Laden reviews...
79 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen vooral snelle leveringen en goede productkwaliteit. De reviews geven een vlot online bestellen en duidelijke informatie over leveringen. Enkele opmerkingen gaan over retouren en verpakkingen, maar de tevredenheid blijft hoog. De algehele ervaring draait om betrouwbaarheid, snelheid en vriendelijke service.
Goede service, beetje trage bezorging.
6 October 2025
Wim
Zoeterwoude
Beste Wim,
Bedankt voor uw positieve reactie. Vervelend dus uw pakket later bezorgd is dan verwacht.
6 October 2025
John
Veldhoven
Beste John,
Fijn om te zien dat uw bestelling spoedig is geleverd.
Intersport Eindhoven
Blijkbaar kon Postnl mijn pakket thuis niet afleveren. Ik vermoed ivm met werkzaamheden aan de weg op dat moment. Heb in ieder geval het pakket nooit gezien en kreeg daarna bericht van postnl dat het was teruggestuurd. Vervelend en jammer. Nu maar wachten dat ik mijn geld terug krijg.. Het afleveren gedoe lijkt me niet de schuld van Intersport.
3 October 2025
anneke
OMMEN
Beste Anneke,
Erg jammer dat uw verzending zo verlopen is. Gelukkig heb ik van mijn collega vernomen dat zij u heeft gecontacteerd en alles samen goed heeft kunnen oplossen. We staan altijd voor u klaar.
Intersport Eindhoven
Prachtige jas gekocht. In de uitverkoop maar nog steeds een dure jas. Jammer dat de jas verstuurd wordt in een doos die tijdens het leveren helemaal kapot was. Natuurlijk niet een fout van Intersport maar een betere degelijkere verpakking die heel blijft tijdens transport voor zo’n dure jas was beter geweest.
2 October 2025
L
Schijndel
Beste L,
Vervelend om te horen dat de verpakking niet netjes is gebleven gedurende de verzending. We hopen dat uw jas wel vlekkeloos is aangekomen en wensen u er veel draagplezier van.
Intersport Eindhoven
Snelle levering, en goede kwaliteit kleding
1 October 2025
Nico
Oisterwijk
Beste Nico,
We zijn blij dat u tevreden bent over onze prijs-kwaliteitverhouding.
Intersport Eindhoven
Ik heb online een rokje besteld en ik had hem echt super snel in huis….!
8 September 2025
Marianne
Ijmuiden
Beste Marianne,
Fijn dat uw bestelling zo snel heeft k=ontvangen. We wensen u veel plezier met uw bestelling.
Intersport Eindhoven
Good prices / bons prix Fast delivery /livraison rapide Good communication / bonne communication I recommend / je recommande
4 September 2025
Gregory
Belgique
Beste Gregory,
Bedankt voor deze topwaardering.
Intersport Eindhoven
Precies zo als het beloofde dat het gaan moest !
3 September 2025
Sonja
Bolsward
Beste Sonja,
We zijn blij dat alles naar verwachting is verlopen.
Intersport Eindhoven
De slippers had ik snel en netjes thuis.
Diana
Koudekerk aan den Rijn
Beste Diana,
Fijn dat uw slippers snel zijn geleverd. Wij wensen u veel plezier met uw slippers.
Intersport Eindhoven
Op zondag 24 augustus heb ik mooie roze Nike slippers voor mijn vrouw besteld, omdat we op donderdag 28 augustus op vakantie zouden gaan. Bij de bestelling stond vermeld dat de levering binnen 1 tot 3 werkdagen zou plaatsvinden. Uiteindelijk werd de levering echter gepland op donderdag, precies de dag dat wij vertrokken. Inmiddels zijn wij met vakantie, maar mijn vrouw heeft haar nieuwe slippers helaas niet kunnen meenemen. Daarnaast is het onduidelijk waar de koerier de bestelling precies heeft afgeleverd.
Seher
Best
Beste Seher,
We begrijpen de teleurstelling. We hebben uw pakket de 25e bij PostNL afgeleverd, normaal gesproken wordt het pakket dan de volgende dag afgeleverd. Vervelend dat het bij u langer heeft geduurd voor PostNL uw pakket verwerkt heeft. Dit is niet wat wij van hun gewend zijn.
P
N.B
Beste P,
We zijn blij dat u ons winkelpersoneel goed heeft ervaren.
Top service!
Bert
Geertruidenberg
Beste Bert,
We staan altijd voor u klaar.
