Duidelijk waar dat je kast kan worden met kosso nitrition

Ik ben echt heel blij met de kwaliteit wat kosso leverd en de resultaat is ook echt super goed man ik ben zeker erg gegroeid binnen 7 maanden tijd aan spier massa met gebruik van kosso nitrition en hard trainen!

Begonnen met sporten en direct kosso nutrition aangeschaft zoveel motivatie erdoor gekregen.

Na 3 maanden begon ik al verschil te zien ik was altijd erg onzeker en dit heeft mij een motivatie boost gegeven

Oogopenend

Bij mij 1e bestellingen bij KN had ik de killer lemon pre workout en chocolate whey besteld. Mijn eerste workout had ik dan ook meteen de preworkout ingenomen en geloof me deze is als geen andere. Het was net alsof er precies de juiste gewicht aanwezig was van ingredienten in een scoop. Was echt perfect gewoon in mijn ogen! De whey protein was genieten gewoon. Ik ben normaal geen fan van chocolade maar aangezien deze de enige was op de site was had ik deze besteld. Super lekker ook gewoon! En vind deze ook beter dan andere whey gewoon omdat het ook niet klonterde. In het algemeen gewoon een echte aanrader op vlak van supplementen!

Top kwaliteit voor een redelijke prijs!

Meerdere merken geprobeerd, maar deze steekt erboven uit. Zowel smaak als inhoud van de producten zijn perfect!

Letterlijk jullie motto > Kwaliteit is Prioriteit

Vaker bij de concurrent pre workout besteld. Geen goed gevoel bij gehad, of de smaak was niet lekker of het had geen effect. De MadLabs van Kosso besteld toen het net uitkwam. Smaak is echt 9/10. Werking is ook top. Je betaald voor een goed product waarvan je weet dat het ook allemaal juist is in verhouding.

Beste nutrition ooit

Ik heb de weight gainer chocolade en aarbei geprobeerd het was echt lekker in ben 15 jaar en train elke dag kosso inspireert mij heel veel ik heb ook de extreme preworkout gekocht en heb er geen spijt van het is zeker een aanrader Door kossonutrition kan ik elke dag genieten van het trainen

Producten met kwaliteit!

Ik gebruik nu bijna een jaartje supplementen van Kosso Nutrition en voor mij werkt het als de beste. Nooit problemen gehad met de levering of iets, dat beviel me ook erg.

Zalig !

Wij komen uit belgie en wilden heel graag de producten van kosso eens proberen zo gezegd zo gedaan , wij bestelden tsunami & ja hallo ! Wat een top product ! Geeft je een echte boost zeker proberen waard ! beast mode on en knallen !

Helemaal perfect

Sowieso is Kosso Nutrition de beste op de markt. Daarlangs is de levering ook nog eens enorm snel en zit er altijd een bedankje bij de bestelling wat ik als klant erg waardeer. Kosso Nutrition is daarom ook de enige waarbij ik sinds kort bestel en ook zal blijven bestellen.

Waarde voor je geld

Producten zijn waar voor je geld. Jammer voor mij dat de producten vaak op zijn, maar dan weet je eigenlijk al genoeg. De coaching van kosso is ook wel goed te doen. Tip: koop de producten die je dagelijks gebruikt 2x zodat je genoeg op voorraad hebt.

Kosso supplementen is het zeker waard voor je centen

Altijd krijg ik mijn supplementen op de beloofde datum binnen. Elk supplement dat ik haal bij KN is van top kwaliteit en top smaak Ik geef het zeker een 4,5/5. Wij worden kast bij Kosso Nutrition!! Groetjes Karim:)

Super producten en snelle levering

Klaar om kast te worden, super kwaliteit en snelle levering plus klein gratis extraatje. Zeer tevreden!

Top producten en kwaliteit

De producten bevallen me heel erg. Juiste werking en goede smaak. Persoonlijk mijn nummer 1 supplementen shop!!

Goede kwaliteit, snelle verzending

Top pre workout! Nieuwe favoriet Smaakt goed en werkt ongelofelijk goed

De bestelling die ik had geplaatst werd super snel verwerkt en de volgende dag al bezorgt! Dit geeft me veel vertrouwen. De producten die je kan kiezen zijn daarin tegen ook de producten die je gewoon nodig hebt voor kracht training. Ook krijg je een mail na je 1e bestelling met korting waarmee de verleiding groot is om nog een keer iets te bestellen.

