Goed geleverd, en zeer tevreden met de smaak en het product

heb al een keer eerder hier besteld. naar mijn ervaring goed product met een lekkere smaak. Dit kan ik over vele andere proteine poeders niet zeggen. zeer tevreden!

Goede kwaliteit

De smaak van de producten zijn top en de werking ook. Voel me goed en slaap heerlijk

Goede supplimenten

Goede kwaliteit

Het werkt echt goed ik val sneller af tijdens kickboksen

Als ik mijn fatburner in neem en mijn proteïne shake werk mijn lichaam beter en val beter af tijdens mijn kickboks trainingen

Beste pre workout in NL

PERFECT!!!!

EXTREME PRE-WORKOUT DUO PAKKET De tsunami en de madlabs is echt een aanrader!! ik heb ze besteld en ik ben er zeer tevreden over Ga ze zeker weer bestellen

Beter bestaat niet!!!

Ik heb al meerdere bestellingen bij kosso nutriton gedaan en heel veel bedrijven mogen een voorbeeld nemen aan de werkwijze van kosso ik merk dat kosso echt aan alle opzichten kwaliteit en klantvriendelijkheid op 1 zet , al zijn producten zijn met een woord uitstekend , een goede smaak en de kwaliteit ervan is duidelijk te merken , tevens zijn al zijn producten ook betaalbaar , als je een bestelling doet word je goed op de hoogte gehouden over je bestelling

Gewelldig

K heb van de week clear whey besteld, dankzij dit middel krijg ik nog meer eiwitten binnen op een lekkere manier, echt top spul, voor iedereen aan te raden

Lekker en kost goed op

Eerste keer dat ik protein gebruik maar bevalt super en is lekker (vanille). Gebruik het in een shake maar ook gekend met kwark en vruchten. Ik heb ook wel echt even goed gezocht en deze gekozen na het lezen van reviews online.

Top producten

Een van de beste proteïne supplementen die ik al gehad heb!

Dit is de lekkerste (niet chemische) eiwitreep die er bestaat. 100%

De MadLabs preworkout kickt je nog net niet de gym in! Sterk spul!

Deze preworkout geeft me de energie die ik nodig heb om het beste uit mijn workout te halen. Het is een tijd geleden dat mijn huid ging tintelen van een pre, maar deze flikt het. Zoals gezegd: dit is sterk spul!

boven verwachtingen

had weight gainer besteld echt top smaak en werkt super super bedankt!! echt boven verwachtingen!

Gewoon super lekkere pomp

Heb de pre workout cola lekker qua smaak en een heerlijk uithoudingsvermogen. Creatine mee begonnen Vandaag de pre workout shot gebruikt voor het trainen ook top tintelde meteen achter de oortjes

Super suplementen en altijd op tijd geleverd!!!

Ik had dit gezien op tiktok en aangezien ik dit bij ons niet kon kopen heb ik op jullie site besteld. Voor herhaling vatbaar

Gewéldig

Perfecte producten en zijn slogan maakt het waar "Kwaliteit is prioriteit"

Snelle levering & kwalitatief zeer tevreden

Deze week begonnen met sporten, supplementen geven mij een goede boost nadat ik een ochtenddienst op het werk heb gehad, dit helpt mij bij de motivatie om door te gaan! Hartelijk bedankt!

Snel en goed geleverd!

Ik heb 2 pakketten besteld en ben er super blij mee! T proeft lekker en ik zie merk gelijk verschil. Kossonutrition is de zoveelste suplementen bedrijf die ik heb geprobeerd maar dit is toch wel mijn nummer 1, dus echt een AANRADER!!

Geweldige service en producten!

Na het plaatsten van mijn bestelling ontbrak er een product, deze werd na contact met de klantenservice de volgende dag meteen opgestuurd. De klantenservice reageerde vlot en handelde ook snel, top gedaan. De producten bevallen ook prima, ik ben een nieuwe vaste klant!

Zieke pre-workout

Vorige week de Madlabs pre workout Apple besteld. Ik moet zeggen dat deze gelijk ze werk doet. Het geeft me een full focus in de gym en niet te vergeten de gekke tintelingen door je lichaam. Ik zou zeggen ga en doe gelijk je bestelling bij deze broeder. Shokran Kosso. Kwaliteit = prioriteit

Snelle levering .

Snelle levering, Top prijs /kwaliteit. Zoals altijd zeer tevreden

Slecht, pakketje niet aangekregen.

Pakketje nooit aangekomen terwijl er wel staat dat het is afgeleverd...

1e bestelling

Bestelling gedaan ging allemaal prima, wat erg jammer was dat DHL het pakket is kwijtgeraakt (Werd gemeld als bezorgd) na 2 dagen kwam deze ineens opdagen. Gelukkig wel geleverd in ieder geval, hier kan Kossonutrition niks aan doen al zou ik zelf twijfelen of ik DHL als standaard leveringdienst zou willen maar dat is niet aan mij. Producten netjes verpakt incl. gratis autogeurtje. Verder tevreden over de producten, alleen dus jammer hoe de bezorging verliep.

Over Kosso Nutrition

Wil jij een kast worden of gewoon afvallen, wij helpen jou je doelen behalen door middel van Kosso Nutrition & Coaching by Kosso.

• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.