Laden reviews...
79 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen vooral snelle leveringen en goede productkwaliteit. De reviews geven een vlot online bestellen en duidelijke informatie over leveringen. Enkele opmerkingen gaan over retouren en verpakkingen, maar de tevredenheid blijft hoog. De algehele ervaring draait om betrouwbaarheid, snelheid en vriendelijke service.
Ik heb de waterdichte winterjas snel ontvangen. De jas past perfect.
4 December 2024
Monique
Helmond
Beste Monique,
We zijn blij dat u tevreden bent met uw bestelling en wensen u er veel plezier mee.
Intersport Eindhoven
De levering ging vlot na bestelling en ik werd goed op de hoogte gehouden. Prima product!
3 December 2024
Margriet
's-Gravenhage
Beste Margriet,
Bedankt voor deze positieve reactie. Fijn dat we u goed hebben kunnen helpen.
Intersport Eindhoven
Ik wilde graag de enjoy gilet crème, deze was beschikbaar met ook een foto van de beige gilet. Nadat ik besteld had stond er ineens chocolade. Ik dacht er staat op de foto een beige het zal wel kloppen maar helaas, kreeg een donker buine toe gestuurd. Heeft me 7.25€ retour kosten gekost.
Judith
Hulst
Beste Judith,
Jammer dat uw bestelling niet over een kwam met de afbeelding. Ik heb na het zien van uw review onze klantenservice u laten contacteren want voor onze fout hoeft u natuurlijk geen retourkosten te betalen. Zij zullen regelen dat uw kosten worden terugbetaald. We staan graag nogmaals voor u klaar.
Was snel bezorgd
Yvonne
Vinkega
Beste Yvonne,
Fijn om te lezen dat uw pakket vlug is bezorgd.
Intersport Eindhoven
nog geen product ontvangen.
D
Berkenwoude
Beste D,
Vervelend dat u uw pakket nog niet heeft ontvangen. Wij hebben uw pakket op de dag van bestelling al aan PostNL meegegeven. Jammer dat er wegens de Black Friday en sinterklaas drukte bij PostNL zoveel vertraging is ontstaan. Helaas kunnen wij het pakket niet versnellen.
Mooie vest
1 December 2024
J.
Rotterdam
Beste J,
We zijn blij om te lezen dat u tevreden bent met uw bestelling.
Intersport Eindhoven
Bestelling is goed(passend), snel geleverd met een persoonlijke noot en hergebruik van materiaal.
1 December 2024
Pieter
Springer
Beste Pieter,
Bedankt voor deze positieve review. Fijn dat we u zo goed hebben kunnen helpen.
Prima aanbod Prijs is goed Levering prima
11 November 2024
Geert
Brugge
Beste Geert,
Fijn dat uw bestelling goed is bevallen.
Intersport Eindhoven
Product goed omschreven, snel verzonden en ontvangen!
8 November 2024
Roos
Utrecht
Beste Roos,
Bedankt voor uw positieve waardering.
Intersport Eindhoven
Helaas was de skibroek mij te klein. Heel snel retour afgehandeld en bedrag teruggestort. Bedankt!
7 November 2024
CS
Spijkenisse
Beste CS,
Jammer dat de skibroek niet goed paste. We zijn blij dat u tevreden bent met ons retourproces.
Intersport Eindhoven
Super warm and fit perfectly. Amazing colour and quality.
Helena
Antwerpen
Dear Helena,
Thank you for positive review.
Niks mis mee!!
marilou
Hilversum
Beste Marilou,
Fijn dat we u goed hebben kunnen helpen.
R
Deventer
Beste R,
Bedankt voor uw positieve waardering.
Tirel zegt genoeg !
1 November 2024
Ton
Nederweert
Beste Ton,
Vervelend dat uw bestelling zo was tegengevallen. We kunnen u verzekeren dat dit niet onze standaard is.
Intersport Eindhoven
Betrouwbaar en snel geleverd!
18 October 2024
7 October 2024
Rinus
Eindhoven
Beste Rinus,
Goed om te zien dat ondanks een verkeerde maat u toch een passend artikel heeft kunnen krijgen.
Intersport Eindhoven
Ik koop mijn Assics tennisschoenen eigenlijk altijd online, omdat ik weet dat dit merk schoenen het beste bij mijn smalle voeten past. Bij Intersport vond ik een paar tennisschoenen die nu flink afgeprijst waren. En ook nog eens in mooie en opvallende kleuren. Schoenen besteld en deze waren na twee werkdagen al binnen. Super blij mee!
6 October 2024
Géke
Zutphen
Beste Géke,
Bedankt voor uw positieve review.
Intersport Eindhoven
Zeer mooi vest. Goede kwaliteit Mooi kleur en pasvorm.
6 October 2024
José
Kaatsheuvel
Beste José,
We zijn blij dat uw bestelling bevalt. Wij wensen u veel plezier met uw bestelling.
Intersport Eindhoven
Snel en het product komt overeen met datgene ik besteld heb....zo hoort het
5 October 2024
Gerard
boskoop
Beste Gerard,
Fijn dat uw bestelling aan verwachtingen voldoet. We zijn het met u eens, zo hoort het ;)
Lekker vlot en goed!
5 October 2024
Marjet
Wassenaar
Beste Marjet,
Bedankt voor positieve review.
Intersport Eindhoven
Bestelling geplaatst. Snel antwoord via mail. Snelle levering. Keurig!!
4 October 2024
Frank
Breda
Beste Frank,
We zijn blij u zo goed te hebben kunnen helpen.
Intersport Eindhoven
Ik wilde een Jack bestellen maar ik las op een andere beoordeling website wat negatieve reviews in tegenstelling tot deze review website waar de reviews goed zijn Ik heb gebeld met de klantenservice en zij gaven aan dat de service al een tijd goed is en ze ook beoordeeld worden. Het was een prettig telefoongesprek met de vriendelijke klantenservice. Dus toch een Jack besteld. Niet alleen de prijs is goed, het product goed verpakt met een persoonlijk bericht , de verzending ging snel en het product zoals verwacht. Wat mij betreft voor herhaling vatbaar.
4 October 2024
Tineke
Zwolle
Beste Tineke,
Wat leuk om te lezen dat u ook een prettige ervaring heeft gehad met onze klantenservice. Ik geef uw waardering aan hun door.
Binnen een dag geleverd
3 October 2024
Marga
Julianadorp
Beste Marga,
Wij wensen u veel plezier met uw bestelling.
Intersport Eindhoven
De bestelling had ik vlot in huis en de bestelde tenniskleding was van goede kwaliteit. Voor een eventuele retourzending zat het retourlabel er al bij, maar die heb ik niet nodig gehad.
3 October 2024
Rutger
Brummen
Beste Rutger,
Bedankt voor uw positieve review. We staan graag weer voor u klaar!
Intersport Eindhoven
Intersport van den Broek / Biggelaar is de sportspecialist van het zuiden met in totaal vijf vestigingen. Iedere vestiging heeft een specialisme. Zo is Intersport Biggelaar de wintersportspecialist en het filiaal in Duiven de specialist in outdoor. Met ruim 13.000 artikelen hebben wij een zeer grote sportcollectie.
De Run 8301
5504 EN Veldhoven