Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Eurorotor heeft het leegruimen van ons schoolgebouw (alle spullen die niet verhuisd zouden worden) op zich genomen, waarna het gesloopt kon worden. Dit moest in meerdere fases gebeuren, terwijl het onderwijs tot de laatste schooldag gewoon door moest kunnen gaan. Ze hebben een goede offerte opgesteld, waren heel flexibel en komen hun afspraken na. Hun werkzaamheden werden vooraf afgestemd met onze verhuizer. Ze reageren snel op mails, zijn makkelijk bereikbaar en altijd vriendelijk in de omgang. Hun werk hebben ze snel en adequaat uitgevoerd.
18 August 2024
Yvonne
Eindhoven
Wij, Van Maerlantlyceum in Eindhoven, hebben nu twee keer met Eurorotor samengewerkt. Beide keren zijn zeer goed bevallen. Afspraken worden nagekomen en ze denken mee om veranderingen op te vangen. Ze zijn betrouwbaar en vriendelijk.
8 August 2024
Nanko
Eindhoven
We hadden een grote partij met bureaustoelen die klaar stonden om naar de verbrander te gaan, maar Berry van EuroRotor stond voor ons klaar om de stoelen op te halen zodat ze nog gerepareerd, of voor onderdelen hergebruikt kunnen worden. De communicatie was heel eenvoudig, de afspraken waren erg duidelijk, en de service was super snel. Ik kan het zeker aanraden om in gesprek te gaan met EuroRotor als je materiaal hebt dat nog een keer mee kan, en je er gemakkelijk vanaf wilt. EuroRotor is realistisch en eerlijk, en heeft het zo voor je geregeld!
5 August 2024
Vera
Amsterdam
Euro Rotor is een bedrijf met aandacht voor de klant, meedenkend en oplossingsgericht. Er wordt snel en vakkundig geleverd en ook de service is prima.
29 April 2024
Rob
Eindhoven
Vragen om product, meedenken, nette offerte en binnen no time geleverd en vakkundig geplaatst. what else do you want???
24 April 2024
chris jacquot
eindhoven
Al jaren een uiterst betrouwbare partner waar service nog een begrip is. Korte, persoonlijke lijntjes en snelle, betrouwbare en kundige levering en montage op locatie. Van harte aanbevolen!!
19 February 2024
Jeroen
Eindhoven
Onze ervaring met Euro-Rotor is zeer goed. Er wordt met ons meegedacht, communicatie is snel en helder en de producten zijn prima. Kortom: een fijn bedrijf om mee te werken!
Joost
Tilburg
Prijzen zijn netjes en komen alle afspraken na!
Rutger
Veldhoven
Goed geadviseerd, snelle service en netjes geleverd volgens afspraak. En dan ook nog eens een nette prijs, wat wil je nog meer? Heel erg tevreden.
Alex Abrahams
Veldhoven
Ik was voor mijn thuis kantoor op zoek naar een goede bureaustoel. Door de eigenaar van het bedrijf uitstekend geholpen met het uitzoeken van de stoel.
10 October 2023
Michiel
Nijmegen
Bureau besteld, was een tweede hands, maar ziet er top uit, ben er blij mee. Snel geleverd met goede service.
19 June 2023
Leen
's-Gravenhage
Nu twee keer gebruikt meubilair gekocht. Beide keren nog in een zeer goede staat en producten zijn juist omschreven. Bij afhaal netjes en vriendelijk geholpen. Een aanrader om hier (kantoor)meubilair te kopen!
11 April 2023
Stan
Veldhoven
Dankje voor deze mooi review en veel plezier met je aankoop.
Top service en afspraken worden nagekomen
4 March 2023
Niels
Hapert
Ik heb een statafel en een lade kist besteld. De levering was snel, op de afgesproken datum en tijd, en de installatie was snel en inbegrepen in de prijs. De kwaliteit van de producten is goed, ik heb tot nu toe geen klachten. Een aanrader!
5 December 2022
Ciprian
Ottignies-Louvain-la-Neuve
5 December 2022
Ciprian
Ottignies-Louvain-la-Neuve
We zijn ontzettend blij met ons duo bureau hoor, alleen de communicatie was van te voren niet heel duidelijk en achteraf bleek er ook een hoop onduidelijk (dat we op de eerste verdieping zaten en dat het bureau daar dus heen moest...). Dat was wel jammer. Maar nogmaals we zijn uiteindelijk wel heel tevreden over het product! De communicatie en duidelijkheid van levering kan alleen wel beter..
25 November 2022
Eva
Heerenveen
Beste,
Jammer dat u ons desondanks een lage review geeft. Al onze leveringen worden namelijk standaard begane grond of etage via lift geleverd. Het liep bij u anders doordat niet van te voren bij ons bekend was dat de levering op de 1e etage via de trap moest plaatsvinden. Was dat wel bekend geweest dan zorgen wij voor juiste middelen en mensen en komen wij niet voor verrassingen te staan. De leveringsvoorwaarden zijn terug te vinden op onze website.
Prima kwaliteitsbureau met stabiliteit op hoogte werken. Goede service en montage keurig verzorgd.
14 November 2022
Mickey
Wijchen
Euro-rotor levert goede kwaliteit producten voor een redelijke prijs. De persoonlijke aandacht is heel prettig.
16 August 2022
WS
Breda
Geweldige service en excellent contact - veel keuze
4 July 2022
Rob
Valkenswaard
Mijn tafel werd precies op het afgesproken tijdstip afgeleverd en op zijn plaats gezet. Prima service dus. En de tafel zelf is ook al fantastisch: zeer solide, fraaie kleur van blad en poot, echt een aanwinst. De foto's op de website hebben het artikel trouwens perfect weergegeven, je kunt er dus volledig op vertrouwen dat je krijgt wat je ziet. Kortom, mijn complimenten voor Euro-rotor!
11 June 2022
mevr. A. van der Waart
Doorwerth
In de showroom werden wij goed geadviseerd. Er wordt gekeken naar je wensen en er worden verschillende mogelijkheden getoond. Erg prettig om op deze manier te zien welke opties er zijn. Fijn dat alles ook snel leverbaar is op een moment dat voor jou uitkomt. Ook het monteren verliep goed en vlug. Vriendelijke mensen en zeker een aanrader. Wij kozen voor bureaus, ladekasten en bureaustoelen om ruimtes in te richten, het ziet er mooi uit en meteen geplaatst op de plek waar wij dit wilden!
25 April 2022
Eline
Geldrop
Staan altijd voor je klaar met goede service.
10 February 2022
Wil
Breda
Als we in het bedrijf kantoor benodigdheden moeten hebben is dit altijd zeer snel geleverd en ook nog gemonteerd en op de plaats gezet.
10 February 2022
Patrick
Oss
De service is goed en de producten/diensten die geleverd worden zijn goed en naar afspraak.
2 February 2022
Maarten
Eindhoven
Er werd snel contact opgnomen, het frame is gebruikt maar in zeer goede staat (dit is ook wat ik besteld had). Werkt zeer goed. Blad is nieuw en zeer mooi. De installateurs waren zeer vriendelijk. Een aanrader
25 January 2022
Liesbet Verheyen
Dilsen-Stokkem
Euro-Rotor is een echt familie bedrijf die graag persoonlijk helpt. we denken graag mee met het inrichten van uw kantoor met nieuw of gebruikt kantoormeubilair of bieden een mooie totaal oplossing voor het leeg halen van uw kantoor.
De Run 8269
5504 EM Veldhoven