The real genuine seller on dutch markets.

gentle stuff and quick answer for my questions. i wish you a lot of satisfied customers

Goede service en snelle levering!

Hele goede snelle service

De site is duidelijk en snelle verzending, gewoon super

Goed verpakt, producten bevallen zeer Goed

Erg netjes

Eerlijk en betrouwbaar

Altijd tevreden tot dusverre

Goed!

Vlotte service en bij vragen , snel antwoord.

Altijd snelle levering en klantgericht.

Jullie team heeft goede product kennis. Ze zijn altijd makkelijk te bereiken voor vragen. Dus als je aan mij zou vragen "raad je ons aan?" Ja en dat blijf ik ook doen.

Suuuupeer

Nooit meer een andere site!!

Makkelijke bestellen en betalen en altijd optijd geleverd.

Snel, en altijd betrouwbaar.

Gewoon fijn bedrijf. Altijd snel, altijd betrouwbaar, altijd reactief.

Kwaliteit

Ik heb altijd zonder vervelende verrassingen, mijn ressurgde kunnen uitvoeren. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit en prijs verhouding. Kortom top bedrijf.

Betrouwbaar en goede service

Maar een aantal keer problemen of vragen gehad betreffende de bestelling. De klantenservice reageerde altijd snel en adequaat. Ga zo door!

Super!!

Snel!! Krijg precies wat je besteld, nette verzending. Aanrader top

Uitstekend.

Ben al wat jaren klant, en heb goede ervaring met Home Chemistry.

Een webshop waarop je kunt vertrouwen!

Altijd zeer tevreden met de prijzen en kwaliteit. Als er al een keer iets mis gaat, dan maken ze het meer dan goed. Met oog voor persoonlijk contact en een goede bereikbaarheid. Altijd antwoord binnen het uur.

Erg klantvriendelijk en goede producten

Ik bestel al meer dan 3 jaar bij home-chemistry en heb nog nooit problemen gehad

Snelle levering en top kwaliteit.

Snelle levering en top kwaliteit.

Niks op aan te merken!

Altijd snelle bezorging, ruim assortiment en goeie kwaliteit producten!

Zeer goed. Leuk cadeautjes toegevoegd ter proberen.

Super snelle levering. Erg tevreden.

Geweldige webwinkel

Ik ben heel tevreden over de service. Vaak heb ik de dag na de bestelling, de spullen binnen. En steeds weer nieuwe producten. Als chemicus vind ik dit de beste site.

Ze verzenden heel snel

Leveren altijd wat je besteld hebt. En de kwaliteit is super.

I recommend

good and fast

Beste webshop die ik ken

Altijd juiste levering, altijd mega snel

snelle levering. tig keer besteld. goedkoop

Goed snelle levering. Contact via mail of whatsapp. Kan beter. Ik keer een foutieve levering waaruit 5 producten te min waren. Was op te lossen door voor mij nogal omslachtige manier. Dus heb het zo gelaten. Al met al, de vele bestellingen kwamen goed aan. Dus net niet door boven geschreven verwarring 4 sterren. Groeten E.s

Over HomeChemistry

De beste one-stop-shop voor al je scheikundige inspiratie en benodigdheden!