Zeer betrouwbaar bedrijf

Snelle levering goede producten en goede kwaliteit

Altijd goed

Altijd goed

Superbetrouwbaar

Heb nu zo’n 3 keer wat besteld. Telkens keurig en op tijd geleverd. Bestelproces is ook erg gemakkelijk (iDeal)

Betrouwbaar en Snel

Soms heb ik mijn bestelling de volgende dag al, meestal na 2 dagen, nog nooit meer dan 3. De aanbiedingen zijn goed en stapelen. Als er iets niet klopt aan je bestelling zijn ze zeer klantvriendelijk en komen met een goede oplossing. Klantenservice reageert meestal binnen een paar uur. Top bedrijf!

Altijd snel en goede producten

Goede winkel die snel bezorgd en altijd bereikbaar is

Betrouwbar en snel

Echt een betrouwbare bron voor research chemical ! al 2 jaar vaste klant

Snel safe simpel

Makkelijk bestellen en discreet verstuurd.

SUPER!!!

Snel, makkelijk, enorm assortiment.

Betrouwbare RC-vendor

meerdere substanties getest

snel en betrouwbaar

goede kwaliteit chemische preparaten vooe verder onderzoekl

Goede kwaliteit en snel geleverd.

Bestelling vaak de volgende dag al geleverd en altijd goede kwaliteit! Jammer genoeg ging het bij mijn laatste bestelling dit keer mis. Ik bestel altijd 3fa waar zeker tevreden mee ben, alleen kreeg ik de laatste bestelling 2fa ipv 3fa. Ik vind het vervelend om terug te moeten sturen en het bellen over dat mijn bestelling niet juist is geleverd. Heb de 2fa gebruikt maar de resultaten waren teleurstellend.

Heb het besteld en de volgende dag was het binnen.

Altijd hoge Kwaliteit!

De customer support is erg fijn, goed en discrete verpakking!

Dubbel gevoel

Altijd snelle verzending, goede betrouwbaarheid. Communicatie zou soms iets vriendelijker mogen (betaling ging lastig door een storing). Wellicht onbedoeld maar bij het vragen of zij bekend waren met een storing leek het eerder alsof ik maar lastig was (dan doe BC die ik niet heb etc) dan dat er mee gedacht werd voor een oplossing om nog op tijd te kunnen bestellen. Jammer want tot op heden ben ik verder altijd zeer tevreden geweest en vriendelijk te woord gestaan.

Topspul

Top kwaliteit nooit te weinig alleen mag soms iets sneller

Gewoon tevreden. Niks op aan te merken.

Bestel regelmatig bij homechemistry en het is altijd goed ;)

Betrouwbaar

Nooit problemen gehad met kwaliteit en levering.

Gewoon goed

Alles was goed. Goede bezorging, staat niet precies op waar het vandaan komt. Alleen jammer dat ik niet kon kiezen om het af te laten leveren bij een ophaalpunt, terwijl dit wel zou moeten kunnen.

Top webwinkel

Alles was perfect!

top producten!

Erg goede service, en goeie zuiverheid van de producten die ik bij homechemistry heb gekocht ik raad deze site sowieso aan!

Door de kerst deze x de bezorging vertraagd. Voor de rest altijd keurig verzorgd

Goed spul. Snelle levering

Goed spul en snelle leveringen

Nooit problemen met de levering gehad altijd rechtstreeks en de producten zijn goed te vertrouwen kortom homechemistery is eerlijk en vertrouwbaar Groeten trouwbare klant

Zeer positief

Snelle levring Nooit moeilijk doen Goede kwaliteit

Goed verpakt snel geleverd goed product

Over HomeChemistry

De beste one-stop-shop voor al je scheikundige inspiratie en benodigdheden!