Bestellen is makkelijk, retourneren minder eenvoudig!

Op de website van Interport is het product duidelijk weergegeven. In mijn geval heb ik een paar Salomon hikingschoenen gekocht. Helaas bleek de maat iets aan de kleine kant te zijn. Achteraf zag ik in online reviews dat dit vaker voorkomt bij dit model. De schoenen moeten daardoor retour gestuurd worden. Helaas las ik dat je bij het retourneren zelf direct de verzendkosten moet betalen. Op zich is dat geen probleem, maar het zou handiger en klantvriendelijker zijn als dit, net als bij veel andere webshops, via een automatisch retourlabel geregeld wordt. De kosten zouden dan eenvoudig verrekend kunnen worden met de terugbetaling. Bovendien lijkt het mij dat de kosten op die manier ook lager kunnen uitvallen.

Makkelijk te bestellen, snelle levering.

Zocht schoenen die bijna nergens meer verkrijgbaar waren, behalve bij deze winkel. De bestelling was zo geplaatst en snel geleverd.

Slecht

Jas voldeed niet aan verwachting, Retour niet mogelijk in intersport winkel waardoor zeer hoge retourkost

Snel

Super snelle levering.

Prima en snel geregeld

Prima en snel geregeld

Betere service gewend

Bestelling deels geannuleerd door jullie omdat bestelde shirt er niet was door fout in vooraad. Dat vind ik al slecht. En achteraf denk ik waarom niet het aanbod om het shirt in zwart ipv blauw aan te bieden.. Bestelde er namelijk 1 blauw en 1 zwart. Had ook 2x zwart mogen zijn. En vervolgens duurde de levering ook best lang. Maar wil niet zeggen dat ik nooit meer zou bestellen.

In twee woorden; gewoon goed!

Goed op tijd geleverd

Goed prijs en snelle levering

Gewoon tevreden en betrouwbaar

Prima service en snelle levering.

Kan op veel punten verbeterd worden

Het verzenden van mijn bestelling liet wat langer op zich wachten dan ik gewend ben bij andere winkels, welke ik al reeds 2 dagen in huis had. Het retourbeleid had bij de bestelling duidelijker aangegeven moeten worden want klanten moeten zelf de kosten voor verzending betalen. Wel wordt er gepronkt met termen als: Gratis bezorgen vanaf €50,- / In 1-3 werkdagen verzonden / beoordeling 8,2/10 / 14 dagen retourtermijn

Niks mis mee

Goed product, maar geleverd in verkeerde doos

Mijn ervaring omschrijf ik als volgt: De bestelling verliep verder goed: snelle levering en de schoenen zelf zijn in perfecte staat. Wat echter opvalt, is dat de Lowa schoenen in een Meindl-doos zijn verzonden. Dat wekt onnodig twijfel over de herkomst, bijvoorbeeld of het om een retourproduct gaat of dat de originele verpakking ontbreekt. Voor een winkel als Intersport verwacht je correcte, merkgebonden verpakking. Dit is een verbeterpunt, want het doet afbreuk aan een verder positieve ervaring.

Ik zou dit bedrijf aanbevelen. Snelle levering en mooie spullen.

Supervriendelijke service

Ik kwam voor het ophalen van een online bestelde zwembroek. De maattabel online ontbrak en toen ik het pakketje in de winkel openmaakte bleek al snel dat ik een andere maat nodig had. De mevrouw die me hielp was superaardig en heeft vanuit de winkelvoorraad me alsnog de juiste maat meegegeven. Dankjewel!

Bijzonder tevreden.

Snel geleverd.

Jammer van de annulering

Baal erbij dat de 2 producten die ik juist nodig had zijn geannuleerd. Dit werd verteld in een mail met de mededeling dat de overige producten wel worden opgestuurd.

Prima ervaring netjes geleverd volgens tijdschema

Snelle levering en goed product

Skeelers voor mijn dochter besteld, deze kwamen precies volgens beloofde levering, heel fijn. Mijn dochter is ook erg blij met de. skeelers, netjes in orde.

Bestelling en product prima! Levering wat minder

Mijn bestelde schoenen snel en perfect geleverd gekregen. Min punt vond ik echter dat het afgeleverd werd bij een PostNL punt. Dit terwijl ik mijn woonadres als afleveradres had opgegeven. Niet geheel volgens verwachting dus.

Bestelling goed en snel geleverd

Bestelling goed en snel geleverd. 1 artikel geretourneerd en ook dat is goed en snel verwerkt. Fijn bedrijf!

Kan er niets negatief over zeggen

Website, bestelling, betaling, levering verliepen uiterst vlot en zonder probleem.

Fijne hardloopschoen, zowel voor de korte als lange duurloop.

Heb nu voor de tweede keer de ASICS cumulus gekocht. Ben er erg tevreden mee, fijne schoen.

Goed product tegen een scherpe prijs

Een minpuntje , alweer nieuwsbrieven. Had me niet opgegeven.

Lekker snelle levering

Deze maat was alleen nog te verkrijgen bij van den Broek Ben er blij mee

Snel bezorgd!

Zeer snel geleverd, fijn!

De Run 8301

5504 EN Veldhoven

Over Intersport van den Broek / Biggelaar

Intersport van den Broek / Biggelaar is de sportspecialist van het zuiden met in totaal vijf vestigingen. Iedere vestiging heeft een specialisme. Zo is Intersport Biggelaar de wintersportspecialist en het filiaal in Duiven de specialist in outdoor. Met ruim 13.000 artikelen hebben wij een zeer grote sportcollectie.