Laden reviews...
76 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen vooral snelle leveringen en goede productkwaliteit. De reviews geven een vlot online bestellen en duidelijke informatie over leveringen. Enkele opmerkingen gaan over retouren en verpakkingen, maar de tevredenheid blijft hoog. De algehele ervaring draait om betrouwbaarheid, snelheid en vriendelijke service.
Product geleverd zoals het hoort. Goed verpakt en snel verzonden. Zo zie ik het graag!
9 July 2025
Erik
Alphen aan den Rijn
Beste Erik,
Goed om te zien dat u zo tevreden bent! Bedankt voor de positieve feedback.
Intersport Eindhoven
Duidelijke communicatie en tevreden over levering van product.
8 July 2025
Elly
's-Gravenzande
Beste Elly,
Fijn dat u onze communicatie goed heeft ervaren en tevreden bent met uw aankoop.
Intersport Eindhoven
dure broek besteld, die kwam in slappe zak verpakking die moeilijk hersluitbaar was na openen. helaas paste het model niet en moesten we broek terugsturen. meeste online winkels bieden gratis retourzending. maar bij intersport helaas niet. Omdat de oude verpakking niet hersluitbaar was konden we er geen brievenbus zending van maken, maar hebben het in een doosje verzonden wat ons 5,95 kost. helaas geen nieuwe bestellingen bij jullie meer.
7 July 2025
M
Veluwe
Beste M,
We begrijpen dat dit een vervelende ervaring is. We willen u in ieder geval bedanken voor de feedback over de zakken, we kunnen kijken of we een alternatief vinden die gemakkelijker retour gezonden kunnen worden.
Intersport Eindhoven
Prima overzichtelijke website, snel product gevonden en geleverd. 1 stuk moet nog retour, dat ga ik nu uitvinden.
3 July 2025
Nicole
Uithoorn
Beste Nicole,
Bedankt voor de positieve waardering. Mocht u hulp nodig hebben bij het retourproces kunt u ons altijd contacteren onze klantenservice staat voor u klaar.
Intersport Eindhoven
Had een t shirt besteld en kreeg een t shirt wat door de zon of daglicht in de verpakking was verkleurd. Werd excuses voor aangeboden.
3 July 2025
Ton
Dronten
Beste Ton,
Wat vervelend dat uw T-shirt verkleurd is aangekomen, onze excuses hiervoor. We waarderen uw feedback en gaan direct onderzoeken hoe we dit in het vervolg kunnen voorkomen.
Intersport Eindhoven
In ander filiaal laten bezorgen. Keurig snel en goed
2 July 2025
Ingrid
Arnhem
Beste Ingrid,
Bedankt voor uw positieve waardering.
Intersport Eindhoven
Snel besteld en geleverd conform verwachtingen.
2 July 2025
Michiel
‘S-Hertogenbosch
Beste Michiel,
We zijn tevreden dat uw pakket snel is aangekomen.
Intersport Eindhoven
Schoenen in een winkel gezien maar niet mijn maat voorradig. Via internet schoenen gevonden en goedkoper dan de rest. Al met al snelle levering en goed op de hoogte gehouden.
1 July 2025
Marc
Heerlen
Beste Marc,
Fijn dat u op onze website toch nog schoenen heeft kunnen vinden.
Intersport Eindhoven
Zeer vriendelijke mensen en goede service.
1 July 2025
Johnny
Nijmegen
Beste Johnny,
Bedankt voor dit leuke compliment. We hopen u vaker van dienst te mogen zijn.
Intersport Eindhoven
Zeer tevreden. Eenvoudig online bestellen, duidelijke communicatie over verloop van de bestelling en ook de levering verliep goed. En niet onbelangrijk.. heel blij met de nieuwe schoenen ;)
13 June 2025
H
Velp
Beste H,
We zijn blij om te zien dat uw bestelling goed is bevallen. We staan weer graag voor u klaar!
Intersport Eindhoven
Good clothes and prices,but slow delivery and difficult returns. Return form not included in original package. Next time I'll consider first another shop
9 June 2025
Ana
Bergen Op Zoom
Dear Ana,
We're sorry to hear that the delivery and return process didn't meet your expectations. We take your feedback seriously and are working to improve this.
