De producten van Kosso Nutrition zijn ongevenaard.

Ik heb een PhD in kastologie en kan met zekerheid zeggen dat de producten van Kosso Nutrition de beste op de markt zijn. De afgelopen 10 jaar heb ik veel verschillende merken gebruikt en kan concluderen dat Kosso Nutrition de beste is. De Whey protein smaakt goed en klontert absoluut niet. Ook maak ik regelmatig gebruik van de pre-workout, deze bezorgen mijn een waanzinnige pomp in de gym. Ik was al kast, maar nu ben ik ikea dubbel deurs Pax kast.

Super nutrition merk

Kosso Nutrition is echt de BESTE nutrition leverancier van ze allemaal. Ik heb al ontzettend veel concurrenten geprobeerd, maar daaruit blijkt toch echt wel dat Kosso Nutrition de beste ingrediënten gebruikt en daarbij dus ook het beste supplement heeft. Ik heb echt van alles al gehaald, van eiwitten maximaal, clear whey, cheat bars, pre workouts en bij ieder product raad ik het allemaal 100% aan en sta ik ook nog eens 10000% erachter.

Hele goeie pre

Ik was bijna ontploft door de madlabs pre. Goeie energie erg goeie pomp, erg goeie focus

Heb zoals altijd de madlabs en tsunami extreme pre workout gekocht. Deze 2 zijn perfect om pre workout cocktails mee te maken zeker een aanrader!!

Elke dag aan het knallen in de gym door kosso nutrition!!!

Ik trainde eerst zonder supplementen, maar nadat ik de supplementen van kosso ben gaan gebruiken ga ik de gym niet meer uit

Top preworkout

Ik heb al meerde preworkouts uitgeprobeerd, maar geen enkele gaf me het resultaat zoals die van Kosso. Enorm goede preworkout. Snelle en goede levering!

Verbaasd

Ik heb al veel supplementen op de markt gebruikt, maar bij deze van kosso nutrition blijft me verbazen. De pre workouts zijn perfect qua verhoudingen en de proteïne Shakes smaken geweldig. Kosso nutrition is dus zeker een aanrader!

Uitstekend bedrijf, top producten en even zo goede service!

Kosso Nutricion heeft super producten, die doen wat ze zeggen. een snelle en goede service en ook nog aantrekkelijke aanbiedingen. Zeker een aanrader!

Geweldige kwaliteit en dosering, werkt voor mij optimaal voor mijn doelen

Gebruik veel supplementen van kosso, veel andere merken geprobeerd maar niet zo’n geweldige werking als die van kosso, brengt niveau van trainen stuk omhoog en erg lekkere smaken eiwit shakes

Dikke prima

Heb 1 bestellingen gedaan en heb het snel binnengekregen. Ben dik tevreden

Rond uit super goed

De kwaliteit van de producten die ze verkopen zijn oprecht het beste wat ik tot nu toe heb gehad. Ik heb maar 1 verbeter punt en dat is de Pomp pre wat ik wat minder vind maar dat staat niet in verhouding met de rest van de producten. Tevens is de klantenservice zeer goed en zijn ze accuraat met het bezorgen.

Beste supplementen van de benelux

Ik neem standaard elke dag creatine en de tsunami pre workout is fenomenaal

Tevreden

De producten van Kosso Nutrition zijn voor mij persoonlijk van topkwaliteit, de producten zoals onder andere madlabs preworkout, creatine en proteine bevallen me zeer goed en hebben een positief effect op mijn traject. Echter vind ik het zeer spijtig dat sommige producten uitverkocht zijn en blijven.

Overtreft alle andere supplementen in nerdeland

Naar mij ervaring is kosso nutrition de beste op het gebied voor supplementen en voeding met namen supplementen ik heb pre workouts gejad uit america en de nieuwe van kosso nutrion en nu kan ik echt weer als een beest trainen met goede pre en focus en natuurlijk de eiwitten keep it up KOSSE NUTRITION

Fantastische supplementen om je helpen bij het gezond sporten

Sinds ik kosso nutrition gebruik bij het sporten wat ik doe zie ik al veel sneller verschil en het motiveert mij ook enorm als ik de supplementen in me kast zie staan om dan weer naar de gym te gaan. De tsunami geeft je een enorme boost tijden het sporten en de bulk weightgainer en eiwitshakes zijn lekker en goed te mengen het lost snel op in je melk of water

Pas eerste bestelling geplaats bevalt super !

