Snelle levering & goede 6-APB batch, waarbij je tijdens gebruik van 180/200 mg in een capsule de MDMA rush na circa 5 kwartier begint te voelen. Andere vendors die een lagere prijs aanbieden, verkopen een 1 of ander slap poedertje, waarvan je minstens 270 mg nodig hebt wil je überhaupt een lichte rush voelen. Dat is natuurlijk niet goed & zonde vh geld. Nee, ik blijf gewoon bij Home Chemistry bestellen, want zij leveren voor een goede prijs altijd kwaliteit.
Beste Suzanna, Bedankt voor je gedetailleerde en positieve review! 💙 We zijn blij dat je tevreden bent met de kwaliteit van onze producten zoals verwacht hebt ervaren. We doen altijd ons best om producten van hoge kwaliteit aan te bieden en ervoor te zorgen dat onze klanten waar voor hun geld krijgen. Fijn dat we je steeds kunnen blijven helpen! Als je ooit vragen hebt of iets nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Met vriendelijke groet, Het Homechemistry team 💚
Zawsze najlepsza jakość odczynników, chociaż zdażyło się im pomylić zamówienie to i tak dosłali to co brakowało. Polecam
Beste Daniel Bedankt voor je feedback en je positieve beoordeling! 💙 We zijn blij dat je tevreden bent met de kwaliteit van onze producten, en we waarderen het dat je onze service aanbeveelt. Het spijt ons dat er een foutje is gemaakt met je bestelling, maar we zijn blij dat we het snel hebben kunnen oplossen. We doen ons best om altijd de beste service te bieden! 😊 Met vriendelijke groet, Het Homechemistry team 💚
Veel research middelen tegen scherpe prijzen en supersnel geleverd
Beste Marcel, Bedankt voor je positieve review! 💙 Fijn om te horen dat je tevreden bent met ons assortiment en de snelle levering. We streven er altijd naar om een breed aanbod van kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen te bieden. Als je in de toekomst nog iets nodig hebt, staan we klaar om je verder te helpen! Met vriendelijke groet, Het Homechemistry team 💚
Beste Joffrey, Dank je wel voor je feedback! 😊 We zijn blij dat je tevreden bent met de snelle levering! We doen ons best om alles zo snel mogelijk bij je te krijgen. Als je in de toekomst nog iets nodig hebt, staan we altijd voor je klaar. Met vriendelijke groet, Het Homechemistry team 💚
Gewoon top en heel snel thuis
Beste Pieter, Bedankt voor je geweldige review! 💙 We zijn blij dat je zo tevreden bent met zowel de producten als de snelle levering. We doen altijd ons best om alles zo snel mogelijk bij je te krijgen! Als je in de toekomst weer iets nodig hebt, weet je ons te vinden. Met vriendelijke groet, Het Homechemistry team 💚
Ik bestel hier regelmatig en ik blijf me verbazen hoe snel en zorgvuldig de producten geleverd wordt. Zeer betrouwbare organisatie die mij door hun snelle service vaak uit de brand heeft geholpen.
Beste J, Wat geweldig om te horen dat je zo tevreden bent met de service! 💙 We doen altijd ons best om elke bestelling snel en zorgvuldig te leveren, en het is fantastisch dat we je vaak uit de brand hebben kunnen helpen. Bedankt voor je vertrouwen in ons en voor je trouw als klant! Als je ooit nog iets nodig hebt, staan we altijd klaar om je te helpen. Met vriendelijke groet, Het Homechemistry team 💚
Veel verschillende drugs maar deze troep moet je echt verbieden, je hersenpan Staat op totaal blanco en je loopt scheef of je veel gedronken hebt, was bijna onmogelijk een appje toesturen, wat een pleuris troep is dit, Echt uit de handel nemen, dit neem je niet voor een plezierige avond en is ronduit gevaarlijker dan cocaine of speed
Snel, decreet,
Best Pj, Bedankt voor je feedback! We zijn blij dat je tevreden bent met de snelheid en discretie van onze service. 💙 We doen altijd ons best om ervoor te zorgen dat je precies krijgt wat je hebt besteld. Mocht je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen! Met vriendelijke groet, Het Homechemistry team 💚
Als jarenlang, loyaal en frequent klandiziepersoon kan ik geen negatief woord vinden tussen de niets dan lof, Voor mij is er maar een keuze: jullie.
Beste Jelmer, Wauw, wat een geweldige review! 💙 Bedankt voor je jarenlange loyaliteit en vertrouwen in ons! We zijn ontzettend blij dat we je keer op keer kunnen blijven helpen. Jouw steun betekent heel veel voor ons, en we zullen altijd ons best doen om je de beste service te bieden. Als er ooit iets is waar je vragen over hebt, staan we altijd voor je klaar! Met vriendelijke groet, Het Homechemistry team 💚
Uitstekende kwaliteit, makkelijke en vlotte afhandeling
Beste Anton, Dank je wel voor de positieve beoordeling! 😊 We zijn ontzettend blij dat je tevreden bent met de kwaliteit en de afhandeling. We doen ons best om elke ervaring zo soepel mogelijk te maken, en het is fijn om te horen dat dit ook bij jou het geval was! Als je in de toekomst nog iets nodig hebt, staan we altijd voor je klaar. Met vriendelijke groet, Het Homechemistry team 💚
Home chemistry werkt snel en is 100% betrouwbaar maar ik heb inmiddels 2 keer iets besteld wat wat nauwelijks werkte. Andere keren ging het wel goed.
