Uitmunted

Totaal tevreden met Zanzura! Zeer behulpzaam via whatsapp. De schoenen zijn kwalitatief en was naar verwachting. Kortom ben er blij mee;)

Top schoenen ik ben er echt blij mee.

Fjjne schoenen

Binnen en buitenvoering van echt leer, waardoor ze lekker om je voeten zitten. Ben tevreden.

Uitstekend!

Zeer tevreden over mijn laarzen. Goede kwaliteit en bezorgservice.

Goeie service!

Helaas was de schoen net iets aan de smalle kant, maar wel goeie service!

Enorm tevreden

Het was mijn eerste bestelling bij zanzura en ik ben enorm tevreden. De levering kwam snel toe en de kwaliteit en afwerking van de laarzen zijn zeer goed. Ze zitten ook comfortabel. Ik heb al veel complimenten gekregen, dus zeker een aanrader!

Mooie en overzichtelijke site, snelle verzending en keurig verpakt.

Goede communicatie, snelle verzending, keurig verpakt, maar bovenal super mooie schoenen!

Mooie kwaliteit

Schoenen zijn mooi afgewerkt. In begin even wat stug maar na ze even aan te hebben gehad wordt zowel de zool als het leer soepel en comfortabel.

Top kwaliteit, lopen heerlijk

Ik heb er 3 schoenen van Zanzura. Ik heb nooit eerder zo fijn op de hakken gelopen. En mijn boots Lina black is super comfortabel en chic.

Clara boots gekocht, super kwaliteit en snelle service!

Deze boots zijn zeer kwalitatief. Pasvorm is perfect. Super blij mee!

Goede communicatie, Direct antwoord via Whatsapp, Snelle verzending, Keurig verpakt.

Zeer goede ervaring

Schoenen die ik besteld had waren boven verwachting,kwaliteit ook zeer goed. Mooie verpakking ook. Zou zeker aanraden om de site te bezoeken.

Schoenen zien er heel leuk uit

Ze zitten lekker schoenen zijn erg fijn, zeer tevreden hier blijf ik shoppen!

Goede service!

Totaal tevreden met Zanzûra. Goede service, op de hoogte gehouden via mail. Zeker een reden voor een volgende aankoop. Bedankt!

Roggeweg 28 Y

6534 AJ Nijmegen