoals ik het zie, is het probleem dat de ingrediënten bij de productie slecht worden gemengd, waardoor er soms grote teleurstelling ontstaat, vooral wanneer de formule verschilt van de oorspronkelijke stoffen met één atoom

Alles is in orde

Uitstekende snelle service en de verzending stond de volgende dag voor mijn deur. Ik raad het ten zeerste aan

Slecht product

Komt niet overeen met de omschrijving

Groots assortiment aan rc chemicaliën

gaat nooit wat fout

houd wel rekening met iets krappere tijden voor verzending wegens hert betaalproces, maar als er ook maar iets misloopt, kan je rekenenen op great customer service

Gegarandeerde kwaliteit en snel geleverd!

Gegarandeerde kwaliteit en snel geleverd!

Always delivered top products

Good quality Fast delivery Very helpful customer service

Snelle klantenservice plus de levering was ook perfect

Heel goed!

Prima kwaliteit blijkt uit mijn onderzoek.

Goede snelle service

Fijn betrouwbaar bedrijf

Nooit problemen ondervonden, snelle levering

Snelle levering, probleemloos

Goed. Maar 1 keer compleet andere pillen gekregen als ik besteld had.

Snelle levering van een goed product

Snelle levering van een goed product

Kwaliteit snelle levering

Kwaliteit snelle levering

Lijkt sketchy maar functioneert geweldig!

De site lijkt op eerste oogopslag een beetje sketchy met flitsende aanbiedingen, maar het werkt perfect allemaal. Snelle levering, fijne klantenservice en prima prijs. Echt een enorme aanrader!

Prima snelle levering kealiteit

Prima kwaliteit

Best of the best!

Great and fast service, awesome items with a nice price and best quality.

Ik heb heel geslapen

Het scheelt me een heleboel geld vergeleken met de apotheek

Rouaanstraat 13

9723 CA Groningen

+316 4414 4433

Over HomeChemistry

De beste one-stop-shop voor al je scheikundige inspiratie en benodigdheden!