Intersport Eindhoven
Snelle levering. Goede communicatie.
8 June 2025
kim
Eindhoven
Beste Kim,
Bedankt voor deze positieve feedback.
Intersport Eindhoven
Snelle bezorging van meindl gewend super schoenen.
4 June 2025
Bert
Hijum
Beste Bert,
We zijn blij dat u tevreden bent met uw bestelling en wensen u veel wandelplezier.
snel en goed geleverd
paul
D
Beste Paul,
We zijn blij dat uw bestelling snel en goed is geleverd. We hopen de volgende keer u weer zo snel te kunnen helpen.
Intersport Eindhoven
Snel verzonden en goede kwaliteit
Niels
Hollandscheveld
Beste Niels,
Fijn om te lezen dat het bestelling goed is verwerkt en is bevallen.
Intersport Eindhoven
Hele snelle levering, en prachtige producten.
Tamara
Dongen
Beste Tamara,
Bedankt voor deze positieve review!
Intersport Eindhoven
De schoenen waren een maat te klein, erg smal enz. Hopelijk is de volgende bestelling meer succes, want € 8, 25 voor het terugsturen is vervelend.
1 June 2025
Jannet
Houten
Beste Jannet,
Dit spijt ons te horen! We begrijpen uw teleurstelling over de maat en de kosten voor het retourneren. We hopen dat u bij een volgende bestelling wel de perfecte schoenen vindt.
Intersport Eindhoven
Online shirts besteld en ophalen in winkel Veldhoven. Nooit bericht gehad dat ik het kon ophalen :(
8 May 2025
Marja
Waalre
Beste Marja,
Wat ontzettend vervelend dat je bestelling te laat was en je geen ophaalbericht hebt ontvangen. Onze excuses hiervoor. We gaan uitzoeken waarom dit is misgegaan.
Netjes
6 May 2025
Ernesto
Best
Beste Ernesto,
Bedankt voor deze positieve review.
Intersport Eindhoven
Ik heb na dagen nog steeds niks ontvangen alleen mail dat ik besteld heb
6 May 2025
Thomas
Edam
Beste Thomas,
Wat vervelend te horen dat u uw bestelling nog niet heeft ontvangen en dat u enkel een bevestigingsmail heeft gekregen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling.
Ik heb direct voor u nagekeken wat er met uw order aan de hand is. Het spijt ons te moeten melden dat het artikel dat u had besteld helaas al was uitverkocht. Hierdoor hebben wij uw order moeten annuleren. U heeft hierover enkele werkdagen na uw bestelling een e-mail van ons moeten ontvangen. Het zou kunnen dat deze e-mail in uw spamfolder terecht is gekomen.
Onze excuses voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt. Mocht u nog vragen hebben neem dan gerust contact op met onze klantenservice.
(zie; https://www.intersporteindhoven.nl/klantenservice/)
Intersport Eindhoven
Schoenen binnen gekregen, binnen even gedragen maar liepen toch anders dan Air Max. Dacht dat dit Air Max waren, maar helaas.
5 May 2025
Cahrin
Oosthuizen
Beste Cahrin,
Jammer om te lezen dus uw aankoop is tegengevallen.
Intersport Eindhoven
Geen opmerkingen. Gewoon net bedrijf met goede prijzen en snelle levering
5 May 2025
Jan Paul
Alphen aan den Rijn
Beste Jan Paul,
Bedankt voor uw reactie, we hopen dat wensen u veel plezier met uw aankoop.
Karin
Laakdal
Beste Karin,
Bedankt voor deze positieve waardering.
Intersport Eindhoven
Mooie broek. Levering top!
Babette
Aerdenhout
Beste Babette,
We zijn blij dat de broek u goed bevalt. en wensen u er veel plezier mee.
Jack
Bergen op Zoom
Intersport van den Broek / Biggelaar is de sportspecialist van het zuiden met in totaal vijf vestigingen. Iedere vestiging heeft een specialisme. Zo is Intersport Biggelaar de wintersportspecialist en het filiaal in Duiven de specialist in outdoor. Met ruim 13.000 artikelen hebben wij een zeer grote sportcollectie.
De Run 8301
5504 EN Veldhoven