Easy, reliable

Really good ordering process, with status update at each point, delivery slot provided and delivered ontime. Can’t fault them.

Verast

Super service,beteld en netjes pp tijd thuisbezorgd en tookwaliteit voor eennette prijs. Heerlijke verse pizzabodems

Bestellen ging goed en makkelijk. Je word goed en netjes op de hoogte gehouden van het hele proces tot bezorgen aan toe. Ook een hele aardige en nette bezorger heel tevreden

Duidelijk en snel bezorgd.

Besteld op de ene dag en supersnel de volgende dag in huis! Vriendelijke bezorger. Helemaal blij mee.

De producten zijn goed

Heb al een paar keer gehad dat we opmerkingen over de levering hebben over datum of transport en krijgen gewoon geen reacties en dat vind ik persoonlijk heel irritant.

Gewoon goed

Vlot bezorgd

Erg tegenvallend dat wij producten ontvangen die over 2 weken over datum gaan

Mij werd ook verteld dat er contact opgenomen zou worden betreft dit probleem maar dat is ook helaas niet gebeurt

Wij zijn zeer te vreden

Wij zijn zeer blij. Nette levering alles.goed ingepakt en koud. Vriendelijk. En veel levingsmogelijkheden. Zeer aan te raden

Wacht al sinds 1 mei op terugbetaling

Vooruit betalen, leveren ho maar. Geen communicatie. Antwoorden niet op mails. Op 1 mei besteld en vooruitbetaald. Nooit wat geleverd gekregen. Ook nog geen geld terug tot op heden, we zijn bijna 4 weken verder…. WAARDELOOS! Ik kan iedereen afraden om hier te bestellen. Stel farizeeërs.

Gesmolten doos ijs

Er wordt niet gereageerd op mijn berichtgeving

Zwaar kut

Ik koop hier nooit meer. Ik wil mijn geld terug.

Snel

Lage franco en snelle levering

betrouwbaar

Na wat opstartproblemen (moeilijk om iemand te pakken te krijgen, ook na terugbelverzoek via de receptie), toch prima verder geholpen.

Meerdere keren besteld, elke keer snel en zonder problemen geleverd

Duidelijk en snelle bezorging

Perfecte communicatie

Er is maar de helft geleverd.

Zonder bericht is er maar de helft van de bestelling geleverd. Dit is ook geconstateerd door de bezorger. We hebben dit al een aantal keer aangegeven, maar we krijgen geen reactie.

Waardeloos

Ik heb donderdag een bestelling geplaatst om 14:20, die zou dus de volgende dag geleverd worden, kreeg ook een mail met de volgcode en dat hij ingepland was voor de volgende ochtend rond 10:30. De volgende dag deed die link het niet meer en kreeg ik een melding dat de zending verlopen was. Gebeld met de klantenservice; de zending was niet mee met transport. “Zal ik hem voor morgen inplannen”, ja doe dat maar hè. Nou, zaterdag zou ik het dus binnenkrijgen. Kreeg weer een link om het transport te volgen de volgende dag. Eerst zou levering in de ochtend geschieden, toen eind middag. Prima. Uiteindelijk nooit iemand gezien en kreeg ik om 16:22 een mail dat de bestelling niet geleverd kon worden…. Ten eerste vind ik het schandalige service; ik moest vooraf betalen (€600). Ook zijn het zakelijke goederen die ik bestel en waar ik op reken om mijn onderneming te draaien. Onbetrouwbaar, slechte service en dit was de eerste (nou ja, daar is geen eens spraken van) en laatste keer.

Top bedrijf!

Bestelde voor de eerste keer, gemakkelijk kunnen afrekenen. Duidelijk informatie over de bezorging/tijd, je kan de online meekijken of de bezorger al in de buurt is zodat je niet de gehele dag hoeft te wachten.

Heerlijk ijs besteld en geleverd, keurig op de hoogte gehouden van levermoment. Met vragen altijd gelijk iemand aan de telefoon; kortom een Topbedrijf!

Makkelijk en betrouwbaar

Enthousiaste medewerkers aan de telefoon om mijn vraag op te lossen.

Goed assortiment, goede prijs, duidelijke service

Klipachtig houmous in de aangeboden variant is elders nauwelijks te verkrijgen en was voordelig, zeker met de korting

Uitstekend!!

Gemakkelijk bestellen en snelle levering!!

Ik ga zeker terugkomen.

Goed produkt. Nee, heerlijk produkt. Snelle en goeie levering.

Blij met snel service van QASTA

Riddererf 2

3861 PT Nijkerk

Over QSTA

QSTA is de online versmarkt voor foodprofessionals. Wij zetten de digitale mogelijkheden slim in om vraag en aanbod in de foodwereld samen te brengen in één handige onestopshop.