Positieve ervaring
Sonja
Rosmalen
Beste Sonja,
Bedankt voor uw positieve waardering.
Alles prima verlopen
8 August 2025
Emmanuel
Heuvelland
Beste Emmanuel,
We zijn blij dat uw pakket snel is geleverd en wensen u nog veel plezier met uw bestelling.
Intersport Eindhoven
Snelle levering artikel klopte met beschrijving en afbeelding Fijn om correct op de hoogte gebracht te worden ivm de verwerking en de levering van de bestelling
5 August 2025
Sarah
Anzegem
Beste Sarah,
Bedankt voor deze stralende review. We staan graag weer voor u klaar.
Intersport Eindhoven
Probleempje met bestelling maar snel opgelost en reactie gekregen.
Sofie
Sint-Lievens-Houtem
Beste Sofie,
Fijn dat we u goed hebben kunnen helpen. We wensen u veel plezier met uw bestelling.
Geleverd volgens afspraak
Jan
Apeldoorn
Beste Jan,
Bedankt voor uw positieve review.
Intersport Eindhoven
aan de telefoon ben ik overigens perfect geholpen - dikke complimenten daarvoor.
hieronymus
den bosch
Beste J.,
Onze excuses dat er iets is misgelopen met de bevestigingsmail. We zijn blij dat de bestelling goed is verlopen en we u fijn hebben kunnen helpen.
Slecht
1 August 2025
Ard
Bleiswijk
Beste Ard,
Jammer dat uw bestelling niet is bevallen. Mocht u in de toekomst weer ontevreden zijn met uw bestelling, neem dan gerust contact op met onze klantenservice dan kunnen we samen kijken of we u ergens mee kunnen helpen.
Intersport Eindhoven
Prima geregeld, bedrijf doet wat het beloofd, de bestelde voetbalschoenen werden snel bezorgd. Prijs-kwaliteit super.
1 August 2025
Lennart Kerstges
Maastricht
Beste Lennart,
Bedankt voor uw positieve waardering!
Intersport Eindhoven
Product geleverd zoals het hoort. Goed verpakt en snel verzonden. Zo zie ik het graag!
9 July 2025
Erik
Alphen aan den Rijn
Beste Erik,
Goed om te zien dat u zo tevreden bent! Bedankt voor de positieve feedback.
Intersport Eindhoven
Duidelijke communicatie en tevreden over levering van product.
8 July 2025
Elly
's-Gravenzande
Beste Elly,
Fijn dat u onze communicatie goed heeft ervaren en tevreden bent met uw aankoop.
Intersport Eindhoven
dure broek besteld, die kwam in slappe zak verpakking die moeilijk hersluitbaar was na openen. helaas paste het model niet en moesten we broek terugsturen. meeste online winkels bieden gratis retourzending. maar bij intersport helaas niet. Omdat de oude verpakking niet hersluitbaar was konden we er geen brievenbus zending van maken, maar hebben het in een doosje verzonden wat ons 5,95 kost. helaas geen nieuwe bestellingen bij jullie meer.
7 July 2025
M
Veluwe
Beste M,
We begrijpen dat dit een vervelende ervaring is. We willen u in ieder geval bedanken voor de feedback over de zakken, we kunnen kijken of we een alternatief vinden die gemakkelijker retour gezonden kunnen worden.
Intersport Eindhoven
Prima overzichtelijke website, snel product gevonden en geleverd. 1 stuk moet nog retour, dat ga ik nu uitvinden.
3 July 2025
Nicole
Uithoorn
Beste Nicole,
Bedankt voor de positieve waardering. Mocht u hulp nodig hebben bij het retourproces kunt u ons altijd contacteren onze klantenservice staat voor u klaar.
Intersport Eindhoven
Had een t shirt besteld en kreeg een t shirt wat door de zon of daglicht in de verpakking was verkleurd. Werd excuses voor aangeboden.
3 July 2025
Ton
Dronten
Beste Ton,
Wat vervelend dat uw T-shirt verkleurd is aangekomen, onze excuses hiervoor. We waarderen uw feedback en gaan direct onderzoeken hoe we dit in het vervolg kunnen voorkomen.
Intersport Eindhoven
Intersport van den Broek / Biggelaar is de sportspecialist van het zuiden met in totaal vijf vestigingen. Iedere vestiging heeft een specialisme. Zo is Intersport Biggelaar de wintersportspecialist en het filiaal in Duiven de specialist in outdoor. Met ruim 13.000 artikelen hebben wij een zeer grote sportcollectie.
De Run 8301
5504 EN Veldhoven