Beste preworkout op de markt

Kosso is voor mij niet alleen een goede marketing jongen. Hij is een doorzetter en een leergierig persoon. Ik zie mij zelf in kosso. Een doorzetter en nooit opgever. Deze pre workout laat mij echt vliegen in de gym. Waardoor ik mijn pr naar pr verbreek. Deze blue watermeloen. Is echt super goed kwa smaak en hij is lekker zoet. De tintelingen voel je over je hele lichaam. Als ie meer voorraad zou in slaan. Zou ik zelf 2 potten halen. Mijn collegas laat ik de blue watermeloen regelmatig proeven. Ze vinden hem te zoet maar wel echt een super goed energie versterker als je echt op bent. Wij als vuilnismannen moeten vaak veel kracht en energie gebruiken. Dus voor iedereen die deze pre gebruikt. Gebruik hem verstandig. Ik als ervaren sporten raad hem iedereen aan. Met vriendelijke groeten Mitchell van roij

Geweldige producten

Nadat ik de pre workout gebruikte van Kosso, verbeterde mijn prestaties tijden het gymmen. Ik heb nu langere uithoudingsvermogen, kan dus ook harder pushen en beter resultaat uit krijgen van mijn gymsessie. Top spul.

uistekend werkend product!!

lekker van smaak en een hele goede werking zeker aan te raden!

Super service en producten

Snelle levering en super service. Producten zijn goed van kwaliteit en zeker niet duur. Ook niet onbelangrijk de producten werken, de nieuwe pre workouts zijn helemaal super, goede focus en zieke pump.

Eerlijk en correct bedrijf

Zeer goede service waar je snel een antwoord krijgt en voldoende content om jezelf te motiveren. Leuk om steeds een inkijk in Kosso zijn fitness avontuur te hebben!

Het kwam supersnel aan en de kwaliteit is heel goed

Ik heb andere pre-workouts genomen maar geen een waren zo goed als deze van Kosso nutrition. Je betaalt 5€ voor verzendkosten maar het komt direct de volgende dag aan. als ik het een 11/10 kon geven zou ik dat met trots doen. Kosso nutrition is het beste!!

Tevreden!

Ik heb verschillende merken geprobeerd maar ben tevreden over Kosso. Goede kwaliteit en smaak, daarnaast ook de juiste prijs bij de producten. Vaak ook goede deals waar je goede combinaties kan maken tussen suplementen bij de aanschaf. Na het orderen ging mijn shakebaker vrij snel stuk. Ik heb toen contact opgenomen met de helpdesk, maar kreeg daar geen reactie op. Vond ik jammer dus dat is voor mij dan het verbeterpuntje. Verder goeie zaak, spullen en toffe website + aanbod! Gat zo door!

Meer dan Uitstekend!

1x besteld bij Kosso Nutrition. En nu inmiddels vaste klant. Beste kwaliteit naar mijn mening. Hoop dat je meer en meer kriigt Kosso want dit verdien jij! en wie weet maak ik een kleine kans om de shoptegoed te winnen :).

Geweldig!

Ik heb meerdere merken supplementen gebruikt. Maar sinds ik kossonutrition gebruik merk ik echt een goeie progressie. Alles aan dit merk is gewoon prima! De supplementen, de coaching, gewoon alles! Ik zou heel Nederland kossonutrition kunnen aanraden. kwaliteit is prioriteit!!!

Beste supplementen

Ik hoef niks te zeggen. Je moet het gewoon zelf proberen want is gewoon niet normaal hoe goed de resultaten zijn.

Goede producten & snelle levering

Snelle levering in België, altijd tevreden geweest van de producten. De shakebekers heb ik mindere ervaring bij want ze gaan snel stuk (deksel en dop gaan openzetten waardoor er water uitloopt als ik drink). Maar voor de rest alles goed.

Geen lekkerdere pre-work out te krijgen

Veel diverse merken pre work out geprobeerd, waaronder alle "bekende" merken. De nieuwe tsunami steekt ver boven de rest uit. Lekker en krachtig!

Ik had creatine en de pre workout lemon en cola Ik was heel erg tevreden normaal verwacht je van alleen bekende merken goeie kwaliteit maar deze was zelfs beter ik heb nog nooit me zo goed gevoelt als ik de pre workout pak ik raad het iedereen aan

Beste preworkout met dosering waarvan je aan het begin moet wennen.

Ik heb deze pre gehaald, omdat het een trend was op social media. Zei zeiden dat het de beste dosering van Nederland had, en dat trok mijn aandacht erbij. Toen ik het uitprobeerde moest ik de eerste dag er wel aan wennen, maar de volgende dagen daarop was ik er al aan gewend. Het is een pre die je een kick geeft om vooral bij push day je grenzen te overschrijden, en je volledige focus geeft bij reps. Ik raad zelf deze pre aan anderen aan, omdat ik weet dat je betere prestaties gaat leveren.

Snelle en correcte levering

Prima service !

Goede pre workout

Goede pre workout, maar de nasmaak was wel een beetje te zuur

Vlotte levering en producten van hoge kwaliteit

De levering is heel vlot en de producten doen wat ze moeten doen zijn zeer lekker van smaak. In 1 woord: TOPKWALITEIT!!!!

Geweldig!

Eerste maal dat ik producten vindt die ook echt heel lekker zijn! Buiten dit voel en zie je het verschil - de producten zijn geweldig. Nog heel veel succes samen.

top!

snel geleverd en altijd correct,producten zijn hoge kwaliteit en super goed van smaak! zeker een aanrader!

Heb je Aankomenpakket besteld volgende dag gelijk al binnen. Popping Cola helaas merk ik niks ookal neem Ik heel de scop en de gevraagde water inhoud heb geprobeerd om minder wat en heel scop helaas ook niks, heb het 15 tot 30 min voor de training ingenomen, hebben jullie mss tips? Aardbei weight gainer smaak is heerlijk. Moet wel 1 maand wachten om te kijken voor resultaat maar das normaal he Kast in 1 vrij weinig over te zeggen, weet eigenlijk niet wat het juist doet helaas. Smaak is wel oke.

Kwaliteit zoals gewoonlijk!

Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de producten, je merkt dat er goed over nagedacht is. Weight gainer is lekker, de preworkout poppin cola goed van smaak en drinkt gemakkelijk weg. Vitamine en visolie hebben n mooi potje. Mocht ik toch een punt van kritiek geven: de alles in één kast sinaas vind ik persoonlijk te flauw van smaak, het proeft als een soort medicijn of goedkoop nono drankje. Had er tijdens t bestellen veel meer van verwacht. Kortom, tevreden klant mij zie je wel terugkomen. Kastnation tot aan de top

Top producten en snelle levering Ga zo door

Service is goed want ze behandelen je niet als een nummer ;)

Goede kwaliteit

Snelle bezorging, goed verpakt en kwaliteit van de producten is top.

Heel goed !

Ik bestel nu al een tijd de producten van kosso En ben dik tevreden erover de werking van zijn producten

Aan de Heijgraef 13

6161 DK Geleen

Over Kosso Nutrition

Wil jij een kast worden of gewoon afvallen, wij helpen jou je doelen behalen door middel van Kosso Nutrition & Coaching by Kosso.