Pas geleden eerste bestelling geplaatst ik heb bulk gekocht creatine en cola pre workout. Voor een een goede prijs! Ik zou kosso nutrition erg aanraden aan andere mensen alleen wat mij betreft mag de bulk wel iets lekkerder smaken eerlijk gezecht Kosso nutrition gaat mij helpen met mijn doelen crushen nu ik net begonnen ben! Verder veel respect naar kosso zelf ik kijk erg naar hem op en love naar hem!

Beste supplementen voor te sporten

Ik ben 20 kg afgevallen met de hulp van kosso nutrition.

Kosso is een beest

Goeie shirt bij je boy kosso

Waar voor mijn geld

Heb meerdere merken geprobeerd maar ben vaste klant bij kosso geworden sinds de eersre keer. De tsunami pre workout is niet te vergelijken met andere en de kwaliteit is top

Beste kwaliteit en prijs op de markt

Meerde soorten merken geprobeerd zo als xxl body and fit clean nutrition tot ik bij kosso nutrition waar alles goed gedoseerd is en scherpste prijs

Kwaliteit is prioriteit << TERECHT!!!

Heb goede ervaring met Kossonutrition, de samenstelling, smaak en werking van de producten zijn top! Ik raad iedereen aan om Kossonutrition een kans te geven en van de resultaten te genieten!!!!!!!

Top producten

Meerdere bestellingen gedaan. Nooit teleurgesteld door kosso nutrition. Kwaliteit is prefect!

Kwaliteit = Prioriteit

Sinds ik Kosso Nutrition gebruik zie ik mezelf veel beter groeien. De supplementen zijn echt top, en zonder teveel toegevoegde bullshit. De smaken zijn ook goed & de levering is echt insane snel!! Ik raadt Kosso Nutrition aan, aan al mn gymbro’s en zusters! Nooit zal ik nog veranderen van merk. Wie weet ooit een samenwerking ;). Zoals je zegt kwaliteit=prioriteit !!!!! Kosso Gang much loveee <3

Waanzinnige smaakexplosies

Allereerst wil ik zeggen dat ik nog niet lang gebruik maak van Kosso zijn supplementenlijn maar dat dit echt boven verwachting is. Vele merken zijn voor gegaan maar Kosso weet een beleving mee te geven aan de pre-workout, met na de training de heerlijke whey die je als limonade wegdrinkt zometeen met wat ijs met het warme weer. Ik beveel de supplementen ten zeerste aan na vergelijking met vele andere dus. Daarnaast ondanks het grote succes blijft Kosso dankbaar -en puur naar iedereen wat hem ook een mooi mens maakt. Kortom, super merk!

Beste supplementen in de BENELUX!

Ik ben al lange tijd op zoek geweest naar een supplementenlijn die niet alleen effectief is, maar ook betrouwbaar en van hoge kwaliteit. Gelukkig heb ik dat allemaal gevonden in de supplementenlijn van Kosso. Van pre-workout tot eiwitpoeder, Kosso biedt alles wat je nodig hebt om je fitnessdoelen te bereiken. Wat me vooral goed bevalt, is de pre-workout. Het geeft me precies de boost die ik nodig heb voor mijn trainingen, zonder de vervelende bijwerkingen die ik bij andere pre-workouts heb ervaren. Ik voel me gefocust, energiek en kan langer en intensiever trainen dan ooit tevoren. De supplementen zijn niet alleen effectief, maar ook lekker van smaak. Geen nare nasmaak of korrelige textuur, maar gewoon een heerlijke toevoeging aan mijn dagelijkse routine. Kosso heeft mijn fitnessreis echt naar een hoger niveau getild en ik kan zijn supplementenlijn niet genoeg aanbevelen aan iedereen die serieus is over zijn of haar trainingen! Wytze-Teije Verhoeven

Aan de Heijgraef 13

6161 DK Geleen

Over Kosso Nutrition

Wil jij een kast worden of gewoon afvallen, wij helpen jou je doelen behalen door middel van Kosso Nutrition & Coaching by Kosso.