Spijt van dat ik niet meer besteld heb!!!

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Ik vind dat de producten heel goed zijn. Ze werken ook echt en de accessoires vind ik van goede kwaliteit. Zoals Kosso altijd zegt kwaliteit= prioriteit dat staat bij hem echt nummer 1. Kosso Nutrition is echt een aanrader.

GOED OPGELOST

Bestelling optijd ontvangen was echt niet compleet zeer goed en snel opgelost.

Top producten.

Door producten van kosso ben ik verder gaan groeien waar het bij ander producten al ophield

Goed maar niet goedkoper

Ik heb recent bij Kosso Nutrition besteld en heb gemengde gevoelens over mijn ervaring. Clear Whey limonade-aardbei: Hoewel de smaak in limonade-aardbei klonk als een goede keuze, vond ik het product te zoet. Ook de prijs – €35 voor 750 gram plus bezorgkosten – viel tegen. Voor deze prijs had ik meer kwaliteit of een subtielere smaak verwacht. Niet de goedkoopste. Creatine: Deze keer werd mijn creatine in een zak geleverd, terwijl ik de eerste keer een pot ontving, wat ik een stuk handiger vond. De pot maakt het product makkelijker te doseren en op te bergen. Het was teleurstellend dat de verpakking anders was zonder duidelijke reden. De bezorging door Kosso Nutrition was verder goed geregeld. De producten kwamen op tijd en waren netjes verpakt. Na mijn ervaring met Kosso Nutrition heb ik gekeken naar alternatieven en zag ik de Body & Fit Whey op Bol.com. Deze kost €24,72 voor 896 gram en heeft geen bezorgkosten. Dit maakt het een aantrekkelijker aanbod, zeker omdat het ook BCAA’s bevat die goed zijn voor spierherstel. Voor een lagere prijs krijg je meer product zonder extra kosten, wat het prijsverschil behoorlijk maakt. Conclusie Kosso Nutrition levert kwalitatieve producten en betrouwbare bezorging, maar door de hogere prijs en zoetere smaak van de Clear Whey, evenals de minder handige verpakking van de creatine, zou ik in de toekomst wellicht eerder kiezen voor de Body & Fit Whey van Bol.com, omdat deze goedkoper is en zonder bezorgkosten geleverd wordt.

Bestelling duurt 2.5 week

Ik had een bestelling geplaatst op 16 oktober en nogsteeds is me bestelling niet aangekomen, mijn bestelling nummer is #470148

Slechte werking vanuit de team

Heb meerdere keren geprobeerd om te bestellen bij Kossonutrition zonder enig succes, wegens crashing van de site wat ik zelf heel spijtig vindt. Wakker gebleven tot laat in de nacht om te bestellen, maar dat was het geval niet. Spijtig dat het zo is verlopen …

Prijs kwaliteit verhouding perfect!!!

Zowel de pre-workout. Als de eloktrolite. En de creatie etc. Als is super kwaliteit. Goede smaken en voordeligen prijs. Zoals je bekent staat kwaliteit is prioriteit. Komen ze zeker naar super supplementen. Mijn nieuwe vasten supplementen lijn.

Eerste maal besteld en zeer tevreden over service en kwaliteit product!

Zeer tevreden over product lang getwijfeld om te bestellen nu toch gedaan en top service

next level

Na het overstappen op kosso nutrition Merk ik duidelijk verschil in kwaliteit Pre work out zijn next level. Smaken zijn goed. Dit is alleen maar kwaliteit Snelle levering. En de prijzen zijn goed in verhouding.

Very good products.

Very good products, when there is some error in something else, solve it very well and quickly. Seriousness and good service.

Geweldig product!

Geweldig product met kwaliteit, en een goede service binnen een dag bezorgd. Zeker een aanrader!

Goede bulk weight gain

Beste shakes

Super bestelling

Netjes verpakt de bestelde artikelen gekregen. Zelfs 2 extraatjes erin. Vernieuwde beker is echt een stuk beter( geen klontjes meer bij de eiwitshake) net zoals eerdere bestelling altijd netjes verzorgt.

Ik ben heel blij dat ik jou supplementen heb en het helpt mij ook om te trainen

Ik heb een beperking en ik kan maar 1 hand gebruiken en ik ben blij dat ik jou supplementen gebruik want het helpt wel en ik zie al verschil hoe ik al gespierd ik ben in mijn arm

Keurig en top

Keurig en top, besteld en was zo in huis. Product kwaliteit geweldig. Prijs klasse normaal. Niet goedkoop maar ook niet duur

Hyk snel aangekomen!

Eerlijk, ik kan ni beter dan deze service vragen. Goedkoop! En Miyek snel!

Zoals altijd geweldig niet meer niet minder

Beste op de markt kan niks anders zeggen

Auper service en snel geleverd!

Makkelijk te beztellen via de site en prijzen zijn goed helemaal voor de kwaliteit die je krijgt!!

Niets ontvangen

Ik bestel 18 september en 24 september nog niets ontvangen... Geen telefoonnummer waar ik naartoe kan bellen niks en mail wordt niet beantwoord

Wauw wat een goede producten! Inderdaad kwaliteit is prioriteit en dat is te merken ook!! Pre workout smaakt heerlijk! En eiwitten maximaal is echt top spul!!

Snelle levering, heerlijke smaak en perfecte pomp

Ik heb de creatine, eiwitten en pre workout van Kosso besteld. Had hier nog geen ervaring mee. Het merk niet en de producten niet. De pre workout ingenomen half uurtje voordat ik mijn circuittraining ging doen. Het gevoel van tintelingen/kippenvel zorgde ervoor dat ik een flinke boost kreeg. Hierbij kon ik zelfs mijn gewichten allemaal verhogen. Aan het einde een voldaan gevoel en een eiwit shake er achteraan. Merkte de volgende dag echt het verschil in herstel en de spierpijn. Snelle levering, alleen de prijzen zijn wat hoger, echter dit is het ook zeker wel waard.

Top pre workout

Dit is de beste pre workout die ik ooit gehad heb madlabs extreme is zeker een aanrader

Waarom zo zoet?

Ik begrijp best dat je eiwitshakes lekkerder wilt maken met wat sucralose. Maar dit proeft echt alsof ik pure suikerblokjes drink. Echt een overkill. Jammer. Voor de rest prima eiwitten.

100% beest worden.

Pre-workout zijn echt beest geven de juiste energie Die je net nodig hebt klasse kosso!. Eiwitten maximaal heerlijke smaak geen klodders! Snelle levering goed aangekomen. Niks anders dan een 10.

Aan de Heijgraef 13

6161 DK Geleen

Over Kosso Nutrition

Wil jij een kast worden of gewoon afvallen, wij helpen jou je doelen behalen door middel van Kosso Nutrition & Coaching by Kosso.