Op de website van Interport is het product duidelijk weergegeven. In mijn geval heb ik een paar Salomon hikingschoenen gekocht. Helaas bleek de maat iets aan de kleine kant te zijn. Achteraf zag ik in online reviews dat dit vaker voorkomt bij dit model. De schoenen moeten daardoor retour gestuurd worden. Helaas las ik dat je bij het retourneren zelf direct de verzendkosten moet betalen. Op zich is dat geen probleem, maar het zou handiger en klantvriendelijker zijn als dit, net als bij veel andere webshops, via een automatisch retourlabel geregeld wordt. De kosten zouden dan eenvoudig verrekend kunnen worden met de terugbetaling. Bovendien lijkt het mij dat de kosten op die manier ook lager kunnen uitvallen.
Beste Martin, Bedankt voor uw uitgebreide feedback, dit helpt ons om onze service te verbeteren. Maarten, Intersport Eindhoven
Zocht schoenen die bijna nergens meer verkrijgbaar waren, behalve bij deze winkel. De bestelling was zo geplaatst en snel geleverd.
Beste Marian, Fijn dat wij toch nog de schoenen hadden die u zocht. We hopen dat u lang kan genieten van uw schoenen. Maarten Intersport Eindhoven
Jas voldeed niet aan verwachting, Retour niet mogelijk in intersport winkel waardoor zeer hoge retourkost
Beste Luc, Jammer dat uw bestelling niet goed is bevallen. Het is inderdaad helaas niet mogelijk om onze artikelen bij andere Intersport winkels te retourneren en ik begrijp de teleurstelling. We zullen kijken of we onze retourvoorwaarden en met name bij welke winkels retourneren mogelijk is beter kunnen communiceren. Maarten, Intersport Eindhoven
Super snelle levering.
Beste Johanna, We doen ons best om elke order zo snel mogelijk te vervullen. Fijn dat dit gewaardeerd wordt :) Maarten, Intersport Eindhoven
Prima en snel geregeld
Beste Thea, Bedankt voor de waardering en wij wensen u veel plezier met uw bestelling. Maarten, Intersport Eindhoven
Bestelling deels geannuleerd door jullie omdat bestelde shirt er niet was door fout in vooraad. Dat vind ik al slecht. En achteraf denk ik waarom niet het aanbod om het shirt in zwart ipv blauw aan te bieden.. Bestelde er namelijk 1 blauw en 1 zwart. Had ook 2x zwart mogen zijn. En vervolgens duurde de levering ook best lang. Maar wil niet zeggen dat ik nooit meer zou bestellen.
Beste Tamara, Wat vervelend dat we een deel van uw order hebben moeten annuleren. Wij proberen vanzelfsprekend deze fouten te voorkomen en jammer dat dit toch gebeurd is. Als u weer bij ons besteld laten wij zien dat dit niet onze standaard is. Maarten, Intersport Eindhoven
Goed op tijd geleverd
Beste Leon, Dat zijn twee woorden die wij graag zien ;) Maarten, Intersport Eindhoven
Gewoon tevreden en betrouwbaar
Beste Linda, Fijn dat we u goed hebben kunnen helpen. We staan graag weer voor je klaar. Maarten, Intersport Eindhoven
Prima service en snelle levering.
Beste Anna, Bedankt voor uw positieve waardering. Maarten Intersport Eindhoven
Het verzenden van mijn bestelling liet wat langer op zich wachten dan ik gewend ben bij andere winkels, welke ik al reeds 2 dagen in huis had. Het retourbeleid had bij de bestelling duidelijker aangegeven moeten worden want klanten moeten zelf de kosten voor verzending betalen. Wel wordt er gepronkt met termen als: Gratis bezorgen vanaf €50,- / In 1-3 werkdagen verzonden / beoordeling 8,2/10 / 14 dagen retourtermijn
Beste J, Bedankt voor je feedback. Het spijt ons dat de verzendtijd en de duidelijkheid over de retourkosten niet aan je verwachting voldaan hebben. We nemen je punten mee om onze service en communicatie te verbeteren. Maarten Intersport Eindhoven
Niks mis mee
Beste B, Bedankt voor uw positieve review. Maarten Intersport Eindhoven
Mijn ervaring omschrijf ik als volgt: De bestelling verliep verder goed: snelle levering en de schoenen zelf zijn in perfecte staat. Wat echter opvalt, is dat de Lowa schoenen in een Meindl-doos zijn verzonden. Dat wekt onnodig twijfel over de herkomst, bijvoorbeeld of het om een retourproduct gaat of dat de originele verpakking ontbreekt. Voor een winkel als Intersport verwacht je correcte, merkgebonden verpakking. Dit is een verbeterpunt, want het doet afbreuk aan een verder positieve ervaring.
