Ervaring is goed, leveren zoals beloofd.

De ervaring is goed, leveren zoals beloofd. Alleen heb 1 keer gehad dat het verkeerde product in de verpakking zat, maar verder nooit problemen!

Helemaal prima, goede kwaliteit.

O ja, en ook goedkoper dan anderen.

Vooral door stapelkorting. Wel altijd met reken machine berekenen door de afwijkende eenheden.

Top sevice! Snel geleverd maar soms verkeerd product.

Snelle levering en goede support via sms of mail wat wel een paar keer nodig was omdat er iets anders geleverd was. Direct opgelost met nasturen.

Snelle levering, hoge kwaliteit

Bammm

Snelle levering en goede kwaliteit

Gewoon goed

Altijd optijd geleverd. En netjes verpakt.

Snelle service ,redelijk geprijsd

Enigen ervaring en een hoop discipline zijn wel vereisten, afwisseling is ook erg nodig. Persoonlijk vind ik O- DSMT erg goed maar beter afwisselen met benzo is belangrijk!

Good with 1 Problem

All is well, only support sometimes takes a bit too long, and there's no way to cancel an order via the website which could be better. but usually support is fast. Very good company

snelle levering, blijft hopelijk ook komend jaar zo

Ultimate

Service

Snelle afhandeling, geen fouten, prima kwaliteit

Altijd dag erna levering met pakketpost, discrete verpakking hoe dan ook ik ben zeer tevreden met Homechemistry en als ik wat nodig heb zal ik het bij jullie bestellen. Ook de prijzen zijn zeer acceptabel. .

Gied

Lever snel en altijd goeie kwaliteit.. 5 sterren

Prima producten , levering altijd volgens afspraak,

Is moeilijk te omschrijven als je verschillende producten test en toedienen aan je proefdieren, de meeste producten voldoen aan de beschrijving maar dan is het probleem de dosering te vinden voor je proefdieren. wat beter kan is voor sommige producten aangeven, dat je proefdieren echt in een omheinde omgeving met toezicht omdat een likje uit het voederbakje heftige effecten kan geven. Daar is ook een waarschuwing voor de duur van het beoogde effect, zeker als het langer dan 2 uur kan duren...

Snel, groot assortiment, ruime tijden met post.

Eigen de eerste winkel waar ik producten ben gaan bestellen voor onderzoek. Vergeleken met andere sneller, betere prijs mogelijkhijd om tot ongv half 8 te bestellen. Alleen jammer van dat tering verbod, waar jullie niks aan hadden kunnen doen natuurlijk. Maar goed, ga zo door hopelijk worden er binnenkort leuke dingen ontdekt om te onderzoeken. Fijne feestdagen voor jullie allemaal. 10/10.

Heftig

Heftig tabletten, knock out.

Snelle en discrete levering

Duidelijke website Goede aanbiedingen en snelle levering.

Als 3 mmc leverancier perfect

Mijn ervaring was goed

Top service, snel en discreet verpakt.

Gewoon goed. Veel aanbod en goeie klantenservice.

Top sevice! Snel geleverd

Erg fijne site, veel plezier gehad van de producten. Snelle levering

Great chaps as always

Love em

Klantvriendelijk

Blij met snelle levering en app contact!

Bestellen en leveren gaat foutloos

Ik heb reeds meerdere malen bestellingen geplaatst en telkens ontving ik binnen de aangegeven termijn mijn levering. Ik kan dan ook iedereen aanbevelen om bestellingen te plaatsen bij deze leverancier!

Hi, Bizonder en mooi , heel special , dankbaar. Mv.g H.g

Over HomeChemistry

De beste one-stop-shop voor al je scheikundige inspiratie en benodigdheden!