Blijvertje

Bestellen via de site is erg makkelijk. Klantenservice is bijzonder snel en schrijft het woord met hoofdletters! De producten van Royal Spelt gebruikten wij al. Deze zijn perfect evenals de bezorging van Qsta. Lang verhaal kort....beide zijn aanraders en blijvers!

Blijvertje

Makkelijk en goed

Makkelijk besteld en snel geleverd

Niks mis mee, ging sneller dan ik had verwacht. Top!

geweldig snel in huis

ik bestel het bij jullie het is snel geleverd en werd gebeld toen ik niet thuis was met de chauffeur afgesproken waar die het neer kon zetten ging heel erg goed

snelle levering en goede producten

nadat wij de bestelling hebben gedaan werd er snel geleverd. Keurige bezorging. Goede producten

hele snelle levering

De nootjes die ik heb besteld waren er heel erg snel. Gelukkig was ik aanwezig, ik had geen tijd doorgekregen wanneer ze werden afgeleverd.

Het duurde even voor dat ik de juiste artikelen kon selecteren. Uiteindelijk is het gelukt met behulp van de Chat.

Snel geleverd, goede prijs, vriendelijk

Snel geleverd, goede prijs, vriendelijk.

Prima conform afspraak geleverd.

Duidelijk bestelsysteem, op tijd geleverd, kortom prima.

Goede kwaliteit en service

Altijd een snelle en nette levering. Zeer goede producten van hoge kwaliteit.

Snel geleverd, goede communicatie

Volgende dag al binnen. Goed te volgen via track en trace en een erg vriendelijke chauffeur.

Te duur

Jullie zijn duurder dan in de winkel en vind het vreemd dat je ook nog btw moet betalen over Verzend kosten ik ga dus voortaan in de winkel mij smuldier kopen

Dat belooft veel goeds

Dit is fijn: (koel)vers, diepvries en houdbaar assortiment dat steeds meer uitgebreid wordt, keurig netjes en supersnel geleverd. Mijn eerste bestelling via de overzichtelijke website was een testje waar QSTA met vlag en wimpel voor is geslaagd. Ik houd de website in de gaten voor nog meer innovatieve, verrassende en verse producten.

Mooie en bijzondere produkten. Service aan huis geleverd de volgende dag. Word op tijd geleverd en altijd een aardige chauffeur!

Qsta Review

...

Perfect bezorgt

Had liever ook grotere verpakkingen gehad van het vlees. Voor de rest helemaal tevreden

Makkelijk, snel en goed

Ik bestel voor mijn honden vlees bij Qsta, makkelijk te vinden op de site, een hele snelle en correcte aflevering. Een bedrijf die zijn afspraken nakomt en dat is heel erg fijn.

Goede services

Je bestelt volgende dag is het er

zeer slecht

eten besteld en betaald , nu blijkt dat niet meer leverbaar te zijn , tewijl er op de website nog steeds staat 20 op vooraad , nu wil ik me geld terug , en dan blijkt de man voor geld terug sturen op vakantie te zijn , en moet ik het over 4 weken nog eens proberen

Zeer goed en professioneel bedrijf!

Zeer makkelijk bestellen via de site. Ook via de live chat heel goed geholpen en direct een overzichtelijke betalings factuur. Super blij om de drank van het merk Moon hier te vinden en te kunnen bestellen. Bezorging al de volgende dag en ook nog eens gekoeld!!! Ik raad het iedereen aan en blijf zeker hier bestellen!!

alles naar wens

Riddererf 2

3861 PT Nijkerk

Over QSTA

QSTA is de online versmarkt voor foodprofessionals. Wij zetten de digitale mogelijkheden slim in om vraag en aanbod in de foodwereld samen te brengen in één handige onestopshop.