Beste Guido, Allereerst fijn dat uw algemene ervaring vrij positief is. Wat betreft uw reactie op onze dozen begrijpen wij u volledig. Wij houden helaas niet alle schoendozen van onze winkelmodellen waardoor wij soms een alternatief moeten gebruiken. Hierbij proberen wij altijd de merken te matchen maar dit lijkt bij u verkeerd te zijn gegaan. Onze excuses voor de verwarring. Maarten Intersport Eindhoven
Ik zou dit bedrijf aanbevelen. Snelle levering en mooie spullen.
Beste Anne, Heel fijn dat we goed zijn bevallen en ons bedrijf zou aanbevelen. We staan graag weer voor u klaar! Maarten Intersport Eindhoven
Ik kwam voor het ophalen van een online bestelde zwembroek. De maattabel online ontbrak en toen ik het pakketje in de winkel openmaakte bleek al snel dat ik een andere maat nodig had. De mevrouw die me hielp was superaardig en heeft vanuit de winkelvoorraad me alsnog de juiste maat meegegeven. Dankjewel!
Beste Jeroen, Wat fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen! Onze excuses voor de ontbrekende maattabel op de website; we gaan dit direct nakijken. Veel plezier met je nieuwe zwembroek! Maarten Intersport Eindhoven
Snel geleverd.
Beste, Fijn dat we u heel tevreden bent met ons en uw bestelling. We staan graag weer voor u klaar. Maarten Intersport Eindhoven
Baal erbij dat de 2 producten die ik juist nodig had zijn geannuleerd. Dit werd verteld in een mail met de mededeling dat de overige producten wel worden opgestuurd.
Beste Yvette, Wat vervelend dat juist de producten die je nodig hebt zijn geannuleerd, onze excuses hiervoor. Mocht je willen dat we meedenken over een alternatief, neem dan gerust contact op met onze winkels. Maarten Intersport Eindhoven
Prima ervaring netjes geleverd volgens tijdschema
Beste Chris, Bedankt voor je positieve waardering! Maarten Intersport Eindhoven
Skeelers voor mijn dochter besteld, deze kwamen precies volgens beloofde levering, heel fijn. Mijn dochter is ook erg blij met de. skeelers, netjes in orde.
Beste Dorothee, Fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen. Wij staan graag weer voor u klaar. Maarten Intersport Eindhoven
Mijn bestelde schoenen snel en perfect geleverd gekregen. Min punt vond ik echter dat het afgeleverd werd bij een PostNL punt. Dit terwijl ik mijn woonadres als afleveradres had opgegeven. Niet geheel volgens verwachting dus.
Beste Miranda, Wat jammer dat u het zo heeft ervaren. Wij verzenden altijd onze pakketen naar uw huisadres. Het kan zijn dat u op het bezorgmoment niet thuis was en PostNL het pakket naar hun PostNL punt heeft laten leveren. Wij wensen u in ieder geval nog veel plezier met uw bestelling! Maarten Intersport Eindhoven
Bestelling goed en snel geleverd. 1 artikel geretourneerd en ook dat is goed en snel verwerkt. Fijn bedrijf!
Beste A., Bedankt voor uw positieve beoordeling. Maarten Intersport Eindhoven
Website, bestelling, betaling, levering verliepen uiterst vlot en zonder probleem.
Beste Rudi, Fijn dat uw bestelling gemakkelijk is verlopen. We staan graag weer voor u klaar. Maarten Intersport Eindhoven
Heb nu voor de tweede keer de ASICS cumulus gekocht. Ben er erg tevreden mee, fijne schoen.
Beste Anita, Wij wensen u veel sportplezier met uw wandelschoenen. Maarten Intersport Eindhoven
Een minpuntje , alweer nieuwsbrieven. Had me niet opgegeven.
Beste Cas, Bedankt voor de review! Vervelend dat u ongewenste nieuwsbrieven heeft ontvangen; dit is natuurlijk niet de bedoeling. U kunt zich gelukkig eenvoudig afmelden via de link 'uitschrijven voor deze nieuwsbrief' onderaan de mail. Maarten Intersport Eindhoven
Deze maat was alleen nog te verkrijgen bij van den Broek Ben er blij mee
Beste Ed, Fijn om te lezen dat u tevreden bent met uw bestelling. Maarten Intersport Eindhoven
Zeer snel geleverd, fijn!
Beste Sandra, Fijn om te lezen dat uw pakket spoedig is bezorgd. Maarten Intersport Eindhoven
De Run 8301
5504 EN Veldhoven
Intersport van den Broek / Biggelaar is de sportspecialist van het zuiden met in totaal vijf vestigingen. Iedere vestiging heeft een specialisme. Zo is Intersport Biggelaar de wintersportspecialist en het filiaal in Duiven de specialist in outdoor. Met ruim 13.000 artikelen hebben wij een zeer grote sportcollectie.