top!

Goede service en vakkundig advies

De verzending had wat sneller gemogen.

Mooie jas,

Mijn pakketje werd snel geleverd, ondanks de drukte in de Decembermaand. De trui die ik besteld heb paste perfect. En het was keurig verpakt. Betalen ging eenvoudig. Kortom zeer tevreden.

Snelle, nette levering. Mooie prijs.

Artikel werd snel geleverd, met gratis tas. Helaas viel de maat te klein uit en heb ik het geretourneerd. Ook dat was netjes geregeld. Geld snel terug op mijn rekening.

Heel slecht

Besteld en afgedankt met een mail dat die niet leverbaar was

gewoon goed

Zoals een online bestelling hoort te gaan. Goed en snel.

Jas besteld, levering zou 1 -3 dagen. Dit was 6 dagen geworden. Levering duurde langer dan aangegeven dat was jammer. Verder alles prima

Snelle, goede levering.

Snelle levering.

Superschnell. Wahre Top

geweldig

heeeel snel binnen, top

Goed en snel bezorgd. Fijne schoenen.

Tevreden

De levering was netjes op tijd. Alleen het is een kerst cadeautje dus nog even wachten hoe de tas bevalt.

Eenvoudig besteld en snel ontvangen!

Eenvoudig besteld en snel ontvangen! Het juiste merk en maat schoen besteld en netjes binnen 2 dagen ontvangen.

Snel geleverd en voordelig.

Snel geleverd en voordelig.

Betrouwbaar en correct, vlugge levering

Alles naar wens

Leuke aanbieding van Meindl schoenen voor brede voeten. Bestellen was simpel. Pakketje werd snel geleverd ondanks dat het Black Friday was. Schoenen zagen er prima uit en ze lopen heerlijk! Ik ben helemaal tevreden. Ik was aanvankelijk wat huiverig om hier te bestellen vanwege de reviews op Trustpilot, maar mijn ervaring was top.

Goede service en snel geleverd

De schoenen die ik wilde besteld en alles soepel verlopen. Kwamen ruim op tijd binnen.

Top !

Zeer snelle levering, binnen de24u! Zeer goede communicatie over de status van de bestelling. Kortom perfect!

Nvt

Uitstekende service.

Zeer vriendelijk en uitgebreid geholpen toen ik belde met een vraag.

Snelle levering en goede kwaliteit

Ik kocht oine Brooks hardloopschoenen. Ze zitten perfect en zien er precies uit als op de foto. Bovendien werden ze snel geleverd. Helemaal prima.

Zeer goede ervaring...

Mooie broek, snel geleverd

Van deze broek heb ik er al 2. Hij is lekker warm, sluit goed aan en is stretch. Ik draag hem de hele winter door. Uitstekende kwaliteit. Hij was snel geleverd.

De Run 8301

5504 EN Veldhoven

Over Intersport van den Broek / Biggelaar

Intersport van den Broek / Biggelaar is de sportspecialist van het zuiden met in totaal vijf vestigingen. Iedere vestiging heeft een specialisme. Zo is Intersport Biggelaar de wintersportspecialist en het filiaal in Duiven de specialist in outdoor. Met ruim 13.000 artikelen hebben wij een zeer grote sportcollectie.