goed genoeg

De opvolging van het track trace , was voldoende en de wachttijd ook, goed verpakking , en een zeer goed prijs dus iets langer gewacht maar viel ook mee daar het black vrijdag was, kortom een aanrader!!!!!!

Helemaal blij...

...met de totale gang van zaken.

Prettige medewerkster gesproken die meedacht en snel handelde…Elise heet zij

gewoon goed

is gewoon goed en laag geprijsd

Zeker 5* waard!

Een jas die te groot bleek, en niet kleiner verkrijgbaar is, kon ik zonder problemen retourneren hoewel het een jas uit de sale was. Kon de jas eventueel in mijn eigen woonplaats bij het filiaal terugbrengen. Contact met de firma, zowel telefonisch als per mail, verliep prima. Mijn geld was ongeveer per omgaande teruggestort. Kortom zeker 5 * waard.

Goede service in alle opzichten (alleen helaas verzendkosten zelf betalen…)

Bestelling geplaatst en op tijd geleverd

Snel en goed

Binnen 1 dag mijn producten ontvangen

Verkeerde jas geleverd, maar wel snel omgeruild kostenloos.

Ik kreeg de verkeerde jas geleverd maar wel met de goede bon, ik heb Intersport opgebeld en nu bleek dat 2 bestellingen door mekaar zijn gehaald. Intersport vergoedde de kosten voor het terug sturen van de jas. En binnen 4 dagen kreeg ik mijn goede jas van ze opgestuurd. Een kleine teleurstelling in het begin die vervolgens wel goed is opgelost.

Perfect.

Snelle levering. Goed ingepakt. Voldeed volledig aan mijn wensen.

Vriendelijk personeel en prima service

Vriendelijk personeel en prima service

Geen terugkoppeling

Met een vraag over het inloggen op de webshop ben ik niet teruggebeld. Op het contactformulier werd ook niet gereageerd. Uiteindelijk is het product na een week op lokatie bezorgd

Makkelijk

Het kostte mij niet veel moeite om te bestellen en het werd snel geleverd

Skijas kunnen scoren in de sale. Goedkoper dan bij concurrenten waar ook sale was. Snelle levering en product perfect

Gewoon prima

Goed geprijsd en snel geleverd, prima store

Snel en netjes

Voor ik het wist zat de verzendbevestiging al in de mail. Jas netjes verpakt opgestuurd.

Uitstekend.

Prima site. Overzichtelijk. Prima product. Mijn man heeft de jas al naar tevredenheid gedragen. Prijs kwaliteit goed. Bij toeval deze site ontdekt. Bij een volgende aankoop zal ik deze site weer bezoeken. Bezorging correct.

Helaas kregen we de verkeerde schoenen, maar alles werd keuring opgelost!

Ik was sceptisch door de negatieve reviews die ik las maar uiteindelijk toch besloten om een skijas te bestellen op jullie site. Het pakket werd geleverd binnen 2 dagen na het plaatsen van de bestelling en het product was volledig naar wens. Bedankt!

De bestelling online geplaatst en binnen 3 dagen was deze binnen.

Was binnen afgedproken tijd afgeleverd.

De maat van rokje was niet goed, in de winkel teruggebracht, En daar de juiste maat gekocht. Het rokje wordt van uit de winkel retour gestuurd. Er zat geen retour adres sticker in het geleverde pakket. Daarvan heb ik nog geen reactie ontvangen, En moet nog verrekend worden, Vreindelijke Groet Gerda Geitenbeek.

Gewoon goed

Prima geholpen

De Run 8301

5504 EN Veldhoven

Over Intersport van den Broek / Biggelaar

Intersport van den Broek / Biggelaar is de sportspecialist van het zuiden met in totaal vijf vestigingen. Iedere vestiging heeft een specialisme. Zo is Intersport Biggelaar de wintersportspecialist en het filiaal in Duiven de specialist in outdoor. Met ruim 13.000 artikelen hebben wij een zeer grote sportcollectie.