Supersnelle levering

Supersnelle levering

Makkelijk besteld, snel geleverd

Het bestellen gaat makkelijk en de volgende dag al in huis.

Fijne service snelle levering zeer tevreden

gewoon perfect en handig

bestellen invoeren en de volgende dag staat het op de stoep

Ondanks dat ik particulier ben kon ik toch een bestelling plaatsen. Het contact verliep snel en correct. De mailwisseling was kort en duidelijk. Fijn dat er met track en trace gewerkt wordt. De bezorging verliep prima, keurig op tijd en een zeer vriendelijke bezorger.

Zeer netjes

Erg vriendelijk en netjes

Bestelling kwam niet na wachten

Heb bestelling geplaatst en op dag van levering pas later op de dag mailtje ontvangen dat het bij de leverancier niet op voorraad was

Netje op de hoogte gehouden wanneer het pakket bezorgd zou worden.. Top! en heerlijk ijs

Snel geleverd, geen onzin!

Zeer prettige ervaring en service na 1e bestelling, zeker voor herhaling vatbaar!

Vandaag bestelt, morgen in huis. Meer dan tevreden

altijd keurig verzorgd

gemakkelijk bestellen,altijd op tijd en snel in huis

Makkelijk online te bestellen. Inderdaad binnen 24 uur aan huis geleverd door een vriendelijke chauffeur. De bestelling was helemaal oké.

Prima Service!

Snelle en nette levering! Helemaal top!

Prima.

Super top bedrijf

Super top bedrijf met zeer goede service houd je netjes op de hoogte door te bellen voor bezorging door de bezorger of dat wel of niet uitkomt van beiden kanten Top bedrijf dit hoor en zie je niet vaak of eigenlijk haast nooit Dit is de tweede keer dat we bij deze bedrijf bestellen en we blijven hier bestellen Waarom na een ander gaan als je zo goed wordt geholpen en waar klanten nog echte klanten zijn

Easy, reliable

Really good ordering process, with status update at each point, delivery slot provided and delivered ontime. Can’t fault them.

Verast

Super service,beteld en netjes pp tijd thuisbezorgd en tookwaliteit voor eennette prijs. Heerlijke verse pizzabodems

Bestellen ging goed en makkelijk. Je word goed en netjes op de hoogte gehouden van het hele proces tot bezorgen aan toe. Ook een hele aardige en nette bezorger heel tevreden

Duidelijk en snel bezorgd.

Besteld op de ene dag en supersnel de volgende dag in huis! Vriendelijke bezorger. Helemaal blij mee.

De producten zijn goed

Heb al een paar keer gehad dat we opmerkingen over de levering hebben over datum of transport en krijgen gewoon geen reacties en dat vind ik persoonlijk heel irritant.

Gewoon goed

Vlot bezorgd

Erg tegenvallend dat wij producten ontvangen die over 2 weken over datum gaan

Mij werd ook verteld dat er contact opgenomen zou worden betreft dit probleem maar dat is ook helaas niet gebeurt

Wij zijn zeer te vreden

Wij zijn zeer blij. Nette levering alles.goed ingepakt en koud. Vriendelijk. En veel levingsmogelijkheden. Zeer aan te raden

Wacht al sinds 1 mei op terugbetaling

Vooruit betalen, leveren ho maar. Geen communicatie. Antwoorden niet op mails. Op 1 mei besteld en vooruitbetaald. Nooit wat geleverd gekregen. Ook nog geen geld terug tot op heden, we zijn bijna 4 weken verder…. WAARDELOOS! Ik kan iedereen afraden om hier te bestellen. Stel farizeeërs.

Gesmolten doos ijs

Er wordt niet gereageerd op mijn berichtgeving

Riddererf 2

3861 PT Nijkerk

Over QSTA

QSTA is de online versmarkt voor foodprofessionals. Wij zetten de digitale mogelijkheden slim in om vraag en aanbod in de foodwereld samen te brengen in één handige onestopshop.