Had verkeerde spul geleverd gekregen. Via de website op WhatsApp terecht gekomen. Daar supersnel geholpen met hoe terug te sturen en alsnog de juiste bestelling geleverd te krijgen. De volgende dag al geleverd. Heel fijn.
Beste Onno, Wat fijn om te horen dat we je snel hebben kunnen helpen en dat alles zo vlot geregeld was! 💙 We doen altijd ons best om ervoor te zorgen dat je de juiste producten op tijd ontvangt. Bedankt voor je geduld en vertrouwen! Als je in de toekomst nog iets nodig hebt, weten we dat je ons altijd kunt bereiken. 😊 Met vriendelijke groet, Het Homechemistry team 💚
Nvt /
Beste Stefan, Bedankt voor je beoordeling! 😊 We zijn blij dat je tevreden bent met je ervaring! Als er nog iets is dat we kunnen doen om die 9 naar een 10 te brengen, laat het ons dan weten. We staan altijd open voor feedback! Met vriendelijke groet, Het Homechemistry team 💚
Ze verzenden snel en discreet (wat ik wel erg belangrijk vind) Mijn vriend en ik bestellen beide regelmatig hier en hebben nog nooit problemen gehad!
Beste Willy, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de snelle en discrete verzending! 💙 We streven er altijd naar om de best mogelijke ervaring te bieden voor al onze klanten. Geweldig dat jullie beide regelmatig bij ons bestellen en alles soepel verloopt! Als er ooit iets is waar we je mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact op te nemen. We staan altijd voor je klaar! 😊 Met vriendelijke groet, Het Homechemistry team 💚
Goede service leveren zoals beloofd
Originele beoordeling
De prijs is in eens verdubbeld
I have been a customer for over two years now and I can wholeheartedly recommend these guys. Overall quality of products has been good - very good and they are my go to shop for these kind of stuff. Shipment policy and delivery time is exceptional in my opinion. 100% Reccomend.
Dear Dorian, Thank you so much for your wonderful review! 😊 We're thrilled to hear that after two years, you're still satisfied with our products and service. Your trust and recommendation mean a lot to us. With kind regards, The Home Chemistry Team 💙✨
Alles wat we hebben kunnen testen voldeed 100% aan de verwachtingen.
Beste P., Bedankt voor je fantastische review! 😊 We zijn blij dat de producten volledig aan je verwachtingen voldeden. Jouw tevredenheid is voor ons het allerbelangrijkste! Met vriendelijke groet, Het Home Chemistry Team 💙✨
Netjes verpakt. Duidelijk.
Beste E., Bedankt voor je positieve review! 😊 We zijn blij dat je tevreden bent met de nette verpakking en duidelijkheid. Jouw feedback wordt zeer gewaardeerd! Met vriendelijke groet, Het Home Chemistry Team 💙✨
Ik bestel al enkele jaren op home chemistry. En nog nooit een vervelende ervaring ondervonden.
Beste Fabian, Bedankt voor je geweldige review en je jarenlange vertrouwen! 😊 We zijn blij dat je altijd tevreden bent met onze service. Jouw loyaliteit betekent veel voor ons! Met vriendelijke groet, Het Home Chemistry Team 💙✨
Snelle levering goede service klantvriendelijk
Beste Dmj, Bedankt voor je geweldige review! 😊 We zijn blij dat je tevreden bent met onze snelle levering, goede service en klantvriendelijkheid. Jouw feedback betekent veel voor ons! Met vriendelijke groet, Het Home Chemistry Team 💙✨
Jammer dat er 2 gebroken pillen bij zaten, verder correcte en snelle levering.
Beste L, Bedankt voor je review! 😊 Het spijt ons te horen dat er twee gebroken pillen bij zaten. We nemen dit serieus en gaan ervoor zorgen dat dit in de toekomst wordt vermeden. We zijn blij dat je verder tevreden bent met de snelle en correcte levering. Met vriendelijke groet, Het Home Chemistry Team 💙✨
1 x wat besteld en gelijk de gouden ticket met extra producten...SUPER!!!
Beste Michel, Wat een geweldige review! 😊 Super dat je de gouden ticket hebt gekregen en dat je blij bent met de extra producten. We zijn blij dat je tevreden bent met je ervaring! Met vriendelijke groet, Het Home Chemistry Team 💙✨
Gratis producten ontvangen en als ik iets niet ontvangen heb of iets dergelijks sturen ze t gelijk op, geweldige service en kwaliteit!!!!
Beste Wesley, Bedankt voor je fantastische review! 😊 We zijn blij dat je zo tevreden bent met onze service en kwaliteit. Het is geweldig om te horen dat je altijd snel geholpen wordt als er iets ontbreekt. Jouw feedback betekent veel voor ons! Met vriendelijke groet, Het Home Chemistry Team 💙✨
De volgende dag in huis, goed bereikbaar voor vragen en lossen mogelijke problemen snel op.
Beste Jan, Bedankt voor je positieve review! 😊 We zijn blij dat je tevreden bent met onze snelle levering en de service bij vragen. We doen altijd ons best om snel te helpen. Met vriendelijke groet, Het Home Chemistry Team 💙✨
Snelle en discrete levering!
Beste Frans, Bedankt voor je geweldige review! 😊 Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze snelle en discrete levering. Jouw feedback betekent veel voor ons! Met vriendelijke groet, Het Home Chemistry Team 💙✨
Rouaanstraat 13
9723 CA Groningen
De beste one-stop-shop voor al je scheikundige inspiratie en benodigdheden!