TopTopTop

Top producten ! lekkere smaken ook beter dan vele andere merken ik voel me beter sinds ik de producten van kosso nutrition gebruik bij het sporten ik werk aan mijn toekomst met De Toekomst ! Ik merk zeker een verschil en ik ben zeker fan van de producten. top product top kwaliteit TopTopTop

Beste pre-workout op de markt

Ik heb de Madlabs extreme pre-workout gekocht en dit mijn beste tot nu toe. De kwaliteit van dit product is fantastisch. Het lost snel op in water (geen klonten) en de smaak is geweldig. Zeker een aanrader!

Topkwaliteit producten & goede service

Na Kosso al jaren te volgen voor zowel z’n rap als fitness carriere een tijdje terug besloten om over te stappen op Kosso Nutrition. Bij de levering ontbrak 1 pot whey, maar er werd direct op mijn bericht gereageerd en een dag later was de bestelling compleet. Creatine: lost goed op, smaak blijft naturel dus goed te mengen met thee, eiwitpoeder ook nooit last van klontjes gehad en smaak is perfect! Poppin Pre Workout ook ander niveau, dus het wordt snel tijd om de MadLabs / Tsunami te testen. Keep it up team KN

Beste prestatie vorderende supplementen!

Heerlijke eiwitshakes en de beste Pre Workouts(Madlabs)! Sinds ik deze pre work out gebruik pak ik de ene naar de andere Pr! Heerlijke boost! Zeker een aanrader! Fijn dat je bestellingen ook snel geleverd worden!

Ik had altijd heel weinig motivatie en energie toen ik naar de gym heen ging. Ik ga vaak savonds sporten waardoor ik ook veel vermoeiender ben dan normaal toen had ik de diet support gehaald van kosso nutrition en de moment dat ik het dronk voelde ik me gewoon veel energieker en ging ik ook veel meer sporten en meer doen in de gym dan dat ik het bv niet zou aankunnen. Ik had dit ook aan me vriendin laten proberen en ze zei dat ze echt begon te zweten en dat dit gewoon heel goed was om afvalstoffen uit je lichaam te halen. Ik gebruik ook de Omega 3 van kosso nutrition ben er net mee begonnen maar het is gemakkelijk om in te nemen en heeft geen sterke , vieze geur omdat meestal bij andere merken het een sterke slechte geur heeft ook vond ik het prijs goed voor 100 capsules omdat het tegenwoordig omega 3 niet kan vinden onder de €30.. wat heel jammer is. Ik ben tevreden van kosso nutrition en zal het blijven gebruiken heb er vertrouwen in :) hoop dat veel mensen dit ook zullen beseffen. Ik kom trouwens van -teamdori❤️

Broer ik nam die preworkout madlabs ik begon zomaar die hele gym op te tillen incl die medewerkers

Je word er hulk van

Goede ervaring snelle levering

Zeer goede ervaring en altijd snel geleverd producten zijn van goede kwaliteit! Top en gun het kosso ook goede persoon en familie!

Gestoord

De energie level is top en je pump is abnormaal goed ook de beta alanine is perfect dus je word goed hyped. Ik raad deze zeker aan als je iets next level wil .

Beste PW in NL

Ik gebruik regelmatig Pre-Workouts, maar de nieuwe MadLabs van Kosso is de beste die ik tot nu toe heb geprobeerd. Ik denk dat de mix van glycercol en zwarte peper extract een verschil maken, naast dat de andere ingrediënten ook vrij hoog gedoseerd zijn. Goede focus, goede pomp en ook nog eens erg lekker en zuur op een goede manier.

Zeer goeie service en kwaliteit

Kosso nutrition heeft een zeer hoge kwaliteit en diversiteit aan producten. Voor ieder wat wils. Voor mensen die willen afvallen, mensen die willen aankomen. Ook de kwaliteit van de producten is zeer goed en bij mij was direct resultaat te zien. Ook alle acties die regelmatig gehouden worden maakt het interessant om regelmatig op kossonutrition te bestellen!

Aan de Heijgraef 13

6161 DK Geleen

Over Kosso Nutrition

Wil jij een kast worden of gewoon afvallen, wij helpen jou je doelen behalen door middel van Kosso Nutrition & Coaching by Kosso.