Snel verzonden, en goed en veilig ingepakt! Ik ga hier zeker weer bestellen.

goede ervaring

Ik hen een goede in druk vaan let's go Kawaii, zo very geen problemen gehad

Favoriete shop voor schattige items

Ik heb al een aantal keer wat knuffeltjes gekocht op deze website en ben altijd heel blij als ik ze ontvang. Het personeel is ook heel aardig. Wat ik ontvang is altijd van super kwaliteit en er is veel variatie in schattige spulletjes beschikbaar :)

Favoriete shop voor schattige items

Beter kan niet!

Snelle verzending, goed verpakt, leuke spulletjes die ander moeilijk verkrijgbaar zijn, met een behulpzame verkoopsters die bij iedere bestelling zelfs een persoonlijk berichtje plaatst. ONGEZIEN! Geweldig toch?!

Kan niet beter!

Kan niet beter!

goede kwaliteit snel geleverd

De spullen die ik had gekocht waren van geode kwaliteit, en waren netjes ingepakt. De levering was ook sneller dan verwacht.

goede kwaliteit snel geleverd

Erg leuk en persoonlijk ingepakt. Snelle levering en producten helemaal in orde. Ik zou hier zeker nog eens bestellen.

Fantastisch!

Uitstekende kwaliteid in zowel de producten, als de bezorging.

Super leuke webshop

Ik heb hier al regelmatig een bestelling geplaatst. Altijd vlot verzonden met een leuk handgeschreven berichtje erbij. Zeer tevreden klant!!

Altijd een snelle levering + een handgeschreven briefje en stickers erbij

Geweldige leuke cute Pashoesjes !

Goede Service en Klantvriendelijkheid ,vragen worden redelijk snel beantw. ,ik beveel deze Website aan ,snelle Service ,alleen dat je pas kan bestellen vanaf 4,50 vind ik wel nergens op slaan .. maar goed :-) .

Top winkel!

Ik word hier altijd goed geholpen en mijn pakketjes zijn altijd een feestje om uit te pakken.

Zeer fijne service

Een hele fijne webshop die een gat in de markt invult als het gaat om Pokémon terrariums voor een goede prijs. Ik heb al enkele keren daar iets gekocht en het word altijd snel verzonden. Daarbij is het altijd duidelijk te merken dat ze echt aandacht heeft voor de klanten!

Alles ging perfect

Bestelde product kwam heel goed verpakt aan, alles ging heel netjes en absoluut geen problemen Kreeg zelfs nog een persoonlijk kaartje erbij wat ik erg tof vond.

Kreeg er meer bij dan besteld

Kreeg mijn bestelling met wat extra's zoals snoep en stikkers. Het was een kado voor iemand en zij was super blij mee. Super aardig en gaaf dat er een met de hand geschreven briefje tussen zat.

Veel leuks :)

Goede service en snel geleverd !

Goede selectie producten en snelle levering.

Snelle verzending, goede service met een personal touch!

Al meerdere keren besteld, verzending en bezorging is altijd erg snel. Prijzen zijn fair en producten komen goed verpakt. Ik heb nog nooit een probleem gehad dat er iets niet goed of kapot was. Ook zit er bij mijn bestellingen altijd een lief handgeschreven berichtje en wat leuke stickers en memoblaadjes als extraatje. Enorm leuk en heel persoonlijk! Je kunt echt merken dat dit een bedrijfje is vanuit passie ♡

Super leuke items!

Snelle verzending en super mooie terrariums! Ook heel leuk dat je extra goodies krijgt bij je bestelling. Zeker een aanrader!