Qualiteit is prioriteit

Meerdere producten van Kosso nutrition genuttigd. Elk product was inhoudelijk zeer goed. Zowel de pre workout als de slapend goeien etc. Alleen is het jammer dat door de groeiende vraag naar sport poeder de prijzen stijgen.

Tot Nu Toe Goed... Hamdullilah

Wollah Zeg Je Eerlijk Ben Tevreden Maar Wou Kosso Graag Ontmoeten Maar Nooit Van Gekomen.... Maar Ben Super Tevreden... En Insallah Win Ik Dit Want Ik Wil Ook Groeien En Kan Het Gelijk Investeren Insallah In Die Supplementen....

Proteine poeder

Ik zie kosso kast worden drm gebruik ik zijn suplimenten hij is soort een voorbeeld voor mij daarom ben ik ook een klant van hem geworden. Soms heb ik het niet zo breed als student mr ik koop nogsteeds zijn suplimenten.

Zeer tevreden over de producten en de kwaliteit!

Tot nu toe de proteine en de nieuwe preworkout van jullie gebruikt en ben over allebei zeer te spreken. De eiwitpoeder is heel lekker in combinatie met melk en havermout. De preworkout geeft een goeie boost zonder de onrustige bijwerkingen.

Fatburner werkt prima!

Ik heb nooit echt fatburners of eiwittenshakes gebruikt. Laatste jaren ben ik vrij fors aangekomen. Dus dacht ik laat mij een fatburner gebruiken tijdens mijn dieet. Na de lunch gebruik ik 1 pil en ga daarna sporten. Prima product! Je voelt je niet misselijk of hongerig voor een paar uur en je voelt je energiek tijdens het sporten!

Beter dan verwacht

Voordat ik begon met sporten in de sportschool en supplementen te kopen werd het me juist afgeraden om bij kosso te gaan halen omdat het “slecht en vieze smaken waren” na beetje rond kijke op het internet ben ik toch bij kosso terecht gekomen vanwege de goeie uitleg die er staat bij de producten, ik de bulk pakket gekocht en de droog paket super te vrede er mee omdat het me ook helpt en een sportschema gehaald die voldoet aan de eisen die ik had opgegeven en natuurlijk de top product mad labs tot nu toe de beste pre workouts die ik heb genomen van verschillende bedrijven zeer grote complimenten voor het bedrijf

Zonder meer de beste Pre workout van NL!!!

Ik heb letterlijk bijna alle Pre workouts al uitgeprobeerd, maar toen ik de eerste schep van Madlabs naar binnen kreeg wist ik niet wat mij over kwam. Mijn lichaam pakte het instant op en toen ik vervolgens in de gym aankwam kon ik 2 uur moeiteloos heel die gym slopen. En de smaak is uniek als geen ander. Zonder meer de beste Pre workout van NL.

Top producten

Beste pre workout en proteïne. Heb nog nooit zo goed kunnen trainen. Heb veel meer energie en focus en snel spierherstel.

Altijd optijd en goeie producten

Ik ben altijd tevreden met de bulk shake en de pre work-out, vandaar dat ik een trouwr klant ben en blijf

Behalen van top presentatie's

Eerst altijd body & fit gebruikt. Met weinig tot geen resultaat. Toen over gestapt naar kosso nutrition. Met weldegelijk een veel beter resultaat. Begon meer te groeien. Dus conclusie kwaliteit is prioriteit.

Geweldig goed en snelle service

Nieuwe pre gekocht en getest, de service was erg goed en snel. Het product was boven verwachting goed echt een aanrader !!!

Meer dan tevreden!

Had wel al hoge verwachtingen maar dit was nog veel meer dan verwacht! ✅ de BULK heeft mij zoveel gebracht afgelopen jaar! Echt top

goede survice

als eerste goede en snelle levering. minpuntje dat je heel veel mailtjes krijg over alles en nog wat van Kosso. maar de producten zijn erg goed :)

Ondanks alle drukte nog steeds goeie service ontvangen en producten ook snel geleverd, SO naar team Kosso Nutrition!

Tot nu toe een top ervaring!

Ik heb een tijdje terug een kleine bestelling geplaatst bij KOSSO Nutrition. Wat ik simpelweg heel chill vond was de gratis pre-workout shot Rasberry. Ik kon hierdoor meteen weten of ik bij mijn volgende bestelling ook dat product zou aanvinken. Verder was de levering enorm snel en kon ik meteen weer terug de gym in, na lange tijd. Ik ben nog maar 17 en het is nog af en toe een beetje duur om meerdere dingen te kopen, vandaar dat ik om de zoveel tijd een kleine bestelling wil gaan plaatsen. Maar verder zijn de acties en producten van top kwaliteit!

Goede en veelzijdige producten

Door mijn schoonzoon op het nut van voeding en fitness op mijn 58 jarige leeftijd. Met de voedings supplementen vitamines allemaal op natuurlijke basis. Na 2 maanden letten op voeding en nu bijna 3 weken fitness merk ik een lichamelijke en mentale boost. Jammer dat ik niet eerder begonnen ben. Ik dank mijn mentale coach Brahim At Bela .

De beste

Deze preworkout is zo goed dat ik er bijna 2 wil nemen. Hij is onwijs lekker en doet erg goed zijn werking. Ik wist vantevoren dat dit een hit zou zijn en heb daarom besloten er direct 2 te bestellen. Heb er geen spijt van. Kosso heeft gelijk, dit is inderdaad de beste preworkout van Nederland°

Top kwaliteit en service!

Producten besteld en de dag daarna meteen in huis! Creatine, pre workout, post workout en bulk shake allemaal fantastisch lekker en na 3 weken al een mooi resultaat! Bulk + kast shake zeker aan te bevelen stack!

De lekkerste eiwitten die er zijn!

Heerlijk. De vanilla eiwitten maximaal. Smaakt naar een McDonald's vanilla milkshake! Er zitten ook meer eiwitten per shake in dan de concurrentie! En Kosso vandaag besteld is morgen in huis! Ohja en naast proteïne shakes. Bestel ook meteen het nr 1 bewezen supplement Creatine erbij!

Zeer goede producten

Zeer tevreden over de producten van kosso nutrition. Goodnight en kast all in one zijn zeer goed! Binnekort de nieuwe pre workout proberen. En altijd een snelle levering!

supplementen zijn top heb misschien 1 maand geleden BCAA en visolie besteld en de bcaa is heerlijk ook heb ik een trainings schema gekocht en ik zie al goeie progressie zeker een aanrader om hier je supplementen te bestellen

Eerste keer supplementen gekocht bij kosso nog nooit zo iets goeds gehad, als ik de shop bon zou winnen ga ik zkr weer snel bestellen want me potjes zijn bijna op snel kast worden met kosso.

Creatine werkt goed!

Ik had voor de eerste keer creatine gekocht na een paar werken kon ik al een paar oefeningen meer dan er voor

Energie super . Focus top . Pomp insane

Na 15 jaar trainen al genoeg pre workouts gehad meestal in combinatie met een pomp pre . Bij deze is dat niet nodig waardoor de prijs voor mij niet te hoog is . Daarbij een dagpas voor de kosso gym waar ik zker gebruik van ga maken

king of nutrition!

sinds kort overgeschakeld naar kosso nutrition en het verschil is duidelijk te merken!! top of the line product!

Aan de Heijgraef 13

6161 DK Geleen

Over Kosso Nutrition

Wil jij een kast worden of gewoon afvallen, wij helpen jou je doelen behalen door middel van Kosso Nutrition & Coaching by Kosso.