Prettige ervaring

Komen afspraken altijd na, als het fout gaat ligt bij mij als aan het postbedrijf. Niet alle producten zin even goed, maar dat is een kwestie van smaak

krijg altijd en hulp op mijn vragen

Simpel bestellen en snelle levering

De website is toegankelijk Bestellen en betalen via Ideal is heel makkelijk. Goede terugkoppeling over de status van de bestelling Snelle levering binnen één à twee dagen

Van goed naar troep

De laatste bestelling van 2mmc viel vies tegen.. Nagenoeg geen positief effect..

Snel en discreet

Prima producten en snelle levering

Goed spul

Sterke opce

Perfect! Altijd alles netjes op tijd bezorgt gekregen. Discreet verpakt. Heel fijn. Dank je wel. En toffe stappen aanbiedingen. Ga zo door zou ik zeggen. Een heel tevreden klant

Helemaal top

Hele maal top !!!

Gaat perfect nooit problemen gehad.

Gaat perfect nooit problemen gehad.

Tevreden

Altijd snelle levering netjes verpakt

Ik ben tevreden met de RC's die ik bij HC tot zover besteld heb. Contact met de klantendienst is altijd prima verlopen en op een klantgerichte manier.

HC is zeer fijn en helder in haar communicatie.

De zielen achter de WhatsApp zijn, vriendelijk, schappelijk en duidelijk in de communicatie. Zodoende kan ik de conclusie trekken dat ik de bereikbaarheid zeer goed vind en daarom mijnn complimenten voor de personen achter WhatsApp.. Wat betreft de bezorging, dat is uitbesteed, dus kijk uit met beloftes als: ''Vandaag besteld, morgen in huis'' Zeker in de december maand en dankzij de lockdown wordt er regelmatig niet op tijd bezorgd. Dat geeft HC vervolgens ook netjes aan en de klant dient daar coulant mee om te gaan. Tot zo ver, altijd fijn contact gehad en zo nu en dan fijne acties! Keep up the good work! Groetjes, J.

Niets dan lof

Altijd goede levering, prettig contact, heldere info en topspul voor m'n ratten :-)

Topsite!

Altijd goeie service snelle en goeie support. Kan niet beter

te laat gekocht

Ik vond het een beetje jammer, dat de dag na mijn bestelling ik een e-mail ontving dat mijn bestelling ineens in de aanbieding was, dit scheelde naar ik dacht toch iets meer dan 2 gram terwijl ik de laatste tijd nogal eens wat bestelde. Op zich is het voor mij al best prijzig, dat was het eigenlijk wel...

Goede producten, snelle levering, goedkoop en veel aanbiedingen

Als je iets bestelt en het in een pakket laat leveren krijg je een mail met een track & trace. Als je (tussen 0:00 en 19:45) bestelt is het er binnen 1-2 werkdagen. Soms wordt het tijdslot van de levering een klein beetje verschoven maar dat is niet de schuld van het bedrijf, maar van het postkantoor. Producten zijn van goede kwaliteit en worden netjes verpakt zodat je bestelling niet kapot gaat.

Top fast

Goede service,vlug bezorgd

Altijd prima producten en goede levering!

Altijd prima producten en goede levering!

Altijd correct geleverd en voordelig de beste kwaliteit.

Betrouwbaar

Snelle levering en contact loopt ook prima.

De levering in pakket vorm verloopt altijd snel. Meestal binnen 1 a 2 werkdagen. Een tweetal keer via chat contact gehad en dat verliep prima.

Kan beter

Ik bestel al een tidje bij jullie, samen met een vriendin. De laatste 2 keer is het fout gegaan. Eerst kreeg ik de helft van mijn bestelling - gelukkig hebben jullie dat goed aangepakt. Op de volgende bestelling kreeg ik de zakje met chemische spoel open in mijn doos! Het was veel te rommelig om het op te ruimen. Echt vervelend!

Betrouwbaar en consequent

Keer op keer bewijst Homechemistry dat niet alleen hun producten uitermate goed zijn, maar ook dat hun service betrouwbaar en consequent is.

Meerdere malen besteld. Goed verpakt, volgende dag meestal in huis. Prima producten ben n tevreden klant.

Over HomeChemistry

De beste one-stop-shop voor al je scheikundige inspiratie en benodigdheden!